Poradna duly
Jana Čurdová
@Angli
jej tak to jsme dvě no mě se tam udělaly sraženiny a taky kousek placenty mi tam zůstalo…já jsem minulý tyden kojila malo kvuly bradavkám…nešlo to jen když jsem měla prsa plné tak to malá vytáhla a zahájila jsem hojení a malá byla na UM a včera jsem chtěla začít jen kojit ale nějak se to mléko ztrácí, nestačí jí to vteká se u toho a prsa měkké a jak kdyby se stratily
tak se snažím nějak rozkojit ale zatím bez výsledku…z obou prs mi vytahne 30ml…což je strašně málo
malá mi vypije i 90ml UM. Jinak jsme zase za tyden přibraly 30dkg…doktorka se pttala jestly dokrmuju tak jsem zapírala, nebo by mi vynadala…a jako co jí mam nechat chudinu o hladu když je takový jedlík ještě k tomu? Minule mi přibrala za 7 dní 40dkg a strašně mě vynadala za to…proto jsem jí neřekla pravdu ![]()
@Pipenka
bych ji řekla, co máš dělat, když máš málo mlíka, když je tak chytrá ![]()
my jsme na první kontrolu přibraly za 2 týdny 530 a teď za dva týdny 390 a říkala, že je všechno v pořádku..
@MiriamK no tak to jste na tom podobně jak my…šak jsem jí chtěla říct když je tak chytrá at si ju dojde večer nakojit ona
a kolik vážíte? My 4700g ![]()
Nakojíno, zase vztekot, ale po kojení je v klidu, leží tu u mě…
@Pipenka
Jestli tam pořád něco máš, mělo by to jít rozkojit!!!
@Pipenka
jj tos ji měla říct
my vážíme 4130 a před dvěma dny měla měsíc ![]()
@Angli
tak třeba mu dneska prostě nechutná a chce být hlady ![]()
malé jsem teď dala 120ml (80ml svého a zbytek Bebu) a je klid jen si, kouká, povídá, spokojeně odfukuje a prdí ![]()
Pořád si říkám, kdyby měl hlad, řve. Neřve mi, tak hlad nemůže mít
.
Ty máš váhu? Nebo si jí dala odstříkané?
@MiriamK
Stejně ti vypije hafo!!! Na to, jak je malušenká. Já vím, že první syn mi 90ml vypil třeba v těch 6ti týdnech a 120tak v noci. A švagrulky 5timěs. klučina taky klidně jen 60ml. Pro nás nikdy ty tabulky na UM neplatily
.Nikdy nevypil to, co „by měl“.
@Angli jojo něco máličko tam je…prej je dobré na mléko černé pivo tak cuckám trošku
@MiriamK tak to máte hezkou váhu…my máme za 3 dny měsíc
ale narodily jsme se větší jak vy…jojo to letí že měsíc ![]()
@Angli
určitě hlad nemá
to by ti řval ![]()
no já to počítám podle váhy..takže 4,130kg x 150ml je 619,5ml na den takže v 1 dávce by měla vypít 100ml, takže vypije víc a myslím si, že by 40ml čaje ještě klidně dala ![]()
tlustá není je spíš dlouhán..jj odstříkané
@Pipenka
a kolik jste měli?
letí to strašně za chvilku nám budou holky tady lítat ![]()
Holky, taky mi přijde že se mi ty prsa tak nenalévají, že když kojím přes den tak po dvou až třech hodinách nemůže se toho tam moc udělat ale nakojim ho a neřve, když opravdu hledá dám druhé prso a zatím to stačí tak doufám že má dost
ale podle naducaných tvářiček nestrádá. Po koupání a najedení vydrží spinkat pět hodin a v noci kojím tak po třech - čtyčech hodinách to jsou prsa hezky nalité ![]()
Jak jste se bavily o očkování tak já zatím nevím, přemýšlela jsem o rotavirech, ale asi bude debata s manželem ten nechce nic navíc
Holky asi mám 6týdení spur malej jí jak divej snad každou hodinu…už to začalo v noci a já jsme taky ko. a k tomu to jeho brzký stávání
, dneska si dám asi do očí sirky aby mě do osmi hodin nepadly…