TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
21.5.13 15:10

@Pipenka
Ty jo, to mě mrzí. Tuhle si psala, že malá ti krásně přibírala. Stalo se t zedne na den? Já mám taky právě pocit, že mlíka na rozdávání nemám, ale stále se uklidňuju, že čůrá a hladově nevypadá. :nevim: :nevim:.Já mám za sebou taky narkózu, museli mi vyndavat placentu, mi tam mrška přirostla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.5.13 18:51

@Angli
tak co teda nakonec budeš očkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.5.13 20:35

Holky my budeme očkovat asi i rotaviry i prevenar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.5.13 20:40

@kacenkab
já právě přemýšlím nad tím prevenarem13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
21.5.13 20:43

@MiriamK JJ to myslím i hradí pojišťovna… ty rotaviry to jsou 3 dávky a jedna stojí kolem 2000, pojištovna to neplati, takže docela pálka, ale tady u nás je špatná voda a věčně zavřená školka, pořád nějaké průjmy a tak, tak mám strach. Takže asi nechám i ty rotaviry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.5.13 20:50

@kacenkab
jen ten Synflorix hradí pojišťovna..prevenar13 je 3×450Kč..RotaTeq je 3×750Kč a nebo Rotarix je 2×1350Kč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.5.13 20:59

Jinak dnes jsme byly na kontrole a malá přibrala 390g a mám takový pocit, že zrovna procházíme růstový spurtem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
21.5.13 21:21

Holky u nás krize :cert:.Malej už druhý kojení strašně vyvádí, ale šíleně. Teď se nemohl pořádně ani najíst a já mám pocit, že mám málo mlíka :,(.Ale ani stříkačkou tu trošku, co jsem měla nějak extra nechtěl a je v klidu, manžel ho uspává. Chjo. Zítra zavolám poradk.,nebo mlíko ztratím úplně :,(.Chjooo.
Miri a to ti přibrala za jak dloho???
Já s tím očko pořád tápám :|.Dám Prevenar 13 a ty rotaviry fakt nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
21.5.13 21:24

@Angli @MiriamK Holky, tak dám na vaše rady a jakmile se začnou prsa nalejvat, tak hned na to zase vlítnu. Já teď po kojení stejně odkápnu z toho prsa pár kapek, ale uklidní mě aspoň tohle. Koupila jsem si Saloos prsní olej a každý večer si prsíčka budu masírovat, pro klid na duši :)
Tak to já nevím, jestli bych dala aspoň tu 100dohromady…když odsáváš, bradavka tě nebolí, jak se tahá? Mě teda začla drsně bolet, brnět ta na zdravém prsu, ale tak snad to přejde.
Probiotika mu dávám každé ráno 5kapek…pak ještě odpol 2krát Espumisan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.5.13 21:34

@Angli
taky dám ten prevenar13 a ty rotaviry nevím no asi ne..zase ji nechci nějak zatěžovat očkováním navíc.. :nevim:
to mi přibrala za 2 týdny..předtím přibrala 530, ale to jsem dokrmovala tím Nutrilonem po každým kojení..

já si myslím, že mlíko neztrácíš hlavně nestresuj nebo ho fakt ztratíš :hug: co když to je ten spurt? malá teď ani ne dvě hodiny po kojení řvala jak tur to u ni vůbec neznám a byla úplně horká a samozřejmě hladem..a taky se mi u kojení, jak asi přejde na zadní mlíko, kroutí a odtahuje..takže to vidím, že zase budeme dokrmovat :think: včera večer jsme schválně zkoušela Bebu, kolik mi vypije a vypila 150ml 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.5.13 21:37

@zizaluska
odsávačkou mě to nebolí tolik jako když mi saje malá :) jen trošku ze začátku a pak úplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
21.5.13 21:41

@MiriamK Tak očkování já teda vůbec nevím.
My byli na kontrole naposledy před 14dny, jdeme teď v pondělí a jsem hoodně zvědavá, jestli malej nabral..ve 4týdnech měl 3350g, teď by měl mít už aspon 3700g, tak to teda nevím nevím s tím jeho loudáním u kojení. Mrzí mě, že mi z toho jednoho prsu prostě fakt vysaje míň, nemá ani takový tah a to druhé prso mi přijde, že by mi málem vcucl.
Jinak malý měl vždy teplotku max 36,5 a dnes 36,9 a hlavu měl hodně teplou, ručky nožky vlažné.. :think: šli jsme ven uspat do kočárku, ale neměl být radši doma??Jinak má dnes hodně ukňukaný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
21.5.13 21:43

Já to mám lehký s očkováním dávám jen povinou hexavakcinu…

Jinak já musím taky odsávat je mě s toho mizerně nebaví mě to, hruza, ale mám na dvouch místech dost natrhlou bradavku a nemužu malýho nechat přisát. bolí to jak čert, tak si jdu zrovna udělat na noc zásobu, kolik odstříkáte z jednoho prsa???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.5.13 21:47

@Olčík
jak kdy.. :nevim: ale teďka odsávám tak 100 z obou, z levýho vždycky víc asi 60..neudělaly se ti tam ty ragády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.5.13 21:49

@zizaluska
no hlavně, aby ho venku neofouklo, jestli tu teplotu má vyšší :nevim:
vy jste malincí teda oproti nám, my už máme 4130 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek