Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky nikdy jsem si nemyslela že budu svoje dítě budu tak milovat
Manžela miluju moc ale to neni takový jako Sebíka
Neni to divný? ![]()
Ahoj maminy, mohu se Vás zeptat jak podáváte mimískům vigantol, já malýmu kápnu jednu kapičku před kojením každé ráno přímo do pusinky.
A s tím kakáním, my kákáme min. 3×denně a to celkem v dostatečné míře. Mimi kojené nemusí kakat i několik dní, protože to mlíčko všechno stráví, a u nás mám teda pocit, že snad musíme všechno vykakat, ale přibíváme snad dobře v 6týdnech máme už 4,5kg, ve středu jdem na tu 6týdenní kontrolu, tak jsem zvědavá co nám pan doktor poví.
@katka 84
taky kapu přímo do pusinky
jednou mi kaply dvě kapky tak doufám, že to nevadí ![]()
@MiriamK Šikulka
to je jen at kajdí at jí nebolí bříško. To já malýmu jednou musela pomoct teploměrem jak se kroutil a nic mu nepomohlo ale už mám tu rourku kdyby náhodou ![]()
@MiriamK On kaká každý den a o i několikrát
tak mě to překvapilo
@MiriamK Tak to je dobře to jsem ráda už jsem si myslela že jsem špatná manželka
ale je pravda že on ho taky miluje je strašně rád když je vzhůru povídá si s ním atd ![]()
@Liddka
a jak se to používá ta rourka? já dávám malé ten čajíček a musím zaklepat, že nemáme problém.. ![]()
@Nix
no jednou mi nekajdila dva dny a ta „vůně“ potom to bylo něco ![]()
@MiriamK Já mu dávám taky ten čajíček ale nevím proč to tak měl ale kluci na to prej trpí víc jak holky a do 3 měsíce se to prej bude zhoršovat
Má se strčit do zadečku ještě jsem jí nezkoušela ale ten teploměr jsem mu strčila do zaděčku po to stříbrný víc ne a dělala jsem sním ze ztraný na stranu a pak to z něj vylítlo že to bylo až na zemi ale to mi vůbec nevadilo hlavně že se mu ulevilo ![]()
@MiriamK A ještě jsem to měla na tričku a legínách
Takže jsem vypadala fakt sexy
![]()
@Liddka Já toho svého šmoulíka taky strašně moc miluju
Určitě nejsi špatná manželka
Jinak mě dneska malý brečel od pěti doteď
Nebyl k utišení, dávala jsem espomisan, masírovala bříško větrovou mastí a až o půl devět se pořádně vyprděl a bylo mu líp, teď ještě papal a konečně spinká. A to jsem dneska mla v pláýnu uklízet a dělat zákusek, protože máme zítra návštěvu…tak ho jdu dělat teď.
@MiriamK Tak já mám kapat dvě kapky, aspoń tak mi to říká doktorka a mám to i napsané v jeho průkazce, že dvě kapky denně. Já mu to dávám do mlíčka na lžičce, stejně jako espumisan.
@Angli Jojo, odstříkám hodně
vypije me tak 80-90 někdy
dneska jsem nasbírala 190ml do mrazáku
tak aspon budu mít zásoby kdybych náhodou měla málo ![]()
Jinak přikládat zkouším, ale zuří mě u toho pořád :-/ No nevím, ještě jsem nezkoušela ty nový kloboučky, mám od medely, tak musím vyzkoušet a uvidíme, ale moc šancí tomu nedávám, myslím, že už je možný zlenivělá
![]()
@Angli Děkuju moc za podporu, jsem teď tak naměkko, unavená, že jsem schopná uronit slzu, že někdo neznámý na mě tak myslí ![]()
S odsávám neboli odkapáváním dělám pokroky, malej prso dnes odpol a večer už tahal 20min, po kojení jsem i něco vyždímala a ještě si koupila Prsní olejíček na masírování, tak jdu po sprše na to. přítel se včera k tomu hlásil, jenže celý den se mi snažil pomáhat, že z toho večer byl KO a usl dřív než jsem došla ze sprchy.
Jo, jak píšeš, zavolám zítra doktorce - s nožkama cvičíme, po koupání masírujem bříško, ale i tak nic..je to už fakt dlouho.
Holky, ty začátky jsou fakt celkem těžké…jak jsou nějaké komplikace, je to tíha vše zvládnout a ještě fungovat.