TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
20.5.13 20:22

Ahoj holky nikdy jsem si nemyslela že budu svoje dítě budu tak milovat :* :srdce: Manžela miluju moc ale to neni takový jako Sebíka :srdce: :* Neni to divný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
20.5.13 20:25

Ahoj maminy, mohu se Vás zeptat jak podáváte mimískům vigantol, já malýmu kápnu jednu kapičku před kojením každé ráno přímo do pusinky.
A s tím kakáním, my kákáme min. 3×denně a to celkem v dostatečné míře. Mimi kojené nemusí kakat i několik dní, protože to mlíčko všechno stráví, a u nás mám teda pocit, že snad musíme všechno vykakat, ale přibíváme snad dobře v 6týdnech máme už 4,5kg, ve středu jdem na tu 6týdenní kontrolu, tak jsem zvědavá co nám pan doktor poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
20.5.13 20:46

@Liddka
Lidu dneska malá pokajdila i ponožky od tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
20.5.13 20:49

@katka 84
taky kapu přímo do pusinky :) jednou mi kaply dvě kapky tak doufám, že to nevadí :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.5.13 20:49

@MiriamK Šikulka :potlesk: :mrgreen: to je jen at kajdí at jí nebolí bříško. To já malýmu jednou musela pomoct teploměrem jak se kroutil a nic mu nepomohlo ale už mám tu rourku kdyby náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
20.5.13 20:51

@MiriamK On kaká každý den a o i několikrát :D :lol: tak mě to překvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
20.5.13 20:54

@Liddka
neboj to je zase jiná láska :srdce:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.5.13 20:56

@MiriamK Tak to je dobře to jsem ráda už jsem si myslela že jsem špatná manželka :mrgreen: ale je pravda že on ho taky miluje je strašně rád když je vzhůru povídá si s ním atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
20.5.13 20:57

@Liddka
a jak se to používá ta rourka? já dávám malé ten čajíček a musím zaklepat, že nemáme problém.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
20.5.13 21:01

@Nix
no jednou mi nekajdila dva dny a ta „vůně“ potom to bylo něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.5.13 21:01

@MiriamK Já mu dávám taky ten čajíček ale nevím proč to tak měl ale kluci na to prej trpí víc jak holky a do 3 měsíce se to prej bude zhoršovat :nevim: Má se strčit do zadečku ještě jsem jí nezkoušela ale ten teploměr jsem mu strčila do zaděčku po to stříbrný víc ne a dělala jsem sním ze ztraný na stranu a pak to z něj vylítlo že to bylo až na zemi ale to mi vůbec nevadilo hlavně že se mu ulevilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.5.13 21:03

@MiriamK A ještě jsem to měla na tričku a legínách :mrgreen: Takže jsem vypadala fakt sexy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
20.5.13 21:16

@Liddka Já toho svého šmoulíka taky strašně moc miluju :srdce: :D Určitě nejsi špatná manželka :mrgreen: Jinak mě dneska malý brečel od pěti doteď :( Nebyl k utišení, dávala jsem espomisan, masírovala bříško větrovou mastí a až o půl devět se pořádně vyprděl a bylo mu líp, teď ještě papal a konečně spinká. A to jsem dneska mla v pláýnu uklízet a dělat zákusek, protože máme zítra návštěvu…tak ho jdu dělat teď.
@MiriamK Tak já mám kapat dvě kapky, aspoń tak mi to říká doktorka a mám to i napsané v jeho průkazce, že dvě kapky denně. Já mu to dávám do mlíčka na lžičce, stejně jako espumisan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.5.13 21:18

@Angli Jojo, odstříkám hodně :-) vypije me tak 80-90 někdy :-) dneska jsem nasbírala 190ml do mrazáku :-) tak aspon budu mít zásoby kdybych náhodou měla málo :-)

Jinak přikládat zkouším, ale zuří mě u toho pořád :-/ No nevím, ještě jsem nezkoušela ty nový kloboučky, mám od medely, tak musím vyzkoušet a uvidíme, ale moc šancí tomu nedávám, myslím, že už je možný zlenivělá :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
20.5.13 21:45

@Angli Děkuju moc za podporu, jsem teď tak naměkko, unavená, že jsem schopná uronit slzu, že někdo neznámý na mě tak myslí :-)
S odsávám neboli odkapáváním dělám pokroky, malej prso dnes odpol a večer už tahal 20min, po kojení jsem i něco vyždímala a ještě si koupila Prsní olejíček na masírování, tak jdu po sprše na to. přítel se včera k tomu hlásil, jenže celý den se mi snažil pomáhat, že z toho večer byl KO a usl dřív než jsem došla ze sprchy.
Jo, jak píšeš, zavolám zítra doktorce - s nožkama cvičíme, po koupání masírujem bříško, ale i tak nic..je to už fakt dlouho.
Holky, ty začátky jsou fakt celkem těžké…jak jsou nějaké komplikace, je to tíha vše zvládnout a ještě fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí