Poradna duly
Jana Čurdová
Miriamk mám zp natrhlý, tak mažu, mažu, mažu a odtříkávám, já vždy s toho bolvého odsaju tak 120 až 150ml…
joo a dala jsem se konečně na cvičení
tak snad to bude mít učinek…
@MiriamK
To přibírá pěkně!!!
Taky nechci malýho cpát všim možnym ale vím, co jsou průjmy za svinstvo
.Malej nám skončil na kapačkách
.Ale zase to nechrání proti všem rotavirům
.pMoje dr.neni proti a co se týče peněz, tak to co čloťvěk pak zaplatí za nem. a léky, to je hafo peněz.
Snažím se být v klidu, ale moc to nejde
.Právě, kdyby se budil hlady a jedl a sál neřeknu, ale on jí pás min. a řve jako tur
.
Ty bláho tolik ti vypila???Fííha.
Já nevim, že to kojení je tak zapeklitý. S flaškou a UM je člověk v klídu. Ale strašně chci kojit, to je jasný!
@Angli
ale to stejně působí jen do 5ti let ne?
já když ji dávám UM, tak mám trošku výčitky jsem asi na hlavu co? ![]()
jj přesně s UM je to v klidu, nic neřešíš, nic tě nebolí, jíš si co chceš, ale na druhou stranu chci taky kojit a po noci se těším, až se mi přísavka zase přisaje, i když to bolí ![]()
jestli ti řve a nepomáhá ani přestávka a uklidnění, tak dej UM..lepší, než aby se takhle stresoval a byl hlady a hlavně se stresuješ taky ty že ![]()
a odstříkáš něco? místo kojení odstříkej a dej mu to v lahvičce nebo stříkačce ![]()
@MiriamK No právě, vyčetla jsem ale, že k lékaři je třeba jít při 38, a že se odečítá 0,5stupně, když je to měřeno přes zadeček…v kočárku ho mám teda pořádně zabaleného do zavinovačky, deku a ještě ten kryt přes deku..dnes měl i pláštěnu natáhlou..nerada bych, aby byl nemocný, jenže on mi doma odpol neusne a pořád by chtěl jíst. Jj, jsme drobouncí, to nám říká každý, ale tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet.
Jj Vaneska nám taky skončila v nemocnici s prujmem a zvracení, ale jak píšeš prostě to dítě muže přepadnout jinej vir než je očkovanej a tak i s prevenarem…když tak to naočkujeme jen 2vakcínama v roce až uvidíme zda trpí třebba na rýmy nebo záněty střed. ucha, ale snad nééé…jj kojení to je věda pro medvěda, mě když malej brečí hlady tak ho dokrmim, já nemám na to abych ho nechala hlady a pořád ho jen přikládala a popravdě ani čas…
@Olčík Jooo,já už se taky chci dokopat do cvičení, jenže moc tomu jídlu nedám a tak se bojím, že budu hubenější než před těhu..to bych nerada.
Tedá, ty máš mlíka..půjč mi ![]()
@zizaluska
a kolik ti přibral za 2 týdny? jestli ti po kojení je takovej, že by ještě jako jedl, tak zkus dát ten čajík..malá třeba už nemá hlad, ale něco do toho bříška by ještě dala, tak ten čajík ji uklidní.. ![]()
ty jo, tak to já už malou teda do kočáru oblíkám a balím míň
má bodyčko s dlouhým a dneska teplejší bundičku, dupajdy a na to capáčky a jinak ji max zapnu fusak ![]()
@zizaluska no mám jen asi 3lg víc než před těhu akorát mě eště dost zbylo po holkách tak chci dát aspoň 10kg ještě dolu…jj mlíka mám asik teda dost
…ted sem to odsála co nejvíc to jde, jako ještě to teklo, ale už mě bolí rocu a mám 130ml z toho bolavého ze zdraveho neodstříkávám…a dám to prckovi v noci jak se probudi…
@Angli že je to hodně těch 150ml? no a někdy po kojení ještě vypije 60ml čaje
kdyby měla hlad, tak ho odstrkuje a nevypila by ho..asi to je žízeň nebo chce mít jen plný bříško nevím
a plíny jsou teda pročůraný komplet ![]()
@Olčík Taky si říkám, že se svět nezboří, když budu jednou dokrmovat - než se stresovat, nahánět a pak to nakonec dopadne UM.
Odstříkáváš jak, když máš bolavé bradavky???
@Olčík
a z toho druhýho - zdravýho, normálně kojíš nebo taky odstříkáváš?
@zizaluska
taky si říkám, že na tom dokrmování nebo výměna kojení za UM nevadí, ale mám trošku výčitky ![]()
@MiriamK Mno jo, jenže my zas nemáme teplou bundičku a fusak, takže to doháním tou zavinovačkou a dekou. tady dnes ani nebylo teda nijak teplo, já byla venku v mikyně a péřové vestě, bylo mi akorát.
Za týden přibral naposledy 190g, předtím týden po 100g…prostě malej žužla a má to fifrání asik po mě, jak mi včera řekla má dobrá kamarádka ![]()
Panebože, proč já to tlačím po kapkách a vy tady závodíte v maxi porcích???