Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK Přijde mi že mu to stačí, pak už mu to teče z pusinky. A taky si říkám že se za dvě hodiny nemůže udělat dost mlíka
zase teda nic neodsávám, jen občas v noci když už mi to teče samo
Ahojky děvčata. Vkládám nové fotečky naší princezny.Snad se máte všechny dobře a mimísci Vám krásně rostou. U nás vše v pořádku, malá je zlatíčko a pláče jen, když jí bolí bříšánko:)Jinak je moc hodná a bráška jí opatruje:)
@Nix
Stačí, určitě
.Já ještě donedávna, do min. týdne kojila s jedním prsem. Taky jsem měla pocit, že je to tak lepší, že to druhé dlouho odpočívá a pak je v něm hafo mlíka. Ale bohužel už musím ze dvou a i tak se bojím, jestli má dost. Z ničeho nic se mi přestaly úplně nalévat, ale prý je to ok, normální.
@MiriamK
Máme po koupání a kupodivu kojení úplně v klídu! A druhý prso ani už moc nechtěl, jupííí. Kdyby to tak bylo pořád, jsem happy matka
.
Pěkná profilovka
.
@Angli
tak to závidím
já ještě šetřím bradavky a dala jsem zase svoje odstříkané 80 a 40 beby..vypila vše a hned zase vytuhla..doufám, že mi v noci bude spát ![]()
@MiriamK
Stal se u nás zázrak. To jsem hned klidná a spokojená a mám čas i na druhýho šmoulu. Už se těším, až se s manžou podíváme na nějakej filmík a snad bude pár hodin klídek. Po večerním papání vydrží i 5h…tak snad snad
.
Ještě, že máš odstříkáno? Pořád odstříkáváš? Já mám do zásoby jenom 150 a i za to jsem ráda
.
@MiriamK
Jsem si blbec měla dělat zásoby, když mi mlíko teklo i ušima. Pozdě, nooo…
@MiriamK malá měla porodní váhu 4kg… ted máme 4700g
takoví cvalíček malí
jojo ani se nenazdáme a za chvilku budou lítat ![]()