Poradna duly
Jana Čurdová
@Olčík
Jéjda…to my měli včera, krmení co dvě hoďky. Dneska zatím dobrý…jídlo půl 1,půl4,půl 8, teď se chrní
.
Holky, víte, že mimísky uklidňuje zvuk vysavače?
My na to přišli u prvního syna a ten jinak neusínal, jinak řval jako tur. A druhýmu se to taky líbí
.Hned se bobísci uklidní
.
@Olčík Vypadá to tak… My tím prošli kolem 5. týdne, teď budeme mít 8, tak taky čekám kdy to zase přijde. Malého poslední dny začaly trápit prdíky, víc ho bolí bříško a jde vidět jak tlačí a vzteká se u toho, tak mu masíruju bříško a cvičím s nožkama, ale někdy je to teda taky na hlavu, když několik hodin řve ![]()
@Angli jj je to dobrý a taky zkoušíme 5 zásad podle Karpa, musim říct, že zatím to funguje, jen to nezakřiknout ![]()
@kacenkab
Zásady o uspávání? Já to mám nacvičené s prvním. Neustoupit, neustoupit, neuspávat
. A vyplatilo se…v roce a půl sám ve velkéé posteli v pokojíčku
.
@Angli No je pravda, že naše malá má 3 týdny, ale už ví, že v posteli s maminkou a taťkou se spí nejlíp
![]()
@kacenkab
Ještě je malušenká, to si jí tam klidně berte, ale potom fakt bacha! ![]()
@Angli Zkoušela, ale odsávám… prostě jí to nejde
Ani už moc nevěřím, že se to zlepší no… uvidíme, třeba až bude ještě trošku větší, třeba je ještě fakt slabá, ale nevím, jestli už není spíš lenošná, ale zkouším přikládat pořád…
@MiriamK jojo to vím že ted se rodí větší prcci
my jsme měly taky úbytek 30dkg…to každé miminko po porodu prý zhodí ![]()
@Olčík Ahoj,tak my na tom jsme naprosto stejně a tak se bojím, jestli mám vůbec dost mlíka a to ještě to jedno prso tahá míň
Aj s růstovým spurtem.
@Liddka A dáváš mu umělku jen večer na spaní nebo i přes den? Mi to přijde šílené, že Oliv přes den doma nechce spát a pořád by teda jen jedl..dnes ráno se vzbudil ve 3h, pak půl5, 6h, v 8h…jsem KO a venku 10st, což není ideální na uspávání v kočárku.
@Nix Tak to já mám prsa takové jako před těhu…to po retenci úplně měkké i po 3hod po kojení, ale když jsem teď malého nakojila, tak si ublinkl hezkou dávku, takže je přepitý a mlíka mám dost???Prsa se už teď nebudou tak nalívat jak jsem četla - prej dle potřeby mimišek.