Poradna duly
Jana Čurdová
Kacenko mě normálně malej pije 10min.krom teda ted tech dvou dnu co bojujeme…
@kacenkab Já jsem nepřišla na to, jak se ty kloboučky nasazují…mám prsa velká, tak se hýbou na všechny strany a nešlo mi to převrátit na bradavku…jsem nešika či co?
@Nix
no to se ti nedivím, že si to už nevydržela..včera se mi vůbec malá nechtěla přisát a zuřila, jsme byly hotový obě dvě..večer jakž takž, já dodrápaná a ona celá spocená ![]()
@kacenkab
tak konečně
gratuluji
jestli se sama odpojila a spinká, tak ji to stačilo ![]()
@zizaluska
a nepotřebovala by si větší ty kloboučky? to se dělají v různých velikostech ne?
@zizaluska @MiriamK dělají se různé velikosti, já mám S, protože mám pidiprsa ![]()
Ale ty od té medely jsou fakt super, mají takový vykrojení, abys vedela, kde má mit mimi nosík… oredtim jsem mela jeste jakysi a s tema to male neslo… s temato sosá jak o život ![]()
@Olčík Šmankote, to ti Tobik ty prsa tak zrasoval??? Snad není možný…já naštěstí s tímhle problém nemám i když levou bradavku mám jaksy citlivější a bolestivější, má to prso radši a tvoří se mi tam i víc mlíka ![]()
@zizaluska
Holka, to je mi líto, ale 200g za 10dní, není malej přírůstek přeciš
,není to nějak extra, ale mělo by to stačit.
Zatím zachovej klid, jedno prso máš ok a v druhým určitě ještě nějaký mlíko máš. Tak že bych ho přikládala možná i jako první, když má největší hlad a pak dalo to druhé. A po kojení, ještě 10min odsávala i když nekápne ani kapka.
Držím palečky, vím, že jsou to nervy, ale jsi šikulka!!! ![]()
Holky my dneska ťuk ťuk dobrý. Normálně jí a spí
. Dneska jsem spokojená mamina dvou dětí…
snad i noc bude ok
.
@Angli Tak teď jsem z toho úplně špatná, malej mi z toho zdravého vždy sosal, polykal o 106 a teď? párkrát polkl a konec, jen cumlal…několikrát jsem to zkusila znovu a pokaždé stejně. Teď v postýlce křičí, zřejmě má hlad ![]()
Jako po kojení odsávat to, v kterém je toho mlíka málo?
Angli nevím, je to šílenost…myslím, že měl a i má stál moučnivku tak, že se mě to tam asik ještě přeneslo a o to je to horší, nic mu jinýho než fialku tam dát nemužu tak mažu, vše je fialový, ale hlavně at je to pryč…
Ted mě malej usnul, ale moc tomu nevěřím…
chtěla jsme ještě cvičit, ale nevim, nevím, nevím…asi dokoukám ordinačku, vypiju čaj a jdu do hajan…
@zizaluska
Já ti věřím, je to k vzteku. Myslím odsávat to, v kterém je málo mlíka. LP psala, že odsáváním 6krát denně bys za týden měla zvýšit množství mlíka o 50-100ml za den…tak že smysl by to mělo mít. Ono když se tam pak bude vytvářet víc a víc mlíka, tak bude už tahat, zkus to ještě zachránit. Při nejhorším budeš dokrmovat i to je super!!!