TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5370
23.5.13 18:57

Kacenko mě normálně malej pije 10min.krom teda ted tech dvou dnu co bojujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
23.5.13 19:08

@kacenkab Já jsem nepřišla na to, jak se ty kloboučky nasazují…mám prsa velká, tak se hýbou na všechny strany a nešlo mi to převrátit na bradavku…jsem nešika či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
23.5.13 19:08

@Nix
no to se ti nedivím, že si to už nevydržela..včera se mi vůbec malá nechtěla přisát a zuřila, jsme byly hotový obě dvě..večer jakž takž, já dodrápaná a ona celá spocená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
23.5.13 19:11

@kacenkab
tak konečně :) gratuluji :) jestli se sama odpojila a spinká, tak ji to stačilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
23.5.13 19:13

@zizaluska
a nepotřebovala by si větší ty kloboučky? to se dělají v různých velikostech ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.5.13 19:52

@zizaluska @MiriamK dělají se různé velikosti, já mám S, protože mám pidiprsa :-)
Ale ty od té medely jsou fakt super, mají takový vykrojení, abys vedela, kde má mit mimi nosík… oredtim jsem mela jeste jakysi a s tema to male neslo… s temato sosá jak o život :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.5.13 19:52

@MiriamK @Angli @Anath @Nix Moc děkujeme za pochvalu foteček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.5.13 19:53

@kacenkab @Liddka Moc děkujeme za pochvalu foteček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 20:56

@Olčík Šmankote, to ti Tobik ty prsa tak zrasoval??? Snad není možný…já naštěstí s tímhle problém nemám i když levou bradavku mám jaksy citlivější a bolestivější, má to prso radši a tvoří se mi tam i víc mlíka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 20:59

@zizaluska
Holka, to je mi líto, ale 200g za 10dní, není malej přírůstek přeciš :think:,není to nějak extra, ale mělo by to stačit.
Zatím zachovej klid, jedno prso máš ok a v druhým určitě ještě nějaký mlíko máš. Tak že bych ho přikládala možná i jako první, když má největší hlad a pak dalo to druhé. A po kojení, ještě 10min odsávala i když nekápne ani kapka.
Držím palečky, vím, že jsou to nervy, ale jsi šikulka!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 21:00

@kacenkab
Paráda, super!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 21:04

Holky my dneska ťuk ťuk dobrý. Normálně jí a spí :lol:. Dneska jsem spokojená mamina dvou dětí… :hug: snad i noc bude ok :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
23.5.13 21:08

@Angli Tak teď jsem z toho úplně špatná, malej mi z toho zdravého vždy sosal, polykal o 106 a teď? párkrát polkl a konec, jen cumlal…několikrát jsem to zkusila znovu a pokaždé stejně. Teď v postýlce křičí, zřejmě má hlad :(
Jako po kojení odsávat to, v kterém je toho mlíka málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
23.5.13 21:09

Angli nevím, je to šílenost…myslím, že měl a i má stál moučnivku tak, že se mě to tam asik ještě přeneslo a o to je to horší, nic mu jinýho než fialku tam dát nemužu tak mažu, vše je fialový, ale hlavně at je to pryč…

Ted mě malej usnul, ale moc tomu nevěřím…
chtěla jsme ještě cvičit, ale nevim, nevím, nevím…asi dokoukám ordinačku, vypiju čaj a jdu do hajan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 21:29

@zizaluska
Já ti věřím, je to k vzteku. Myslím odsávat to, v kterém je málo mlíka. LP psala, že odsáváním 6krát denně bys za týden měla zvýšit množství mlíka o 50-100ml za den…tak že smysl by to mělo mít. Ono když se tam pak bude vytvářet víc a víc mlíka, tak bude už tahat, zkus to ještě zachránit. Při nejhorším budeš dokrmovat i to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí