TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
24.5.13 21:04

Holky jsem uplně hotová malej mi vůbec nechce papat ani z prsa ani z flašky odsála jsem mlíko a dala mu ho z falšky a nechtěl strašně brečel dala jsem mu Nutrilon a nechtěl ani čajík mi nechtěl :( Zkoušela jsem jestli ho netrápí prdíky ale zdá se že ne a blinkal mi takovej bezbarvej hlen :nevim: a před chvilkou usnul uplně se bojím noci :,( Nevíte co by tomohlo být jestli jste to některá nezažila. Jsem z toho docela nesvá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.13 21:09

@Liddka tak to netuším :-( počkej až se vzbudí jestli bude papat :-) nám pomohlo malou vzít do postele, spí mnohem klidněji i déle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
24.5.13 21:14

@kacenkab Tak malej s náma spinká v posteli spinká se mu u nás taky líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.13 21:16

@Liddka :-) no vidiš, možná má jen špatný den… nebo pokud se doma hádáte, jak jsi psala a nervujes se, tak to můýe mít z toho… mimi to dost vnímají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.5.13 21:37

@asiris
Holka, jsi úplně normální!!! ;) Mě by to teda taky vadilo, kdyby chlap mluvil, tak jako tvůj :evil:.Ty si chtěla děti a on ne? Chjo, prostě někteří chlapi jsou fakt tvrďáci :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.5.13 21:38

@Liddka
Bych mu :pocitac:, že není vyžehleno :pocitac: :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.5.13 21:40

@Liddka Lidu,tak jak ctu Tvuj prispevek, tak jsme na tom podobne.Taky se dost hadame a hodne casto odnasim jeho stres z prace. A vyzaduje uklizeno, uvareno. Nemam narok bejt unavena a stezovat si.Mam doma vse obstarane i se dvema detma to zvladam a kdyz pak na chvili sednu k pc, tak rekne, ze nic nedelam a sedim jen u pocitace.Mam o proti Tobe nevyhodu v tom, ze mame 2 deti, tak hodne veci radeji prejdu, ale nekdy je to dost tezke.Zkus byt v klidu kvuli malemu.Dnes u nas taky byla hadka a mala pak 2 hodky brecela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.5.13 21:40

@zizaluska
Tak to ráda slyším :potlesk:.Holka, držím ti palečky, ale opravdu, jestli ti nevypije přesně tolik, kolik by měl, nevěš hlavu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.5.13 21:41

Holky, díky za pochvalu toho našeho sluníčka, je to brouček. Dneska jsem byli na kyčlích a všechno v pořádku, jupííííí :potlesk:.Tak zase až nám budou 4měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.5.13 21:42

@Angli Jo nektery muzsky si mysli, ze zenska je stroj a musi zvladat uplne vse. Podle toho meho je i porod pohoda:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.5.13 21:45

@Liddka
Může to být i bojkot??? :nevim: Mě LP říkala, že třeba i celý den nebude mimi chtít jíst. Zní to šíleně ale i tak mám zachovat klid, hlady prý neumře, tak přesně mi to řekla :lol:.
Já vím, že jsi z toho rozhozená, ale když nechce, tak ne…určitě se teď prospí a už bude dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.5.13 21:48

@asiris
Kecáš??? A byl u porodu? Manža mě má za hrdinku, když to viděl dvakrát v přímém přenosu :lol:. Téééda, já bych na něj přitvrdila, já jsem taková jak se říká „huba nevymáchaná“ já se nedám, nikdy…ale je fakt, že je u nás doma taky někdy „itálie“ :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.5.13 21:52

Holky, když vidím na boku stránek diskuze, typuju, snažilky, inseminace, umělý oplodnění…a my už ty miminka máme :srdce:…jak jste vůbec otěhotněly???
Mě je těch holčin kolikrát tak líto…a těch, co nemůžou mít děti vůbec :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
24.5.13 22:00

Holky tak takhle se nám to mrně rozvaluje v pelechu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
24.5.13 22:02

@kacenkab
To je sladkýýýýýýýýýý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...