Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jsem uplně hotová malej mi vůbec nechce papat ani z prsa ani z flašky odsála jsem mlíko a dala mu ho z falšky a nechtěl strašně brečel dala jsem mu Nutrilon a nechtěl ani čajík mi nechtěl
Zkoušela jsem jestli ho netrápí prdíky ale zdá se že ne a blinkal mi takovej bezbarvej hlen
a před chvilkou usnul uplně se bojím noci
Nevíte co by tomohlo být jestli jste to některá nezažila. Jsem z toho docela nesvá ![]()
@Liddka tak to netuším
počkej až se vzbudí jestli bude papat
nám pomohlo malou vzít do postele, spí mnohem klidněji i déle ![]()
@kacenkab Tak malej s náma spinká v posteli spinká se mu u nás taky líp ![]()
@Liddka
no vidiš, možná má jen špatný den… nebo pokud se doma hádáte, jak jsi psala a nervujes se, tak to můýe mít z toho… mimi to dost vnímají…
@asiris
Holka, jsi úplně normální!!!
Mě by to teda taky vadilo, kdyby chlap mluvil, tak jako tvůj
.Ty si chtěla děti a on ne? Chjo, prostě někteří chlapi jsou fakt tvrďáci
.
@Liddka Lidu,tak jak ctu Tvuj prispevek, tak jsme na tom podobne.Taky se dost hadame a hodne casto odnasim jeho stres z prace. A vyzaduje uklizeno, uvareno. Nemam narok bejt unavena a stezovat si.Mam doma vse obstarane i se dvema detma to zvladam a kdyz pak na chvili sednu k pc, tak rekne, ze nic nedelam a sedim jen u pocitace.Mam o proti Tobe nevyhodu v tom, ze mame 2 deti, tak hodne veci radeji prejdu, ale nekdy je to dost tezke.Zkus byt v klidu kvuli malemu.Dnes u nas taky byla hadka a mala pak 2 hodky brecela.
@zizaluska
Tak to ráda slyším
.Holka, držím ti palečky, ale opravdu, jestli ti nevypije přesně tolik, kolik by měl, nevěš hlavu!!!
Holky, díky za pochvalu toho našeho sluníčka, je to brouček. Dneska jsem byli na kyčlích a všechno v pořádku, jupííííí
.Tak zase až nám budou 4měsíce.
@Angli Jo nektery muzsky si mysli, ze zenska je stroj a musi zvladat uplne vse. Podle toho meho je i porod pohoda:o)
@Liddka
Může to být i bojkot???
Mě LP říkala, že třeba i celý den nebude mimi chtít jíst. Zní to šíleně ale i tak mám zachovat klid, hlady prý neumře, tak přesně mi to řekla
.
Já vím, že jsi z toho rozhozená, ale když nechce, tak ne…určitě se teď prospí a už bude dobře. ![]()
@asiris
Kecáš??? A byl u porodu? Manža mě má za hrdinku, když to viděl dvakrát v přímém přenosu
. Téééda, já bych na něj přitvrdila, já jsem taková jak se říká „huba nevymáchaná“ já se nedám, nikdy…ale je fakt, že je u nás doma taky někdy „itálie“
.
Holky, když vidím na boku stránek diskuze, typuju, snažilky, inseminace, umělý oplodnění…a my už ty miminka máme
…jak jste vůbec otěhotněly???
Mě je těch holčin kolikrát tak líto…a těch, co nemůžou mít děti vůbec
.