Poradna duly
Jana Čurdová
@Angli
utz mi nedělali a ty prohlídky byly docela vtipný - vteřinový šáhnutí rukou joo všechno ok můžete dom ![]()
se pak nedivím, že dvoum z nás tady skončily v nemocnici..aji maminka co byla se mnou na pokoji mi pak psala, že málem doma vykrvácela ![]()
@asiris Uplně vím jak se cítíš taky se ted hodně hádáme a taky na to už nějak nemám
Ale musíme se snažit aby nás tak ty chlapy nerozházeli už kvůli těm našim zlatíčkum ![]()
Holky tak my dneska měli oslavu manžovo babička má 89let a jsem nějaká unavená
Ale bylo to fajn
A všichni byli z malýho úplně hotový
![]()
Holky, tak úplně super noc zase - malej usl v 21H a probudil se až v 5h ráno, pak spal znovu do 9h. Do oběda poležel, po obědě jsme šli ven a pohodka celý den. Dnes jsme sami doma a zatím teda v postýlce huláká, nechce se mu spát.
A na foto je můj 1.úspěch - mých 15ml
zdatnější kojnice prosím nesmějte se
![]()
@asiris Říkej si, že to je jen těžké období a určitě bude zase fajn…je toho teď na nás moc a chlapi to nechápou, nejsou na ty miminkovské záležitosti. Hm, ten odchod do hospy a na disco od něj teda je surový přístup, ale pokecá si, dá si panáka a pak stejně přijde za Tebou domů - kde by panebože něco lepšího potkal??? přesně tak, dej si něco dobrýho, oblíbený film a zítra bude líp ![]()
Jj, mám podporu, ale zas táhnu sebe a malýho sama.
@Liddka Každý úspěch se počítá a však já na to přijdu - jak jsem byla u dětské, ta mi zmáčkla jen tak prso a stříklo to a mi to prostě nejde…krucik.
Malý je úžasný, má neskutečné kukadla.
Lidu, na hádky se vyprdni a užívejme mimisků. já se taky sem tam nervnu, když při kojení je tolik času přemýšlet, ale už se brzdím, malej to pak cítí.
@zizaluska TAk na to přijdeš
Já se snažim aby se to nějak nedostalo k malému a je možný že mi včera nepapal malej kvůli tomu ![]()
Holky, jak to máte s financema? Dává Vám něco chlap a zvládáte vyjít s penězma?
@asiris Bydlíme v mém bytě, on si svůj pronajímá a dává mi na nájem - co se týká bytu, malého, tak na to neslyší a te´d já teda neslyším na jídlo - takže když nenakoupí, tak nemá co jíst. Na malého vše platím já a jen se zeptá, kolik to stálo, ale nepřispěje. On je prostě takový a ví, že kdyby nefungoval, že bych ho tady nesnesla ![]()
@zizaluska
hezký tak už začínáš i odstříkávat to je super
malý je moc krásný ![]()
@asiris @zizaluska
já taky táhnu všechno sama a soud bude kdo ví kdy a kolik dostanu je taky ve hvězdách ![]()