TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
25.5.13 22:20

@MiriamK Jo ty jejich vizity v porodnici byli vtipný na mě doktor ukažte stehy - steží se tam podíval a hlásí hm dobrý. Bolelo mě to jak čert nemohla jsem sedět ležet stát pomohla mi až sestra z šestinedělí mrkla mi na to řekla že to mám oteklé jako prase a že se nediví že mě to tak bolí a dala mi na to aspoň led. Utz mi taky nedělali kámoška říkala že pomale každá druhá rodička musí na dočištění :nevim: @Liddka Děkujeme :)
@zizaluska Malý je krásný :* jinak grtauluju k odstříkání :) nic si z toho nedělej já kojím hezky malé to evidentně stačí akorát večer je potřeba ještě dokrmit aspoň trochu MM a za poslední dny toho taky moc neodstříkám nevím proč.
Holky tak u nás to teď finančně táhne manžel fakt nevím co bych bez něj dělala jelikož jsem stále na neschopence protože nemám nárok na mateřskou a neschopenka mi tento měsíc přišla 3800 tak to bych se mohla jít pást. S těma penězma je to celkově na prd a navíc jak bylo zmíněno chlapi to moc nechápou co se s náma v šestinedělí děje a někdy bývá problém i to že najednou se vše netočí kolem nich ale kolem mimča a mohou se cítit i odstrčení. U nás musím zaťukat to zatím funguje manžel jak přijde z práce hned si jde pochovat malou a pomazlit se s ní a zatím je v klidu a já taky.
Taky vám mimča po každém kojení tak hrozně škytají? Malá si vždy hezky odbrkne ale pak začne hrozně škytat a musím chovat dokud ji to chudinku nepřejde.
Já jdu spát jsem dnes nějaká mrtvá. Tak přeji dobrou a hlavně klidnou noc všemMě teď malá usnula a doufám že bude spinkat až tak do 5 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
25.5.13 22:20

@MiriamK jj,jsem sice totální začátečník, ale i z toho mála mám radost. Jen přemýšlím, jak to zamrazovat, aby to v mražáku nenačichlo od masa, jak se stává např u ovoce. Dáváš to do nádobky na led?
Bude soud? a já si říkala, že jste asik zadobře, že to vše tak zvládáš i se školou, s malou i penízkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.5.13 22:52

@zizaluska
jj do nádobky na led a pak jak to zmrzne, tak do krabičky uzavíratelné..

ne jsem sama a za dobře vůbec nejsme..náš poslední rozhovor proběhl v lednu, kdy mi řekl, že DĚCKO není jeho, že je nemám otravovat a na otázku peněz mi řekl, ať si prodám telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.5.13 08:07

@asiris Moc mě mrzí, co se u vás děje, ale uklidním Tě, u nás to bylo také tak… v době, kdy jsem teda byla ještě těhotná, ale taky mě párkrát udělal to, že šel na pivko a pak přišel ve 3-4 ráno, nalitej s tím, že byl na diskotéce s klukama… no a když už jsem si pak řekla třikrát a dost, zbalila si věci a řekla že buď já a malá nebo pivo a diskotéky… tak ťuk ťuk, už to nedělá… ale každej chlap je jinej, některej si to třeba k srdci nevezme, ale musíte to překonat bude líp uvidíš :-) Nechci Tě navádět, abys od něj odešla nebo tak něco… spíš si myslím, že je potřeba se věnovat i jim… u nás to bylo ze začátku dost znát… pořád jenom malá malá, kojení, chování, malá… pro toho chlapa je to taky těžký, když najednou není středem pozornosti že :roll: :roll: :roll: a navíc, chlapi jsou tak trochu sobečci že :cert: :cert: :cert:
Uvidíš že to bude dobré… musís v to doufat ;) ;) ;)
Jinak s penězma je to u nás tak, že přítul platí všechno co se týče bydlení… inkaso, telefony, internet, apod. potom mi nosí z práce sravenky, se kterýma nakupuju a ještě mi posílá něco právě na jídlo… a z mé mateřské ještě něco koupim třba na jidlo, nebo pro malou a zbytek, což je teda skoro celá mateřská máme na nějaký koníčky a tak a zbytek šetříme :-)

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.5.13 08:15

Ahoj holky, jen jsem se chtěla opravit, že mi samozřejmě z práce nenosí sravenky ale stravenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak od včerejškau nás děs :? :? :? Celej den mě bolely prsa jako kráva, večer u kojení mě chytla šílená zimnice :evil: :evil: tak jsem malou nakojila, změřila si teplotu a 38 že :( :( :( no volala jsem latačni poradkyni, tak prý to vypadá na zánět v prsu, protože s tím, jak malá začala zase pít ode mě, tak já přestala odstříkávat a mlíčko se hromadilo a hromadilo až udělalo takovou nplechu :roll: :roll: :roll:
Takže jsem musela v noci vstávat co 2 hodiny abych odstříkávala :nevim: :nevim: :nevim: malá naštěstí vstávala jen jednou ve 3 a teď ráno až v 7, ale po tom večerním kojením jsem ještě odstříkala 120 ml a za celou noc asi půl litru… no aspon budou zásoby do mrazáku ;) ;) ;) jinak ted už je to lepší, prsa jsou takový lehčí, prázdnější, ale já jsem unavená jak pes :? :? :? nemám ani náladu si jít chystat něco na jídlo a přítulák jel na burzu s papouškama tak si nemůžu ani nic poručit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jsem zvědavá, jak to bude před den, máme jet na oběd k přítulové bábi, tak nevím, jestli si tam nedám po obědě dvacet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P

Copak máte v plánu vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.5.13 08:17

@MiriamK To je tda hnusák a jakto, že tak obrátil? Vždyť si říkala, že jste chtěli mimčo oba a snažili se půl roku tak co mu přelítlo přes frňák??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 09:16

@MiriamK Oni právě všude UZ nedělají, nevím proč :nevim:. Přitom o starost míň, ještě na místě tě prohlídnou a kdyby něco, řeší se to hned.
Miri, vím, že je to asi citlivé téma, ale co se prosím tě stalo, že jste zůstaly s malou samy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 09:17

@zizaluska
Super, náhodou!!! A co jak jde kojení a vážení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 09:17

@zizaluska
A malej je teda úžaaaaaa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 09:27

@asiris
My máme peníze dohromady…jeden účet, měli jsem to tak i když jsme oba vydělávali…ale je fakt, že někdy jsme se nepohodli :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 09:32

@kacenkab
Vidíš, jak bezvadně se vám zadařilo. Nakonec zase kojíš a ještě máš hafo mlíka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Dnes v plánu nic moc. Uklízení, celýho baráčku a měla bych taky žehlit. Manža si ze mě dělá srandu, že večer vyhrožuju, že budu žehlit a pak tady chrnim :lol: :lol:.Teď máme pohodičku, manža si hraje s Tobíkem a Maxík spinušká a já se vrhnu na uklízení. Mám to ráda a pak ten pocit, jak je tady čisto a voňavo, paráda. :potlesk:
Noc v klíduuuuu, dokonce jsem měla prsa jako kameny a teklo mi to všude. Tak že jsem taky ještě odstříkla. Mám taky už nějakou malou zásobičku, tak jsem hned klidnější, kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 09:33

@kacenkab
A teď už jsou prsa ok??? Jakýpak copak, jen se natáhni a udělej si pohodičkuuuuuuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
26.5.13 09:38

@MiriamK Tak to je opravdu hrdina a jak chlap řekne, že to děcko není jeho, nestojí ani za jednu slzu. Ty taková kočena s malou si najdete lepšího, pche! Ale jinak je mi to moc líto, je to těžké a ty jsi neskutečná šikula, že to zvládáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
26.5.13 09:42

Krasne rano devcata.tak si predstavte, ze u nas sndzi, jako blazen a to velke vlocky:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.5.13 09:47

@asiris
Si děláš srandu, ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Z jakého kouta jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí