Poradna duly
Jana Čurdová
@asiris Kurnik,tak tvůj chlap je teda ale necita…to nechápu! Můj přítel teda funguje, to jsem ani nečekala, že až tak bude oporou. Vysaje, vytře, umyje nádobí, vynese koš, nakoupí, o malého se stará každou chvilku, co je doma a jak jsem teď měla tu krizku, tak se snažil mě podpořit a fakt to pomohlo. Ráno si malého vezme do kočáru, ať se dospím, a že není vyžehleno? tak to by zkusil říct jednou ![]()
@zizaluska njn, každý chlap hold není to, co by jsme si my ženské přály:( Máš štěstí, že máš v tom svém oporu. Já mám pocit, že toho svého už ani nezajímám a že mě tak nějak přestal milovat a nebo nevím.
Tak dnes je děsný den!!!Opět u nás byla velká hádka a to jen kvůli penězům!!!Už mě to fakt nebaví, prostě mám jiný názor na spoření dětem, ale už jsem prostě hloupá a nechápu, že spořit dětem až jim bude tak 10 je výhodnější než jim spořit už ted:(Já už mám pocit, že si s tím mým chlapep už vůbec nerozumím…na nic se neschodneme a ani na otázku, co ke mě cítí a co pro něj znamenám mi nedokázal odpovědět, že prej ted je ve špatném rozpoložení, tak neví, co by mi řekl!!!A sebral se a šel s kamarádem do hospody a pak na diskotéku. Malá mi tu 3 hodky brečela asi proto, že jsem brečela i já a byla jsem už fakt vyštavená. Já bych už tak chtěla mít klid a pořád nebrečet a neřešit debility!!!A mít chlapa, který mi dokáže říct, co ke mě cítí
(
@asiris
Ježišky, mě je tě tak líto
.Prosím tebe a to byl vždycky takovej? Nebo se změnil???
Jak to popisuješ, přijde mi, že je to chlap s kameným srdcem
.
@MiriamK
Prosim tebe, kde ty bys vzala ty kg???
Dyť na těhu fotkách jsi hubeňoučká. ![]()
@Liddka
Mě taky přijde, že malej jí trošku má, ale neteče mu z nosánku, jenom občas slyším, jak chrochtne.
@Angli Prvních půl roku byl naprosto dokonalý. Pak šel k policii a strašně se změnil. Nedává mi najevo lásku, že to prý neumí a přitom to dělal a bylo to neskutečně krásný. Myslím, že není bez srdce, ale nevím proč, ale nechce se cotově otevřít. Nechápu proč jestli se bojí, že si ho budu mín vážit. Prý ženské nechtěl chlapa, který je moc miluje a dává jim to najevo prej máme raději ty hajzlíky, co ženský deptaj. Tolik mi chybí ten můj starý chlap tohle jeho nové já mě ničí a dělá neštastnou:(
@asiris
A jak dlouho jste spolu? A on tě neposlouchá, co mu říkáš??? Hold někdo se nechá ovlivnit okolím, lidma, prací
.
Zkuste si v klidu promluvit, řekni, co ti vadí, dyť na tobě přeci musí vidět, že se trápíš. Máte doma dva poklady, radovat se z nového přírůstku a on tě takhle psychicky drtí
.
Tyhle odchody do hospodody atd.to nenávidím. Zkus dát děti do postýlek, dát si něco dobrýho, natáhnout se a pustit si oblíbenej film a zaspat to! Zítra bude zase určitě líp…musíš ale asi trošku přitvrdit a nedat se
.
@Angli Jsme spolu 4 roky z toho ted v červnu rok manželé. Jooo poslouchá mě, ale bez efektu. A když se s ním snažím něco řešit, tak mi řekne, že on je v pohodě a že já mám problém a dál se to neřeší. Prostě je to někdy na palicu. Já jsem hodně citově založená a velký cíta a potřebuji dávat a cítit od toho druhého lásku:(
@asiris
To je jasný, každej to chce cítit
!!!Jinak my máme výročí taky v červnu.6tého