Poradna duly
Jana Čurdová
@Angli Taky je mě líto těch, co se jim nedaří zvlášť potom, když slyším ve zprávách, jak to někdo zabalí do igelitky a hodí někam do kontyšu… takovým bych dala křeslo fenám
![]()
Jinak my se domluvily, že chceme mimi a snažily se půl roku
![]()
Ale nakonec se povedlo a naprosto přesně vím, že to bylo 2.srpna tak nějak na kuchyňské lince
![]()
@Liddka Tak to je mi moc líto
Neříkám, že se nikdy s přítelem nechytnem, ale že by mi vyčítal že není navařeno, uklizeno, vyžehleno, to se mi nestalo. Taky někdy přijde naštvaný z práce a je odměřený a já si to vezmu osobně a je chvilku dusno, ale jinak musím říct, že je to fakt strašně hodný chlap a hodně mi i pomáhá s úklidem a jako táta je úžasný. Sice když chci něco udělat, opravit, tak ho do toho musím hodně nutit a trvá to dlouho než se na to vrhne, třeba stěnu v kpupelně mi opravoval přes rok
ale jinak si nemůžu stěžovat… Je možné, že to fakt malý cítí, že nejste úplně OK a proto nechce papat a je nevrlý
Zkuste si s manžou promluvit a určitě bude zase dobře ![]()
@kacenkab To je veget
Krásná ![]()
Příspěvek upraven 24.05.13 v 22:08
@kacenkab
Viď? To je hrůza…k pláči
.Že to někdo dokáže…na pokoji v porodnici se mnou byla fajn pani a ta čekala 8 LET!!! ![]()
Jůůůů, tak že i víš, jak blízko ovulace???
@Angli Já přes rok nebrala prášky a dávali jsme si pozor a pak jsme si řekli, že už je načase a třetí měsíc se povedlo
Ale musím říct, že jsem se bála jestli to půjde, předtím jsem brala 8 let antiko a měla jsem docela nahnáno.
@Angli Vím to přesně
přítul totiž jezdil ještě do práce do Prahy a domů na víkendy nebo tak různě, jak to vyšlo
![]()
@Angli
já přesně taky vím, který to byl den..
snažili jsme se půl roku, ale ne nějak urputně, ale občas jsem měla depky, že nemůžu mít děti..
@Angli Byl u obou porodu. Kazdy trval 2 hodky bez komplikaci.Ale i tak to bolelo.Ale podle nej porod a sestinedelka je pohodicka.
@kacenkab
Jasný a bylo to víc jak dva dni před ovu?? Četla jsem, že holčičky jsou 2 a více dní před ovu.
Tak jestli vám to vyšlo?
@Angli Jejda tak to nevím… měla jsem to někde napsaný, počítala jsem si plodné dny a v tech 5 dnech to byl druhý, takže asi před ![]()
@Angli Tak ja presne nevim, jaky to byl den.Ale po svatbe jsem rekla, ze zkusime druhe a za mesic jsem byla tehotna. U maleho to bylo asi po 3 mesicich.Jsem stastna, ze to slo, tak dobre.Ty holciny, co jim to nejde jsou statecny, ze maji silu a nervy a zkousi i nekolik let. Kamaradka je po 3 umelku a stale nic.
@asiris tak to držíme palce, my se snažily pul roku a už jsem z toho potom byla taková nesvá proč to nejde a když jsem viděla někde kočárek, už jsem byla napištěná
![]()