Poradna duly
Jana Čurdová
@Anath Sebík se taky snaží s náma povídat a usmívá se ná nás už jak se narodil a taky široce je to krásný ![]()
@Olčík Já mám taky tenoučkej tak myslíš že ho mám zkusit? On právě jak je malej s náma v posteli v noci tak spí na polštaři a moc se mu to líbí
A ten se taky dává do půlky zádíček? ![]()
@asiris
Jsme na tom stejně, doma 2dětičky
. Manžel mi pomáhá, jak může, ale moc nemůže
. Poslední dobou to vychází, že přijede a buď je něco potřeba opravit, nebo se taky musí věnovat druhému dítku, nebo ještě jezdí k rodičům makat. Tak že když je potřeba, pomůže, jde ven s oběma, přebalí, koupou se kluci spolu všichni 3 ve vaně. Když má malej bolení bříška, pochová…prostě mi pomůže, jak to jde…ale má toho taky kolikrát dost, ale zvládáme dobře
.Nebýt někdy nervů u kojení, nemůžu si stěžovat.
Jenom někdy a to jistě dobře znáš
je to na nervy s druhým mrnětem. Uspim malýho, třísk hračka, nebo řve, odrážedla apod. Když spí tvrdě, je mu to jedno, ale když zrovna usíná je zase vzhůru
.Nebo chystáme se ven, vypustim Tobíka, ten se mezi tím projde po zahradě(po té co pršelo)a může jít dovnitř a převlíkat se
a tak podobně, tak že v těchto chvilkkách mám nervy. ![]()
@asiris Tak mě manžel pomáhal hlavně ze začátku jako koupeme spolu když se nastihnu navečeřet a malej je nevrlej a nebo vzhůru tak malýho pohlídá abych se v klidu najedla protože malej se docela dost dožaduje pozornosti
Ale jinak ted nic nestíhám v domácnosti mám plnej koš prádla nevyžehlenýho dřív jsem taky hodně uklízela ted vytřu jednou za týdn a utřu prach 2× za týden ale jinak mi nepomáhá a nevím teda jestli to je tím že se ted dost hádáme nevím ![]()
@Anath
Jj, usmívá, je to dokonalýýýýý, široce, nebo decentně
.Hodím sem foto.
@Angli Jeee, ten je slaďoučkýýýý
Malý na nás taky vyplazuje jazyk nebo dělá xichtíky
Taky přikládám foto, jsou už sice starší, ale miluju je ![]()
@Liddka Prádla mám dokonce dva koše, jeden našeho oblečení a na to teda kašlu a jeden plínek a prckových věcí, tak ten musím vyžehlit
To mě mrzí, proč se hádáte? My teda s přítelem taky měli období, kdy jsme na sebe byli nevrlí a moc spolu nemluvili, ale už je to dobrý.
Holky, tak dnešní noc šílená:malého jsem nakojila kolem 9h a usl u nás v posteli, tak ho už od strachu probuzení ani nepřenášela a spal do 1h. Nakojila jsem ho tak jako večer, ale za půl hodinky šílený řev..řev..tak mu zkusila dát 60ml Nutrilonu - celé to vypil - pak sice dost ublinkl. Po Nutrilonu za půl hodky zas řev, uspalo ho po hodně dlouhé době prso a já spala 3hodiny za celou noc. Žaludek mám scvrklý od toho pocitu, že malý hladoví…Přítel vstával taky, nemohl spát, jak slyšel malého tak křičet, tak jsme nevyspaní oba.
@zizaluska
Helejky, to že ti pláče, nemusí být přeciš vždycky z hladu. Já bych jídlo dřív než po hodině a půl nedávala. Možná ho bolelo bříško, pálila žáha…
Když je malej hodně nevrlej, pomůže nám dát ho do té autosedačky. A možná taky už vycítil, že jsi nervní a o to víc spustí.
Taky u nás je často pláč kvůli tomu, že si pořádně neodkrkne. Spí a za chvíli se budí, buď to bříško, nebo stačí vzít, odříhnout a spí dál…
@Angli Nj,ale kdyby neměl hlad, tak by to nevypil…aspoň tak si to myslím. Kdyby to odmítal, tak si řeknu, že je to něco jiného, nějaké bolení. A nej je, že on pak usl u prsu, který si potahal ještě, což nechápu vůbec. já to stejně psychicky nedávám, jsem vycuclá a malý to ze mě musí cítit. Nejradši bych ho dokrmovala, ať jsem klidná. Zítra tím vážením zjistím, že malej si vypije málo a budu až do pondělí zralá na blázinec.
Když budu používat lahvičky na dokrm, tak se vyvařují po každém použití u tak malého mimča???
@zizaluska
Navazuju na to, že i po tom, co vypil ještě Nutroš se ti zase zbudil a řval. Myslím, že hlady to už být nemohlo. ![]()
A to víš, když mu dáš to prso a on má boleníčko, to víš, že si rád podumlá a usne, živej dudlík je nejlepší.
Já s prvním synem taky musela vážit, ale ten vyloženě přibíral delší dobu málo a měl vypít třeba cca 100ml a i když to kolikrát nevypil, už víc nechtěl. Tabulkama se taky nedá řídit. Mě nikdy nevypil, to co by „měl“. Taky mi dr. říkala, že ať si klidně vypije 80ml ale kdyby přibíral. A švagrulky 5měs. prcek vypije v tomhle věku třeba jenom 60-90 a taky je to v pořádku.
Vím, že teď to bude větší stres, co vypije, ale radši bych být tebou přikládala častěji, než se trápila tím, že přesně nevypije tolik a tolik, toď můj názor ze života
.
Promiň, jestli radím nějak moc, nebo ti to vadí, ale věřím, že se to všechno srovná, jenom si musíš věřit
.
Stačí vyvařovat jednou za 24h.
@kacenkab Tak to máš dobrý, že Ti aspon občas pomůže. Malému jsou 3 takže je už samostatný, ale i tak někdy má náladu, že mi nedá pokoj a chce abych se věnovala jen jemu.
Příspěvek upraven 25.05.13 v 21:39