TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nix
1720
23.5.13 10:58

@zizaluska Už by se mělo tvořit mlíka jen dle potřeby :) já mám teda prsa nalitý jak kdy, ale asi nestrádá. Teď sem ho šupla do kočárku na terasu a spí :D :lol: doufám že chvíli vydrží. V noci se mi budil v 11, ve 3, v 6 (většinou tak hodinku usíná) a ráno kydž manžel přijel po noční tak zavčal brečet tak jsem „musela“ vstát aby se mohl vyspat když zase dnes jede na noc. Dneska půjdu spát sním po koupání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
23.5.13 11:17

@MiriamK my kojíme ted z obóu, protž jedno mu nestačí, když málo tahá :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
23.5.13 11:17

@asiris krásné fotky!!!malá je nádherná a kolik má vlásků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
23.5.13 11:19

Holky, malej mi dnes hrozně slintá..teče mu to z pusinky.
včera jsem mu zkoušela dát fenyklový čaj a celé to vyblinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.5.13 11:34

@Angli Ahoj tak malej se napapal v půl 9 večer a to měl to UM a spapl tak 70ml a pak se vzbudil v půl 3 pak v půl 5 a pak kolem 8 takže noc zatím v pohodě jsem zvedavá na dnešní večer a noc :roll: A jak jsem malému dávala v těch půl 9 UM tak jak se vzbudil až v půl 3 tak jsem měla uplně mokrý tričko a uplně tvrdý levý prso tak se malej nabaštil a odsála jsem mu 50ml na dneska večer kdyby zase šílel abych mu nemusela dávat UM a aspon jsem tomu prsu ulevila najednou jsem ho měla tak težký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.5.13 11:38

Ahoj holky tak já měla včera fakt super den :pocitac: :zed: Prvně jsem rozbila skleničku ani nevím jak se mi to podařilo a pae to vysaju zapnu vysavač tak půl minutky vysávám a najednou taková rána vyhodila jsem pojistky v celým baráku tak tchán nahazazoval pojistky a mám po vysavači :zed: :pocitac: bouchlo to v něm ale tchán říkal že se na něj podívá tak uvidíme a taky to pěkně smrdělo :pocitac: :zed: ach jo to se fakt může stát jen mě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.5.13 11:39

@MiriamK Miri pěkná zásobička :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.5.13 12:20

@zizaluska Já mu ho nedávám skoro vůbec nechci aby si na něj zvyknul dala jsem mu ho asi po 4 ale vždy jen večer když už jsem fakt nevěděla co mám dělat ale jinak mu ho nedávam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
23.5.13 14:23

@kacenkab
jj přesně jak píšeš :) stříkačkou to dávám do toho „ledovače“ nebo jak se tomu říká a pak to vyklepnu do krabičky :)

@Angli
jo jsem jak křeček co :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 14:51

@Liddka
Tak to si udělala výborně, kdyby něco máš na večer. Já si teď denně začínám dělat taky malý zásobičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 14:54

@zizaluska
Zkus se řídit jako já :mrgreen: těma počůranýma plínama. Alespoň 6denně. Měli by být poč. alespoň 50ml.
Přesně, prsa už se nemusí vůbec nalívat, včera mi to říkala i LP. Prostě na začátku se nalévají, protože tělo dělá větší množství, než je potřeba, neví, kolik mimi bude chtít a postupně dělá tolik, kolik mimi vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
23.5.13 14:54

@MiriamK
Jj, jako křeček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
23.5.13 16:33

Holky tak my dneska kojíme po hodině a půl, ale zatím se to dá i prsa dobrý :) od půl 9 mi zatím malá nespala, tak jsem zvědavá kdy zabere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
23.5.13 16:37

@Liddka
děkuji :) neboj na ten čajík si nezvykne, jen mu to pomůže od prdíků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
23.5.13 17:01

Holky já už nemužu malej téměř nespí, brečí a je mrzutej, nevím zda tohe nervní chování muže být i k tomu spurtu, ale fakt ho asi má pač fakt jí tak po hodině…sem teda už fakt ko jak usne začne sebou škubat házet rukama a je vzhuru. dneska sem byla na gyndě po 6nedlí koukla mě na ty prsa, prý to mám hrozný předepsala mě imazol krém a mám si koupit chrániče bradavek, tak uvidíme když to nezabere tak mě předepíše atb.mast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí