Poradna duly
Jana Čurdová
@Olčík
j jsem četla že i ty miminka bývají mrztý, vztekají se atd. a když mu dáš příkrm tak chce taky za hodku zase?
@Olčík Zkus ho pevne zabalit do plínky že bude mít ručičky k tělu… mě to malá taky dělala, že spala a pak se lekla a byla vzhůru, kdyz ji takto pevne zabalim, je jí teploucko a je klid a spinká ![]()
Miri no po umělým mě vydrží bez jídla o trušky dýl, ale nervozní je pořád bud bulí nebo sebou hází, np děs…
jacenkab no on právě nesníší když má jen přikryty rucu, hned řve a rve je ven, mám i tu zavibku na stáhnutí, ale skusila sem to jednou a vubec ten se málem zbláznil…
@kacenkab
tak to mi musíme mít ručičky volný a někdy i po kojení chce být na „volno“ a koukat ![]()
@Olčík Mě dneska Lukášek taky celý den střídavě brečí, jí a po chvilkách spí ale jen tak 20 minut. Už jsem byla hotová a šupla mu UM a teď se mu klíží očička.
Radily jste se s dr. jestli dokrmovat? Mě se moje sestra ptala jestli sem se domlouvala s doktorkou.
@Nix
včera to zjišťovala @Angli a prý nedokrmovat..takže dneska nedokrmuju a kojím po hodině a půl..včera mě dost bolely celý prsa, tak jsem odstříkávala a dávala ji svoje ještě s UM
Holky já musím dokrmovat jelikož musím odstříkávat a dávat flaškou mám ty prsa totálně v háji,dr.se bojí, že skončíme na atb.tak,že když se malej přisává tak je to druhý porod hihihi teda čtvrtý
…holky snad se to upravi, já chci mít spět soje hodný miminko…ted spala asi 15min…
Holky mám dotaz když by mi malej spinkal i v postýlce na normálním polštáři myslíte že se mu zničí páteř? Protože když ho tam nemá tak se pořád budí a když ho tam má tak spinká uplně v klidu a je krásně vyspinkanej ![]()
@Liddka
a máš ho v zavinovačce? já bych asi polštářek ještě nedávala ![]()
@MiriamK Jo jo mám ho v zavinovačce ale já sem myslela norální polštář jako na kterým spíme my péřovej víš tak právě nevím spí na celým tom polštáři ![]()
@MiriamK Díky za info
dneska už sem to ale nevydržela bohužel
a trošku mu dala
@Angli Byla jsem s malým u dětské, protž mi od rána vyváděl přesně jako včera celý den…malý se jí jeví naprosto v pohodě, jen přibral za 10dní jen 200g, takže jsem jí řekla o té retenci prsu, o tom, že to levé malý spíš žužlá a že se mi dnes ráno budil hlady…Takže snaha málo platná, v tom prsu nemám skoro žádné mlíko
jsem unavená od té neděle a tohle mě dostalo úplně..na víkend mi dá váhu a budu sledovat, kolik vlastně vypije - když nebude stíhat 1prso na kojení, tak budem muset dávat UM
je mi to hrozně líto!!!
Holkýýýýýýýýý jááááá mám takovou radost!!! Malá teď konečně pila ode mě!!! Přes klobouček od medely jupííííí
![]()
Pila teda jen 10 min. ale pak už nechtěla a ted spokojeně spinká
… myslíte, že jí to stačí??
Liddka mě melj spinká na polštáři, ale dětským z ikey je takovej tenoučkej, ale moooc rád spinká na našem polštáři velkým a spí tak na něm na celým, někdy jsme četla pokud mimčo spí na polštáři tak musí ležet do poloviny zad na něm, aby mu to neškodilo, pokud by nám to pomohlo klidně bych ho tam na něj dala…
Zizaluska já jsme taky už dneska hotová a bez um si to nedokážu ted představit
![]()