Poradna duly
Jana Čurdová
@kacenkab S tema prsama to je nekdy desna veda vid, tak hlavne at je to oki a zvladnete to. A co se tyka chlapa, tak ja kdybych se zbalila a chtela jit, tak by me nedrzel. jednou jsem to zkusila a rekl mi, ze kdyz budu stastna nekde jinde, tak me nebude drzet a premlouvat a stat mi ve stesti.Tez prisel v pul ctvrte. Jinak to mame s penezma tak, ze on plati v baraku jen elektriku a 300vodu mame studnu, tak jen stocne platime. Bydlime v baraku s jeho rodici, tak proto platime tak malo.Pak plati veskere naklady auto a nakupy v nemecku.ja z materske platim okolo deti vydaje pak nakupy a svoje platby a malych sporeni.
@Angli Přijde mě, že je to lepší, nejsou už tak nalitý a tvrdý, ale pořád bolí když na ně máknu… přemýšlím, že dám malé odstříkané mléko, aby mě ty prsa trošku odpočaly
co myslíte?
@Angli No fakt snezi a jak huste.Jsem z Kraslic, karlovarsky kraj.
@kacenkab Ahoj, tak tomáš teda dost mlíčka na dělání zásob ![]()
My dneska jedem k našim na oběd, takže to je bez starostí
ještě se pak stavíme na chvíli ke tchánovcům no a než se ostaneme domů tak to bude určitě zase v čas koupání ![]()
Jinkak finance máme tak že máme každý svůj účet, ale nijak neřešíme moje tvoje. Manza platí hypo, tel, internet a já elektriku, vodu jídlo, co manžoj zbude tak šetří a pak se opravuje domeček
když něco chceme jen tak tak platí ten kdo má kartu @MiriamK Miri to je teda… snad to brzy vyřešíte a ty budeš mít klid a „nějakou korunu navíc“
@kacenkab
Klíďo dej…ale asi budeš muset zase odstříknout, protože by se ti nalily, když nebudeš kojiti.
Ahoj holky chci se zeptat zda můzu bzt tehotna MS naposledy 2.5.2013 ovulace 13.5.2013 nechraneny sex od 13.5.2013 do 15.5.2013.a pak 19.5.2013 od ovulaace mě stale pobolíva v podbrisku a z praveho prasa kdyz si ho zmacku mi teče něco jako voda MS bych měla dostat 30.6.2013 miminko si moc přejeme.
Holky, celý náš vztah se nás snažila jeho psycho matka rozdělit..výhružky, různá opatření, histerický telefonáty, sledování apod.
Když jsem mu řekla, že jsem těhotná, tak si asi uvědomil, co by všechno kvůli dítěti mohl ztratit..no hlavně mu jde o prachy, aby ho náhodou rodiče nevydědily..takže upřednostnil svoji rodinu, od které chtěl tak dlouho odejít a prachy před svým vlastním dítětem, svojí holčičkou.
Ani teď, dá se říct po třičtvrtě roce, tomu moc sama nerozumím a nechápu, jak to vůbec někdo může udělat, ale jo, asi to jde.
Mamka mu psala sms, když se malá narodila a absolutně žádná reakce třeba aspoň blahopřeji nebo přeji hodně zdraví. Nic.
Před dvěma týdny jsme se míjeli v autě, čuměl jak puk, ale že by ho něco trklo? Jsem zvědavá, co bude předvádět u soudu, jaký lži si vymyslí, protože nejenom, že popírá otcovství, ale i vztah se mnou natož intimní.
@MiriamK Boze,tak to je fakt totalni hovado! Takovemu blbeckovi bych urizla ptaka aby uz zadne deti nemel a neublizil dalsi, tak fajn holce, jako jsi Ty! Drz se a preji at je brzo dobre a jste s malou obe spokojene:o)
Holky dneska zase hádka jak blázen já už snad ani nebudu vůbec mluvit nic aby náhodou jsem neřekla něco co se mu nelíbí ![]()
@asiris
no taky doufám, že už si nikdo neprožije to co já s ním a s jeho povedenou rodinkou..
děkuji snad bude malá s mámou spokojená ![]()
@Angli Za malého děkuji, vyřídím mu to a určitě to oplatí úsměvem ![]()
Mnoooo, kojení je hlavně věc mé hlavy - jak mi dr řekla, že nemám mlíko a malej moc nepřibírá, tak mě trošku dost zdeptala a já teď pozoruju malého, jestli polyká, jak moc a přemýšlím, kolik bude zítra vážit. NA HOUBY TAKOVÝ PŘÍSTUP LÉKAŘE!!!Laktační neřekla ani slovo, jen se mrkla jak kojíme, dala techniku střídat prsa během kojení několikrát a byla spokojena. Akorát je fakt, že malý u kojení hodně spí a tahá tak lenivě - já teda doufám, že se to spraví, že nebudeme tím trávit pořád 40min až hodinu, protž se pak nikam nedostanem a nemůžu ho ani nakojit někde venku, to bych tam vyseděla důlek ![]()
Váš malý je super, jak se už umí usmívat, vyplazovat jazýček - to je fakt už jiné miminko ![]()
@Liddka To mě mrzí Lidu, tak to je děs s těma chlapama a pak mají tynaše dětičky bejt spokojený:(
Jj, chlapi jsou kapitola sama o sobě a jak se jim nevěnuje veškerá pozornost, rádi dělají naschvály, ale naprosto zbytečně. Mimísci si přeci zaslouží klid, pohodku a oba rodiče
Já se stresuju s kojením, s malým množstvím mlíka, ale jak to pak dělají ty maminy, co fakt mají stres a mlíka dost???
Jinak já se teda hádám s dědou malé
Když není úzkostná matka, tak prarodič
Pořád nějaký problém - potničky to je hrozný musíme k doktorovi, fialový a studený ručičky zavolej doktorce to není normální, moc prdí co jíš, v té autosedačce je moc skrčená to nemůžeš takhle nastavit
![]()