Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak to je pohodka…velkej usl v 7h a malej v 21h…už 3.večer je hodný, nají se, dám ho do postýlky, pustím ukolébavku a je tichoučko. Spí buď do půlnoci, pak do 7h nebo od 21h do 5h do rána…no a jak pak mám zvýšit laktaci, že?
Já kvůli sobě se nedonutím vstát prostě.
Jaké jíte ovoce?
Zizlasku tak to závidím ten luxusní spánek…jinak s ovoce jim vše, já vlastně jim uplně vše…
@MiriamK Miri muze se Ti osypat z cehokoliv, co Ty snis.Me se treba osypala ze spenatu a jahod.
@Olčík Nj,jenže měli bychom každou noc vstát aspoň jednou, ať něco přiberem a tvoří se zas víc mlíčka.
Jako všechno ovoce? pomeranče, kiwi, ananas???rajče, papriku???faaakt?
@zizaluska Taky jim vsechno a pozoruji na male, co ji vadi. A vzdy se osype po jahodach, rajcatech a spenatu.
No to presne nevim. Jeden den to snim a druhy si vsimnu, ze je osypana. Vetsinou oblicejik a brisko s hrudnickem.
@asiris Malý se mi včera osypal z ovocného čaje…to jsem z toho jelen. a tak začnu teda taky jíst i ostatní, hlavně mi chybí ovoce. Jahody se říkají, že to je jasné, ale špenát? ten jsme měli včera…
Tak se mi malá konečně pokajdila, doufám, že nebude kajdit celou noc
a teda přes plínku, bodyčko, teklo to po nožičkách no málem jsme to nestihly na podložku ![]()
@MiriamK Neeeeeeeeee,tak to hned oslavte!!! Tzn. že dobře jí a prospívá ![]()
@zizaluska
bylo vidět, jak se ji ulevilo..no není nad to se pořádně vykajdit že ![]()
@MiriamK Miri já pila hodně mlíka už od porodnice a v pohodě ale pak jsem měla období, kdy jsem si dělala koktejly z Gravimilku, protože mi to nechutná s vodou, a to jsem několik dní po sobě vypila fakt hooodně mlíka a malý se mi pak šíleně osypal a trvá to doteď, takže asi 3 týdny. Dostala jsem od doktorky mastičku a říkala, ať zkusím mlíko vynechat, jenže já jsem na něm závislá, denně piju Caro s mlékem, takže jsem to omezila jen na to Caro a jinak mlíko nepiju a je to lepší. Ale je fakt, že jsem ve stejné době snědla i větší množství čokolády a na jeden oběd lilek, takže to mohlo být čímkoliv z toho ![]()
Já jím z ovoce banány, občas zobnu pár kuliček hroznového vína a někdy kompotované mandarinky. Ze zeleniny jím okurky, cuketu, mrkev, červenou řepu. Všeobecně mám radši zeleninu než ovoce. A už se těším až někde uvidím pěkný meloun a zdlábnu ho ![]()
Holky malému se udělaly šílené šupinky v hlavě
Má jich strašně hodně, takovou šupinatou mapu ve vláskách a nad čelíčkem je má takové hodně silné mastné. Včera jsem mu to namazala měsíčkovým olejem od Weledy a pak ho okoupala a vyšesala mu to, tak to má dneska o něco lepší, snad se toho brzo zbavíme
Chudinka asi bude mít citlivou pleť po mě, já měla jako dítě problémy a hodně ekzémy ![]()
@MiriamK
Já tomu nerozumím
.Jak je někdo tohodle schopný
.Soud bude nelehkej a nepříjmenej, ale musí to být, jen ať kouká platit. Snad máš u sebe dobrý lidi o který se můžeš opřít a zanadávat si. Budu ti držet palce, ať je to co nejrychleji za tebou a máte holky klid ![]()
Z ovoce jím banány, jablka, budu určitě meloun, meruňky, nektarinky, to by vadil snad nemělo. Vyloženě dávám bacha na silný alergeny..jahody, kixi, ananas…
Chce to vyzkoušet, nám LP říkala, že třeba zkusit 1,2, jahody a uvidí se, jak mimi reaguje.