Poradna duly
Jana Čurdová
@kacenkab
my máme napsaný normální balení
proč široký, když to nenapíše dr?
@MiriamK tak dobrý, nám právě nikdo nic neříkal a teď tu byla mamka a ptala se, jakto, že nedělám široký balení, tak jsem z toho byla uplně zmatená
![]()
@Angli
malé se to udělalo na obočí..hodně jsem to namastila a pak to šlo setřít prstem ![]()
@kacenkab
radši se podívej do té žádanky, co ti dr. v porodnici vypsal
ono se široké balení asi dřív dělalo automaticky ![]()
JJ, to široké balení se dělá preventivně
, pokuď teda dr. vyloženě neřekne. Já to nedělala, když mi v porodnici řekli, že má kyčle ok, proč drobka zbytečně trápit a naštěstí máme kyčle ok po prohlídce v 6ti týdnech. ![]()
Ok tak děkuji, já se bála abych něco nezanedbala… a jak se jinak dneska máte?? My super, malá je dneska moc hodňounká, pořád jen spinká, tak doufám, že jí to vydrží i v noci
Já jsem si stihla všechno vyprat, uklidit a ještě uvařit na 3 dny dopředu
![]()
Jinak Domča je taky osypaná, ale myslím, že to jsou potničky, tak jí to jenom oplachuji vodou a občas trošku potřu dětským pudrem, ale vždycky jí to zmizí a pak se třeba objeví, ale má jenom pár ťupek na tvářičce
@kacenkab
já jsem si jednou do vloček dala kakao (prostě jsem zapomněla) a další den byla malá celá rudá a pupínkovitá
potřela jsem ji to 2× heřmánkem a do druhýho dne to bylo fuč a teď tam nemá nic ![]()
Já už jsem z toho úplně zblblá… fakt nevím, co jíst a co ne, zeleninu nejím žádnou, z ovoce jenom banán občas kousíček jablka… fakt se hlídám, ale už sama nevím, co můžu a co nemůžu jíst
![]()
@kacenkab
Kakao je taky alergen…ale člověk by tak nemohl nic, já to nepřeháním. Nejím prostě to, co vím, že vyloženě nadýmá a velký alergeny…ale i tak mi přijde, že jím prd. ![]()
Dneska je venku teda běsile
, malej mi zase blbne u kojení, tak že žádnej zázrak
. Zítra jdeme k dr, tak jsem mooooc zvědavá, co navážíme a naměříme
.
@kacenkab
no to je jak čokoláda, ale kupodivu, když jsem si dala čokoládu, tak se mi neosypala ![]()
já už taky nevím co jíst..
přijde mi že jím dokola to samé..ovoce zelenina nic..
teď jsem si dala takovej malej medovej dortík s marmeládou uvnitř, chutná jak perník..trošku mi z toho trne jazyk, tak se malá z toho určitě osype..chjo ![]()
@MiriamK
V čokoládě není tolik kakaa, pokuď to není ta práva čoko, tak asi proto jí to neva. Já na čokolády a sladké vůbec ulítávám…ale když se vidím v zrcadleee
.Ale nemůžu si pomoct.
@MiriamK
a já do sebe teď tlačím čokoládu, abych tak nehubla a ona by se taky neměla…tramtadááá..a je fakt, že malý má osypané nožky a bříško, aha.
Miri, u soudu Ti přeji pevné nervy a dej tomu chudákovi pěkně za uši..je to ještě dítě pokud si zvolil prioritně dědictví.
@Angli Ahoj,tak vidím, že malý neblbne u kojení jen mě…tak hezky si mi psala, že dnes na KO byla Dr nadšená z malého a já taky - za 4dny jsme i přes to víkendové žužlání přibrali 70g, takže hurrrá, blýská se na lepší časy. Tak doufám, že i vy jste navážili dost.
Jinak včera malý u večerních zpráv poprvé vydával takové ty zvuky „grlllgrrll“, dnes ráno si dal po jídle palec do pusy a cumlal (to bude mít po mě
a u Dr. v sedě kráásně držel hlavu rovně a rozhlížel se, opička malá.
Už jen to počasí by mohlo být zase letní a bude to…abych na konci května dávala malého do fusaku, tak to už je moc ![]()
@Angli @zizaluska A já sem si udělala gofry a taky je teď tlačím
S těma sladkostma jsem hroznááá ![]()
@zizaluska Tak to je paráda že přibral, jen tak dál
Prcek si už taky s náma povídá, je to skvělé
A cucá si rovnou celou pěstičku ![]()