TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1345
27.5.13 17:48

@Anath Jj,byly jsme s dr i se sestrou celé napjaté, co ukáže váha a hurá, zadařilo se. Jdu toho spáče vzbudit, ať stihnem ještě 2krát dnes pojíst a nějaké to dečko přibrat.
Jj, je to krásné, dělají pokroky každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
27.5.13 18:02

Já jím tak nějak všechno :oops: a lukášek se zatím „ťuk, ťuk“ neosypal ale na sobě pociťuju trochu nadýmání i když nevím po čem by to mohlo být :?
Ovoce jím bnány a občas jablka, zeleninu salát ze zahrádky a občas okurek, sladké moc nemusím takže to jen svátečně k čaji jeden koláč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.5.13 18:07

@zizaluska
Jůůůůů, tak vidíš, jak je dobře!!! Gratuluju, zase je člověk klidnější, viď?
Jj, blbe už několik týdnů :lol:.Někdy je líp, někdy je hůř, dneska je hůř právě. :| My jdeme zítra na prohlídku v 6ti neděl.,tak jsem mooooc zvědavá právě.
Drž palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.5.13 18:28

@Anath Lidu to v tech vlaskach je normalni.ma to vetsinou kazde mimi.Chce to hodne promazavat a vycesat, ale neloupat nehtama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 18:47

@Angli
myslím že ani v tom kakau není velký podíl kakaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 18:49

@zizaluska
děkuji pokusím se :lol:

jinak gratuluji k přibírání :) to je docela dost za 4 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 18:51

@Nix
zkus čajík pro kojící matky.. :) je tam fenykl a kmín, tak by to mohlo pomoct :) přijde mi, že i malá míň prdí :) ale vypije i hodně toho svýho čajíčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
27.5.13 18:59

@MiriamK Ten piju celý den podle doporučené dávky a mám i fenyklovej čaj :lol: :lol: ty jí dáváš čajík, já myslela že plně kojený děti žádný další tekutiny nemusej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 19:11

@Nix
jj dávám čajík, trpěla na ty prdíky..kojim 20 - 25 min z obou prsou a ještě si potom ten čajík dá..nevím kam to dává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
27.5.13 19:29

@MiriamK Tak to teda taky nechápu :) já kojím z jednoho tak 15 max 20 minut :)
Když se dneska poprvé ve 2 v noci vzbudil tak teda strašně hltal a když sem ho dala odříhnout tak to všechno vyhodil, dala sem ho maželoj šla pro suchý pyžamo, převlíkla ho a vesele pokračoval dál :lol: :lol: nažuch se a spal až do 6 :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.5.13 19:33

@MiriamK
To ti teda taky řeknu, že nechápu, kam to dává :lol:.
Mě dneska malej zase šílí u kojení, to je den. Pak jsem nerves, jsem ošklivá na druhýho prcka, chjooooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 19:45

@Angli @Nix
včera mi vypila 200ml čaje, kojila jsem 6× 20min a jednou i půl hodky..
má mít dávku 100ml, ale vypije 150 - 160ml..
myslíte, že je něco špatně? přibírá tak normálně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.5.13 20:02

@Angli Ach jak tě chápu, mám to doma úplně to samý. Doma mám taky ještě 2,5letou dceru a malej skoro pokaždým nakojení brečí jak blázen, dotoho má dcera uřvaný období, takže já jsem pak nanervy a jsem na ní ošklivá :(. K tomu všemu jsem se dozvěděla, že mojí kamarádky dcera, je jí 10měs., chytla zlatýho streptokoka a ted leží v nemocnici na přístrojích v umělém spánku :,(. Tak si pořád říkám, že ať si klidně zlobí a malej řve, hlavně ať jsou zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
27.5.13 20:12

@MiriamK
Těch 150-160ml myslíš i s čajem, ne? Hele myslím, že špatně nic nebude…máš doma váhu, abys jí zvážila, kolik vypije mlíka?
Mě malej pije fakt chvíli, otázkou je jestli hodně, že? Zítra jdeme na váhu…a teď má zase vztekací období :twisted: a jiný tekutiny mu nedávám, já se bojím té fláši, kojení s prvním synem mi na tom ztroskotalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
27.5.13 20:17

@Angli
ne to je bez čaje..tolik mi vypije odstříkaného, už to mám vyzkoušený..po kojení mi právě 1×-2× denně vypije ještě 100ml čaje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí