TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
28.5.13 11:20

HOLKY PSALA JSEM ADMINOVI JEŠTĚ JEDNOU OHLEDNĚ TÉ UZAVŘENÉ SKUPINY. JELIKOŽ SI TADY PÍŠEME SOUKROMÉ VĚCI TAK CO VY NA TO ŽE BYCH ZALOŽILA TU SAMOOU ALE UZAVŘENOU? a TADY SE DAJÍ SMAZAT FOTKY KAŽDÁ BY STE SI TY SVOJE SMAZALA A PAK JE HODILA NA TU UZAVŘENOU CO VY NA TO??? :mrgreen: ALE JEŠTĚ AŽ JÍ ZALOŽÍM TAK MI JÍ MUSÍ SCHVÁLIT. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
28.5.13 11:25

Já jsem taky pro uzavřenou skupinu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
28.5.13 11:38

HOLKY TAKY JSEM PRO UZAVŘENOU SKUPINU PŘECI JEN TADY NĚKDY ŘEŠÍME SOUKROMÉ VĚCI TAK AT TO KAŽDÝ NEČTE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
28.5.13 11:45

Taky jsem PRO!!! Já jsem sem dnes dávala tu fotku z koupání, ale dost jsem váhala a chci to co nejdříve smazat… takže za mě ANO!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
28.5.13 12:20

@Liddka ja jsem urcite pro uzavrenou skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.5.13 12:22

Takže holky už jsem jí založila jen čekám jestli mi jí schválí. Kdyby jo poslala bych vám pozvánky ;) Doufám že nám jí schválí :) Jinak holky včera jsem byla docela v šoku manžel se odpoledne staral o malého abych si odpočinula jen mi ho dal na papání ale stejně jsem je měla u sebe ale mohla jsem odpočívat. To jsem teda nečekala a řekl mi že se budeme střídat že toho mám hodně :D A zachvilku jdeme k pani dr tak jsem zvědavá kolik malej přibral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
28.5.13 12:49

@Liddka Jsem rozhodně pro! :) No vidíš, to je super, asi si konečně uvědomil, že to není žádná dovolená starat se o mimčo, a že to přehnal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
28.5.13 13:23

Ahoj holky, tak jsme se konečně doma trochu srovnali, tak se postupně taky zapojím do diskuze.Jen jsem to vždy pročetla a šla se starat o malou. @Liddka no tak to je dobře, že se manžel srovnal a začal ti pomáhat, jen ať vidí že to není žádná sranda. Mně přítel naštěstí pomáhá od začátku i co se týče úklidu doma, jediný co teda nezvládá je žehlení, ale tak to si udělám sama. Teď když začalo být lepší počasí, tak se snažím to doma zvládnout sama aby mohl dělat venku kolem baráku. Každý den udělám něco a když to náhodou nestihnu, tak se to nezblázní.
Teď malou trápí děsná vyrážka, doktorka nám doporučila hypermangan, tak to máčíme a snad je to na ústupu. Jenže hodně vysušuje, tak má Štěpánka obličej jeden velkej stroupek, snad se to srovná.
Holky nevíte jak je to s rodičákem, kdy a kde zažádat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
28.5.13 13:27

Co se týče koupání, tak my koupeme skoro každý den, pokud to zrovna nevýjde, že se třeba zdržíme na návštěvě, tak to neříšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
28.5.13 14:11

Ahoj holky, tak se dneska hlásím s veselou :lol:.Prohlídka v 6ti týdnech, Maxínek má 57cm a 5830g!!! Za 4týdny přibral 1330g!!! :lol: :lol: :lol:.Když jsem jí vyprávěla, co mi dělá u kojení, tak mi to nevěřila 8), když přibírá nad normu. Prý přibírá nejvíc ze všech dětí, co tám má :mrgreen: :mrgreen:.Jsem mega šťastná, holt tomu našemu bobkovi stačí i to pár minutové kojení. Průměrně je to 330g za týden, nechápu :dance:.
Jinak budeme teda očkovat jenom hexu a Prevenar 13 v 9.ti týdnech.
@asiris
Krásně ti přibírá!!! Kyčle máme za sebou, vše ok, další kontrola ve 4měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
28.5.13 14:12

@Liddka
Určitě pro uzavřenou, bezva nápad!!! :potlesk:
Manža se činí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
28.5.13 14:13

@kacenkab
Ten je klásnejjjjjj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
28.5.13 14:34

@Angli Páni, tak to je jedlík, krásně ti přibírá :potlesk: Asi máš hodně výživné mlíčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
28.5.13 14:42

@Fazolka1 Ahoj, tak to je moc fajn, že ti manžel pomáhá! :palec: Vyrážka určitě brzy zmizí, nás taky trápila, teď už je to lepší, ale zase se nám loupe hlavička. A jinak to zvládáte dobře? Kojení a tak? O rodičovskou dovolenou je potřeba zažádat písemně zaměstanavatele nejpozději 30 dní před ukončením mateřské a o rodičovský příspěvěk se žádá sociálka, taky před ukončením mateřské. Takže času ještě dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
28.5.13 14:44

@Fazolka1 A tady je ještě žádost o ten rodičovský příspěvěk: https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí