Poradna duly
Jana Čurdová
@Anath Moc děkuju za formulář a za radu.Jo docela teď už zvládáme, malá je hrozně hodná a v noci taky hezky spinká vydrží i 6hodin spinkat, ale to se pak probudí a má děsný hlad a nemůže se dočkat hamání
Jinak pořád kojím, žádný příkm ani čajík nedáváme. Štěpánce to stačí, tak doufám, že to nějaký čas vydrží. Ty sunary a nutrilony jsou šíleně drahý.
TAK HOLKY MÁME JÍ SCHVÁLENOU POSLALA JSEM VÁM POZVÁNKY
KDYBYCH NA NĚKTEROU Z VÁS ZAPOMĚLA TAK MI DEJTE VĚDĚT TAK SI MŮŽETE SMAZAT FOTKY A PAK JE HODIT DO TÉ NOVÉ
Jinak jsme byly u pani dr a malej přibral o 490g za 2 týdny takže má 4890g
a na tu vojtovku musíme mám už doporučení
moc se mi teda nechce ale malýmu to udělá dobře ale bojím se toho
a už vím proč mi malej nechtěl v pátek vůbec papat.dr se mě ptala jestli jsem to nedostala a samozdřejmě že jo a že se mění chut mlíčka když to máme
A očkovat začínáme až ve 3 měsíci kvůli tomu jak je dřív a budeme i očkovat ten prevenar
a jedna dávka stojí 400kč ![]()
@Angli panečku tak to už je kus chlapa.To je krásný že tak přibírá ![]()
@Liddka tak to je taky krásný přírůstek váhy. To nám ty mrňouskové, ale hezky prospívají ![]()
@asiris
my máme právě v rodině, ani nevíš jak to chytneš..
stát zase šetří že ![]()
@asiris
my se na kyčle teprve chystáme
to asi smetánku trošku máš
mně malá přibrala 390 za dva týdny a dr. neřekla nic
tlustoučká určitě nebude prcinka ![]()
@Liddka
jj malá taky musí být napapaná jinak řve
a ještě poblíž dudlík ![]()
@Angli
ty brďo, tak to bych taky neřekla, že ti tolik přibírá, když to tak frfňá
no snad malá taky přibírá pije teď kratší dobu, ale stále z obou ![]()
@Liddka
taky mi nedošla pozvánka
a pěkně ti přibírá pucínek malinkej ![]()
Lidu mi taky nepřišla žádná pozvánka ![]()
Jinak my se máme fajn malá hezky papá a v noci taky spí v kuse tak se aspoň vyspím
mě dr. říkala že čajík můžu klidně dávat tak jsem ve zdravé výživě koupila bio fenyklový čajík je dobrý na prdíky a ten ji dávám. Zítra nás čeká kontrola u dr.tak jsem zvědavá kolik jsme přibraly. Před pár dny jsem objevila že je opruzená pod pažema měla to úplně červené chudinka ale naštěstí už je to dobre.My koupeme ob den a ty tak je to horor malá to nemá ráda a hrozně u toho pláče nevím jestli je to tím že jí je zima přeci jen v koupelně máme trochu chladněji. Dnes se má vrátit manžel z montáze tak se moc těším už mi tu bylo smutno;-)