TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1019
28.5.13 15:27

@Anath Moc děkuju za formulář a za radu.Jo docela teď už zvládáme, malá je hrozně hodná a v noci taky hezky spinká vydrží i 6hodin spinkat, ale to se pak probudí a má děsný hlad a nemůže se dočkat hamání :) Jinak pořád kojím, žádný příkm ani čajík nedáváme. Štěpánce to stačí, tak doufám, že to nějaký čas vydrží. Ty sunary a nutrilony jsou šíleně drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.5.13 15:27

TAK HOLKY MÁME JÍ SCHVÁLENOU POSLALA JSEM VÁM POZVÁNKY :) KDYBYCH NA NĚKTEROU Z VÁS ZAPOMĚLA TAK MI DEJTE VĚDĚT TAK SI MŮŽETE SMAZAT FOTKY A PAK JE HODIT DO TÉ NOVÉ :potlesk: Jinak jsme byly u pani dr a malej přibral o 490g za 2 týdny takže má 4890g :mrgreen: a na tu vojtovku musíme mám už doporučení :roll: moc se mi teda nechce ale malýmu to udělá dobře ale bojím se toho :roll: a už vím proč mi malej nechtěl v pátek vůbec papat.dr se mě ptala jestli jsem to nedostala a samozdřejmě že jo a že se mění chut mlíčka když to máme :roll: A očkovat začínáme až ve 3 měsíci kvůli tomu jak je dřív a budeme i očkovat ten prevenar :palec: a jedna dávka stojí 400kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
28.5.13 15:28

@Angli panečku tak to už je kus chlapa.To je krásný že tak přibírá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
28.5.13 15:29

@Liddka tak to je taky krásný přírůstek váhy. To nám ty mrňouskové, ale hezky prospívají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.5.13 15:30

@kacenkab
to je ale prcinka krásná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.5.13 15:33

@asiris
my máme právě v rodině, ani nevíš jak to chytneš.. :nevim: stát zase šetří že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.5.13 15:35

@asiris
my se na kyčle teprve chystáme :) to asi smetánku trošku máš :) mně malá přibrala 390 za dva týdny a dr. neřekla nic :nevim: tlustoučká určitě nebude prcinka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
28.5.13 15:35

@Liddka já nemám pozvánečku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.5.13 15:37

@Liddka
jj malá taky musí být napapaná jinak řve :) a ještě poblíž dudlík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.5.13 15:38

@Liddka
jsem pro uzavřenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.5.13 15:44

@Angli
ty brďo, tak to bych taky neřekla, že ti tolik přibírá, když to tak frfňá :mrgreen: no snad malá taky přibírá pije teď kratší dobu, ale stále z obou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.5.13 15:46

@Liddka
taky mi nedošla pozvánka :| a pěkně ti přibírá pucínek malinkej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
28.5.13 17:22

Lidu mi taky nepřišla žádná pozvánka :-(
Jinak my se máme fajn malá hezky papá a v noci taky spí v kuse tak se aspoň vyspím ;-) mě dr. říkala že čajík můžu klidně dávat tak jsem ve zdravé výživě koupila bio fenyklový čajík je dobrý na prdíky a ten ji dávám. Zítra nás čeká kontrola u dr.tak jsem zvědavá kolik jsme přibraly. Před pár dny jsem objevila že je opruzená pod pažema měla to úplně červené chudinka ale naštěstí už je to dobre.My koupeme ob den a ty tak je to horor malá to nemá ráda a hrozně u toho pláče nevím jestli je to tím že jí je zima přeci jen v koupelně máme trochu chladněji. Dnes se má vrátit manžel z montáze tak se moc těším už mi tu bylo smutno;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
28.5.13 17:23

Koukněte se do profilu tam to naleznete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
28.5.13 19:34

Taky my žádná pozvánka nepřišla