Poradna duly
Jana Čurdová
Maminky, kdo uvažujete o koupi kapiček BioGaia, mají je teď do konce května v akci za 449Kč. ![]()
@zizaluska
Ty brdo z čeho se ti to tak udělalo? Chuderko ![]()
Ja dávám fenyklovy cajik po kojení na „dorazeni“.Pomáhá nám to na prdiky ![]()
@kacenkab
Ja jsem byla s malou doma akorát kdyz mela ten zánět v ocicku a nebo jsme jeli autem, ale jinak chodime ven každy den i často autem kdyz mám vyřizování ![]()
Holky tak dneska nedělám nic jiného než kojím a přebaluju
nevím co to je ale prsa se mi tak nalívají, že musím malou budit po 2a půl hodině na kojení jinak by mi asi praskly - a ne že by to nějak vadilo papalískovi
a 4× se mi prokajdila přes plínku, bodyčko a gatě ![]()
@MiriamK Tak to s tím pokajděním znám
před chvílí byl Lukajda pěkně po… a když sem mu měnila plínku tak pokajdil ještě celou podložku
takovouhle nálož ještě neměl, ale chudáček si u toho ješte pěkně pobrečel
@MiriamK Myslíš že po těch homeopatikách?? Já taky odsávám každý 2 hodiny, protože pak už mě to tlačí a bolí a pokaždé odstříkám tak 120 ml ![]()
Jak dlouho se ty homea berou nevíš?? Má se tam pak udělat nějaká pauza??
![]()
@kacenkab
já právě ty homeopatika už několik dní neberu..jak se mi zase udělalo víc mlíka, tak jsem přestala, takže jsem je brala asi dva tři dny.. ![]()
takže nakojíš za dvě hodiny odsaješ a pak za dvě hodiny zase kojíš?
je to přírodní, tak pauza asi ne, ale nebrala bych to pořád, aby to pak v případě potřeby zase zabralo ![]()
@MiriamK Já nekojím, malá neumí pít z prsu, takže odstříkávám a dávám jí odstříkané ![]()
@Nix
to asi dlouho nekakal co
malá právě kaká ob den a včera kakala 2× docela dost, takže jsem to dneska nečekala ![]()
@zizaluska Ahoj chuděro a co už je ti líp?
To já dávám fenyklovej čajík ![]()
@kacenkab
Homeo se berou týden a pak týden zase pauza! A můžeš nanovo… ![]()
@kacenkab A nezkoušíš jí zase přiložit? To odstříkáš až až, ne? Kolik ti vypije???