Poradna duly
Jana Čurdová
@Angli Mno,protž když kojím z jednoho večer a pak z druhýho brzo ráno, tak to první mě drsně bolí. A teď mě třeba prsa doslova pálí, mravenčí a to jedno pobolívá zespod. Asik mi uhoří ![]()
Holky, my měli stoličku každej den i dvakrát, pořádnou nálož a od úterý jsme měli až dnes a to takovou tuhou…ale prej kojené děti nemusí mít každý den, pauza několik dní je běžná…vše si prostě spotřebujou.
Očkování teda nevím, ještě jsem nepřemýšlela.
@kacenkab
dneska máme taky kakanou a teda zase nálož a ta „vůně“ to ani není možný, co z takové rostomilé princezny vyleze ![]()
jj pomohly, ale odstříkám max tak 60, ale stačí aspoň něco ![]()
teď zkouším Bebu a dávám mále občas večer, když má ještě hodku po kojení hlad ![]()
a myslím, že je ji úpolně jedno co pije
čaj, moje mlíko, Nutrilon nebo Beba i kdybych ji dala polívku, tak sní vše ![]()
@zizaluska
to ji přítel pěkně rozmazluje
malá má vždycky večer dvouhodinovou koukanou ![]()
Holky mě dneska bolí tak bradavky, nevím co se zase děje..
mám je rudý, loupou se achjo..
potřebovaly by pauzu ![]()
@Ninouš
Taky jsme včera 2h trávili pláčem. Chvíli klid, pak zase pláč. Ale není to hladem.Je to po jídle a podle mě ho pálí žáha, hodně mi ublinkává.
Se ti nedivím, že nechceš dávat Nutr.Ty mrňata fakt neřvou kolikrát hlady! Je to boj ![]()
Mě se zase malej kroutí u jídla. Myslím si, že je to tím, že už to neteče nebo v prsu už nic není, ale když ho dám k druhýmu, nejí hltavě ba naopak a odtahuje se a přicucává. Tak ho pak prostě odstavím a uklidním dám dudel. ![]()
@MiriamK @MiriamK
Co zkusit kloboučky, než to přebolí. Ale bradavky by bylet neměly, kdyby se dobře přicucla. Mě se malý zase pořád odpojuje
.
@MiriamK Tak to máš dobrý
![]()
Jinak mě taky bolí bradavky, ale mám to z té odsávačky… asi si musím zvyknout
![]()
@Angli
Asi pak sklouzne, ale i dvorec ma v pusince tak nevím
boli to strašně, myslela jsem ze to přes noc přejde jako vzdy, ale je to jeste horší ![]()
@Ninouš Ninu my máme to samé ale snažím se mu UM nedávat dávala jsem mu ho zatím cca 3× ale radši ho mám u prsa a to třeba taky bojujeme třeba od 5 večer a malej usne až třeba v 10 večer ale to pláče kolikrát mi vyplivne bradavku ale pořád hledá a má hlad a někdy už to prostě nevydržím a nechci ho trápit a dám mu UM a pak spí třeba i 6 hodin. Už se zase obávám dneška ![]()
@Liddka
To zvládnete neboj
kdyz budes stresovat tak to malej vycíti a bude taky
jednou jsem to tak mela s malou..
@MiriamK Včera když se napapal tak jsem ho dala do kočárku večer kolem 7 a tam usnul krásně v 9 se vzbudil a usnul až asi v půl 11 měl pořád hladík…
Liddka Lidu my ho dali zatím jen 2 krát a to jsem jí ho ještě dala s velkým sebezapřením nechci aby si na něj zvykla:-(mliko mi teče hezky ona i hezky papá tak nevím proč večer tak v kuse řve a není k utišení taky se úplně bojím večera:-(předtím spinkala v kuse a to jsem jí kojila úplně stejně. tak dnes jsem odstříkala do zásoby aby když bude večer plakat jsem jí dala MM a nemusela dávat UM. známá říkala že má super laktační poradkyni kdybych potřebovala tak si vezmu číslo a zavolám jì třeba poradí. nechci přestat kojit jen kvůli tomu aby byl klid:-(
dnes jsme ji s manželem měřili a vyrostla o 2 cm tak ja nevím jestli to nemůže být způsobené i růstovým sprutem? ale jestli na něj není brzo malá měla ve čtvrtek teprve 14 dní.
@Ninouš Já ho taky dávat nechci aby si na něj zvyknul mateřský mléko je mateřské
A netrápí jí prdíky? ![]()
@Ninouš
Mne tohle mala dělala taky ve 2 týdnech..proste večer byl katastrofa u prsa rvala prisala se a zase odtahla..musela jsem ji uklidnit a pak to bylo ok ale někdy nepomohlo nic a dostala flašku..zkus se podivat jestli nema aftik v pusince a nebo to budou prdiky..nám nejvíc pomohl fenyklovy cajik a espumisan dávám spis jen na chut ![]()
A neboj se ze si mala zvykne na nutrilon..my jsme na něm byly posledni dva dny v porodnici a v pohode
nutrilon mimiskum nebude tak chutnat jako MM ![]()