TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
19.5.13 21:15

@Angli Ne ne to jsem nechutnala hlavně že chutná malýmu :D Tak to jo a nechce abys ho ted taky kojila? Když mu tak šmakuje? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.5.13 21:17

Ahoj holky tak jak se máte a co ste dělali o víkendu? My jsem chodily na procházky koupila jsem si nový šatičky aspon důvod proč hubnout :mrgreen: a dneska jsme grilovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
19.5.13 21:26

@Angli
Taky jsem chutnala svoje kdyz jsem ho ohrivala tak kapku :) ty UM jsou hnus se divím, ze to mimisci vůbec vypiji 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
19.5.13 21:28

@Liddka
My jsme dnes s malou cely den prospaly :mrgreen: po každým kojení jsme usnuly az do dalšího :) ve 4 jsme šli za dedou na oběd a pak jsme měli velký koupání :) napřed ja pak pes a nakonec mala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
19.5.13 21:59

Ahoj holky tak my dnes byli dopo doma a odpo jsme i s manželem jeli za kamarádkou a seděli celkem dobu na zahrádce na limči bylo krásně teploučko a malá celkem dlouho spala. Teď se tase trochu vztekala u kojení usnula mi u toho tak jsem jí dala do postýlky a za chvíli zase řev tak jsme ji dokrmili odstříkaným MM a zatím je klid snad bude spát až do rána. Zítra potřebuji jet do města zaplatit popelnice a vyzvednou baby vak který jsem měla na výměnu tak jen doufám nebude pršet. Přes týden nás čeká zatěžkávací zkouška manžel jede na montáž od čtvrtka až do pondělí tak snad to tu samotné zvládneme já jsem po porodu nemožná stala se ze mě hrozná gramla :-D :-D zítra mám premieru ja a kočár a mhd tak jsem zvědavá jak to zvládnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.5.13 07:54

Krásné ráno kočky :-)
Tak my byly v sobotu doma a samy, táta nám ujel na rybářské závody :? :? :? ale na večer přišla návštěvička, tak jsem aspoň měla zpestření :-)
Jinak v neděli jsme byly u našich na obědě, tak jsem byla ráda, že zase někam vypadnu :mavam: :mavam: :mavam:… taky jezdíte s mimískama po návštěvách, nebo třeba na nákup? Nebo dodržujete těch 6 neděl, kdy by mimi mělo být převážně jenom doma?? Odpoledne jsme byly s bambulkou venku, tak krásně spinkala a večer na mě zase zloušela smutný očka, tak zase skončila u nás v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zítra bude mít zlatíčko 3 týdny a už jsme se konečně dostali přes porodní váhu a malá má 2800g :-D už je to macíííík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A copak budete dělat dnes?? A co budete vařit? Mě nic nenapadá :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.5.13 08:03

Kacenkab : ahojky já teda s malou normálně trajdám po návštěvách i po venku být jen doma tak mi asi hrábne :-D malá dneska spala nějakých 7 hodin jsem koukala jak blázen. Večer jsem nakojila plus dokrmila MM a spala jak zabitá:-D nás dnes čeká cesta do města musím zaplatit popelnice a pak se jdu pochlubit s malou sestřence a tetě. Tatínek měl teď volno a dnes jde poprvé do. práce tak budeme vše muset zvládnout samy ;-)a co uvařit abych to. mohla jíst i já vůbec nevím dávám si pozor na to co jím aby malá neměla prdíky takže jím pořád to stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.5.13 08:06

@Ninouš jojo to já taky :-D sucjý rohlíky s máslem a vodu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
20.5.13 08:13

@kacenkab
Dobré ráno i tobě :),
noc byla celkem v poho, malej se ráno konečně po dvou dnech vykakal, tak to byla úleva jak pro mě, tak pro něj. Bylo vidět, jak ho to tam tlačí a byl nevrlej :?.
Jéééé to je malušenká beruška. Já si to ani neumím představit, já mám všechny děti hned 4kg :lol: :lol:.
6tineděl. nedodržuju, přijímám návštěvy, byla jsem jednou v obchodě…je nám 5týdnů.
Dneska musím zavolat na kyčle, objednat se na gyndu a půjdeme na procházku, žádné velké plány :mrgreen:.
Vařit nebudu, mám navařeno od včerejška. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.5.13 08:17

@Angli Jojo je malinkaťounká, ale mě už přijde veliká, když jsme šli z porodnice, měla malá 2570g :-D
Až mě to mrzí, jak to rychle roste… včera jsem si vzpoměla, jak jsme tady všechny zkuhrali, kdy už, kdy už, pili riciňáky, dělali psí kusy a teď už ti naši drobci jsou tak velcí… ani se neotočíme a půjdou do školky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
20.5.13 08:24

@kacenkab
To je opravdu malej koblížek :hug:. Nám všichni typují o měsíc víc. Mám to tak i s druhým synem, jsou kluci velikáni, no :lol:.
Hlavně, že pěkně papá a máte se dobře. Letí to, přesně, mě to taky štve…a to mám už druhé mimi :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.5.13 08:38

Holky už vám došla mateřská?? Mě pořád ne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
20.5.13 08:41

@kacenkab
Mě už dávnooooooooooooooooooo. 9.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.5.13 08:47