Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK píše:
@Liddka
já mám věci i do jednoho roku
tak už jses taky dočkala pořádnýho šťouchancegratuluji
To je dobře, že nakupuješ i větší, prvních pár měsíců poroste strašně rychle, některé kousky stejně oblečeš jen párkrát a už budeš schovávat, rychle budeš měnit velikosti, pokud bude rychle růst.
Já mám šprčky a přibírají pomalu obě, malá má ve 14měs. kolem 8,5kg to mají děti některé v 8-9měs.
ale dáváme jí jíst, furt se něčím láduje, jen nepřibírá
takže nosí některé body co nosila 6-9 měs. stále
a ani nevypadá, jak vyrostlý student.
@IvkaH
já právě nechci sedět u internetu až bude malá na světě a něco shánět..chci se věnovat jí
a mám ráda, když je vše nachystané ![]()
tak jsem ráda, že si mě pochválila, připadám si trošku jako blázen už ![]()
ale mám takovej dotaz..mám bodyčko s krátkým růkávem 12× a s dlouhým 9×..myslíš, že to stačí? ![]()
@MiriamK píše:
@IvkaH
já právě nechci sedět u internetu až bude malá na světě a něco shánět..chci se věnovat jía mám ráda, když je vše nachystané
tak jsem ráda, že si mě pochválila, připadám si trošku jako blázen užale mám takovej dotaz..mám bodyčko s krátkým růkávem 12× a s dlouhým 9×..myslíš, že to stačí?
Mělo by to bohatě stačit, to je dost
.
Já ani nevím kolik má malá bodýček, ale točím nejraději asi 10-15 ks které se mi na ni líbí nejvíc, má jich víc ale některé ani nedávám že ji nesluší
.
Uvidíš podle toho jestli budeš mít hodně blinkací dítě.
Nemám blinkací děti, takže jsem ráno dala denní věci, večer pyžamo. Pyžama jsme točili tři, stihly se i oprat, usušit a vyžehlit
.
Ale vždy se dá přikoupit potom.
@MiriamK píše:
@IvkaH
jo velikost je to 0-3
aha tak to ani možná nevyužiješ všechny ![]()
56 využiješ hodně málo a 62 ty jo, záleží jak velká bude malá no
když porodíš 4kg obříka, tak budeš rovnou oblékat 62
![]()
@IvkaH
já totiž nesnesu na oblečení ani flíček
tak je možný, že ji budu převlíkat víckrát za den ![]()
@MiriamK Jo už jsem se konečně dočkala jsem z toho uplně vedle
Tak jsem dostala od manželovo babičky krasný pletený ponožky. Zítra je sem hodím takže už taky něco mám proto maličké. Je užasný jak je to maličký ![]()
@Grapho a jaký to je pro tvého partnera to kopání? Prožívá to stebou? ![]()
@Mám Bílé,růžové, modré, žluté a ještě se nějaký doplítaj
mám z nich velkou radost
Tak už mám hotový těsto na linecký a na rohlíčky tak jsem zvědavá jestli budou někomu chutnat
![]()
@Liddka od prvého kopanca každý večer leží s rukou alebo uchom na brusku a počúva a čaká. Keď mala začne kopat tak sa s ňou rozpráva a sj v priebehu dňa chytí bruško a hovorí na malú… Maminka robí to, maminka hento… Dosť to prežíva až som sama z neho prekvapena ![]()
@Grapho Tak to je super to musíš být ráda. Ten můj to semnou taky dost prožívá ![]()
@MiriamK píše:
@IvkaH
a jak často pereš?
máme 7kg pračku, takže tak 4-5 praček plných týdně, ale to počítám na celou 4 členou rodinu, hodně prádla ![]()
Taky nesnáším fleky na oblečení, za tímhle účelem malá mívala bryndáky na krku a teď jak pár dní slintá, tak zas dávám
@Liddka píše:
@Grapho Tak to je super to musíš být ráda. Ten můj to semnou taky dost prožívá
dúfam že im to vydrží aj po pôrode keď bude mala plakať celu noc
ale je super mat takého chlapa ![]()