TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
28.11.12 16:59
@MiriamK píše:
@Liddka
já mám věci i do jednoho roku :mrgreen:
tak už jses taky dočkala pořádnýho šťouchance :mrgreen: gratuluji :)

To je dobře, že nakupuješ i větší, prvních pár měsíců poroste strašně rychle, některé kousky stejně oblečeš jen párkrát a už budeš schovávat, rychle budeš měnit velikosti, pokud bude rychle růst.
Já mám šprčky a přibírají pomalu obě, malá má ve 14měs. kolem 8,5kg to mají děti některé v 8-9měs. :pankac: ale dáváme jí jíst, furt se něčím láduje, jen nepřibírá :roll: takže nosí některé body co nosila 6-9 měs. stále :mrgreen: a ani nevypadá, jak vyrostlý student.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 17:10

@IvkaH
já právě nechci sedět u internetu až bude malá na světě a něco shánět..chci se věnovat jí :) a mám ráda, když je vše nachystané :mrgreen:
tak jsem ráda, že si mě pochválila, připadám si trošku jako blázen už :mrgreen:

ale mám takovej dotaz..mám bodyčko s krátkým růkávem 12× a s dlouhým 9×..myslíš, že to stačí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 17:16

@IvkaH
jo velikost je to 0-3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.12 17:22
@MiriamK píše:
@IvkaH
já právě nechci sedět u internetu až bude malá na světě a něco shánět..chci se věnovat jí :) a mám ráda, když je vše nachystané :mrgreen:
tak jsem ráda, že si mě pochválila, připadám si trošku jako blázen už :mrgreen:ale mám takovej dotaz..mám bodyčko s krátkým růkávem 12× a s dlouhým 9×..myslíš, že to stačí? :think:

Mělo by to bohatě stačit, to je dost ;).
Já ani nevím kolik má malá bodýček, ale točím nejraději asi 10-15 ks které se mi na ni líbí nejvíc, má jich víc ale některé ani nedávám že ji nesluší :mrgreen:.
Uvidíš podle toho jestli budeš mít hodně blinkací dítě.
Nemám blinkací děti, takže jsem ráno dala denní věci, večer pyžamo. Pyžama jsme točili tři, stihly se i oprat, usušit a vyžehlit :lol:.
Ale vždy se dá přikoupit potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.12 17:25
@MiriamK píše:
@IvkaH
jo velikost je to 0-3 :)

aha tak to ani možná nevyužiješ všechny :lol:
56 využiješ hodně málo a 62 ty jo, záleží jak velká bude malá no :mrgreen: když porodíš 4kg obříka, tak budeš rovnou oblékat 62 :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 17:25

@IvkaH
a jak často pereš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 17:43

@IvkaH
já totiž nesnesu na oblečení ani flíček :mrgreen: tak je možný, že ji budu převlíkat víckrát za den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.11.12 18:03

@MiriamK Jo už jsem se konečně dočkala jsem z toho uplně vedle :dance: :dance: Tak jsem dostala od manželovo babičky krasný pletený ponožky. Zítra je sem hodím takže už taky něco mám proto maličké. Je užasný jak je to maličký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.11.12 18:06

@Grapho a jaký to je pro tvého partnera to kopání? Prožívá to stebou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 18:12

@Liddka
a jakou barvu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.11.12 18:17

@Mám Bílé,růžové, modré, žluté a ještě se nějaký doplítaj :mrgreen: mám z nich velkou radost :dance: Tak už mám hotový těsto na linecký a na rohlíčky tak jsem zvědavá jestli budou někomu chutnat :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.11.12 18:18

@Liddka od prvého kopanca každý večer leží s rukou alebo uchom na brusku a počúva a čaká. Keď mala začne kopat tak sa s ňou rozpráva a sj v priebehu dňa chytí bruško a hovorí na malú… Maminka robí to, maminka hento… Dosť to prežíva až som sama z neho prekvapena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.11.12 18:21

@Grapho Tak to je super to musíš být ráda. Ten můj to semnou taky dost prožívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.12 18:26
@MiriamK píše:
@IvkaH
a jak často pereš? :)

máme 7kg pračku, takže tak 4-5 praček plných týdně, ale to počítám na celou 4 členou rodinu, hodně prádla :lol:
Taky nesnáším fleky na oblečení, za tímhle účelem malá mívala bryndáky na krku a teď jak pár dní slintá, tak zas dávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.11.12 18:35
@Liddka píše:
@Grapho Tak to je super to musíš být ráda. Ten můj to semnou taky dost prožívá :)

dúfam že im to vydrží aj po pôrode keď bude mala plakať celu noc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale je super mat takého chlapa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí