Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky, vezmete mě mezi sebe?
Čekám první miminko…chlapečka Tomáška a termín mám 2.4. 2013 ![]()
@Lenka5512 Ahoj Leni vítáme tě tady
taky čekám první ale nevím ještě co to bude ![]()
@Liddka : děkuju za uvítání…to my to víme asi od toho 16 tt, nejdřív to bylo tak na 70%, no a na další kontrole na nás vystrčil ten svůj poklad a bylo jasno
Jinak se chci zeptat…taky Vám to tak strašně NEutíká?? Já mám pocit, že jsem těhotná už snad rok a ještě další rok budu, je to hrozný jak se to táhne. Všichni kolem mě už roděj, nebo jsou alespoň na konci a já jak když stojim pořád na místě
Myslela jsem si, že teď před svátkama se to trochu pohne, protože se peče a uklízí a nakupuje, ale NIC…je to furt stejný ![]()
@Lenka5512
Ahoj vítám te
mne to tedy utíká dost rychle, jak kdybych si včera udělala test a uz jsem ve 21tt ![]()
@Lenka5512 ahoj taky tě vítám. mě to celkem utíká a to jsem od začátku doma ![]()
@Lenka5512 mě to utíká taky rychle
já si taky přijdu jak kdyby jsem si nedávno dělala test
v pátek začínám 21tt
Ale když to nevíme tak o to je to napínavější a budeme víc překvapený i když se už nemůžeme dočkat
dozvím se to na velkém utz tak jsem zvědavá
a jak si to těhotenství prožívala od začátku? Nevolnosti atd? ![]()
@Liddka : nevolnosti žádný, jen asi do 9tt jakoby žaludek na vodě a na nic chuť, ale že bych zvracela, nebo musela jen ležet..to ne. Jsem celkem bez potíží, občas mě pobolívá podbřišek jako při slabé menstruaci, ale jinak nic. No tak to vám všem závidim, že vám to utíká, mě ani za boha
Zítra jsem ve 23+0 tt..to zní hezky, ale když si řeknu, že ještě 16 týdnů do konce
no však to je snad půlrok
Jinak jsem už asi od 10 tt na neschopence kvůli zaměstnání, tak možná proto mi to utíká pomaleji než vám.
@Lenka5512 ahoj, tak aj ja ta tu vitam
mne to tiez vobec neuteka, ja mam stale pocit ze hadam ani nie som tehotna. Nebolo mi zle, nemam ziadne chute, pribrala som len jedno kilo a to sme uz tiez za polovicou ![]()
Mne teda bylo špatně od 7tt do 11tt..pak to bylo tak hrozny, ze jsem nemohla ani vylézt z postele, tak jsem dostala cipky a nějak to ustalo..
naštěstí
@Grapho: Ahoj, tak konečně někdo, komu to taky neutíká
Ze začátku jsem si říkala, už abych měla za sebou ty kritický první tři měsíce, pak jsem si říkala, už abych byla alespoň v půlce a teď už bych chtěla být ve finále
musíme to nějak vydržet no..ale je to boj ![]()
@Lenka5512 Já jsem na neschopence cca od 6tt taky kvůli zaměstnaní. Co jsi dělala za práci? ![]()
@MiriamK Tak jak ti jde válení těsta a pečení?
Já se jdu nachvilku natahnout do vany neni mi nejak dobře…
snad to pomůže ![]()
@Liddka
Dneska mi je taky nějak těžko..na oběd jsem dělala knedlík k segedynskymu a půjdu vyvalet kilo a pul lineckyho ![]()
@Liddka: pracuju u policie ( venku ), né v kanceláři, takže jsem vydržela do toho 10 tt a hned jsem šla. Oni by mě tam ani dýl nechtěli, to bych byla kolegům spíš na obtíž, tak vegetim doma už nějaký ten pátek
Jinak dneska jsem taky taková kuchtička, nejdřív jsem dělala oběd a teď těsto na perníčky, ale už mě bolí podbřišek, tak si dávám pauzu.