Poradna duly
Jana Čurdová
No já budu nejklidnější, až ten malej uzlíček už bude mimo mé tělo
Sice pak budeme mít taky strach, aby se mu něco nestalo, ale už ho alespoň uvidim..takhle vim prd, co se uvnitř děje…musíme vydržet ženy ![]()
Ahojky. Můžu se prosím také přidat? Termín porodu mám 24.4.2013 a je to moje druhé těhotenství doma už máme 2,5 letého raráška:) ![]()
@asiris píše:
Ahojky. Můžu se prosím také přidat? Termín porodu mám 24.4.2013 a je to moje druhé těhotenství doma už máme 2,5 letého raráška:)
Ahoj. Vitam ťa. Už vies čo cakate?
@Grapho
na spinning v těhotenství???
to není tím vyšetřením, že ti to zakázal, ale celkově v těhotenství můžeš chodit tak max. plavat nebo na speciální těhotenské cvičení!!
@Lenka5512
já budu teda klidnější, až se ta moje princezna šťastně vdá
v ten den si opravdu oddychnu
ale strach budu mít o ni celý život ![]()
@Liddka
to je dobře, že už to je lepší.. ![]()
na zítřek se těším akorát si tam musím ještě ráno zavolat, jestli si mám vzít to DVD nebo mi ho dají
na netu to nepíšou ![]()
@MiriamK ja som tehotenstvo odhalila dost skoro, spinning som mala dovoleny,, doktor o tom vedel a hovoril, ze ked nie su ziadne komplikacie, tak tam kludne mozem a keby som nemusela na ten odber tak by som chodila dodnes, ale po tom odbere mi to zakazali. Od toho odberu som este necvicila, nebola som zatial ani na ziadnom tehotenskom cviceni ![]()
@MiriamK drzim palce @Liddka asi to fakt bolo tym pecenim a upratovanim, aj aj som toho uz mala dost, tak som si povedala, ze upratovanie pocka aj do zajtra. Samo sa to nespravi, tak co uz ![]()
@Grapho
tos měla teda štěstí, že se Vám nic nestalo..není to zrovna moc pohyb, který by uchycujícímu se vajíčku, děloze a vyvíjející se placentě zrovna prospíval ![]()
já jsem taky byla zatím jen jednou cvičit..a snad zítra půjdu ![]()
@Liddka
jinak pečení hrůza
už jsem se modlila, ať to skončí
ještě jsem dělala těsto na ty pacičky kokosový..a zítra mě čeká vyválet perníčky, rohlíčky a udělat ty pacičky
snad to s malou zvládnem ![]()