Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK Tak už jsem po vaně je mi trošku líp
Ale co mě docela znepokojuje je to že opět špinim
už jsem to měla na začátku těhotenství a doktor mi dal nějaký prášky aby to přestalo a ted to začalo znova jsem z toho uplně nervozní. Buchví co to bude
jestli to do zítra nepřestane jedu do nemocnice…Jsem z toho úplně zoufala ![]()
@Liddka: a není to jen zbarvený těhotenský výtok?? Ono to někdy může vzbuzovat obavu, že špiníš a nakonec je to neškodný, ale pokud to nepřestane, nebo se to zhorší, tak bych si zítra zašla k doktorovi.
@Lenka5512 neni vím jak vypadá špinění už jsem to jednou měla ale naštěstí to nic nebylo.Muj doktor zítra v ordinaci neni až v uterý musela bych do nemocnice a tam si mě nejspíš nechají a to ale nechci…
nemám ráda nemocnice ale co jinýho bych mohla dělat. Proto naše zlatíčko v bříšku bych udělala všechno!
@Liddka tak hlavne oddychuj a nemysli na nic zle, vsetko bude v poriadku ![]()
Holky, ja hlasim, ze medovnicka z kila muky su hotove (a hned makucke) a dnes som robila tri korpusy na tortu pre mojho draheho, ktory bude mat narodeniny a vanilkove rozky. Takze som stravila cely den v kuchyni a uz mam toho dost. Takze dnes uz len oddychujem
![]()
@Liddka
Jestli to bude pokracovat, tak určitě jed. Minuly týden to byly křeče ted toto..
@MiriamK Právě že prvně bylyty křeče a ted tohle… Ta krev je tmavá… ![]()
@Grapho Já odpočívám ale nejde myslet na nic špatného už bych to neměla mit když jsem brala ty prášky. Jsem z toho neštastná ![]()
@Liddka
Tak tmavá je ok..horší by byla normálně červena..
Co to mas za gynekologa ze tam porad neni prosim te?
@Liddka mas aj krce alebo len to spinenie? Mozno si to len troska prehnala pri tom sporaku, uvidis, ak by sa to zhorsovalo, ja by som radaej este v noci utekala do nemocnice a necakala do rana. Ale hadam to prejde a nie je to nic vazne. Drzim palceky ![]()
@MiriamK On tam je v úterý, čtvrtek a pátek on má ještě jednu ordinaci tak nevím jestli bych tam mohla když tam nemá kartu…Ale ted už je to v pohodě ted už jsem tam nic neměla tak uvidim zítra. Třeba je to tim že vařim, uklizim, peru, peču když bych správně měla ležet nevim asi to bylo znamení že to nemám tak přehánět
Ale zítra mám celý den lítání tak snad to bude v pohodě
A at ti to zítra dobře dopadne ![]()
@Grapho Měla jsem jen špinění ale už to přešlo tak snad se to už nevrátí
A děkuji ![]()
@Liddka: tak budu držet palečky! Všude píšou, jak si máme těhotenství užívat..ale spíš se stresujeme a pořád se o něco bojíme co?
Věřím, že to ale bude dobré a zase se všechny posuneme zdárně kupředu ![]()
@Lenka5512 s tym suhlasim. Ja po odbere choriovych klkov v 13t nemozem sportovat, dovtedy som chodila aspon na spinning, to ma bavilo. Od vtedy si musim davat pozor, ale aspon mozem do prace, tak mi to rychlejsie ubehne. Aj ak sa uz neviem dockat kedy bude koniec roka, po novom roku uz hadam ten cas poleti rychlejsie ![]()
@Lenka5512 Přesně tak máme si ho užívat ale spíš se stresujeme se. Už aby sme se přehouply na ten týden kdy kdyby neco bylo v nepořádku tak aby to to maličké přežilo sice by bylo v inkunbátoru ale žilo by než se takhle strachovat pořád ![]()