TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4095
28.11.12 11:31

@Liddka
Jj byla jsem u třech pani :mrgreen:

A holky včera v 11 v noci jsme měli první skytavku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.11.12 11:40

@MiriamK Fakt? :) Tak to je hezký a jak si to poznala? mě mamka říkala že je to taky lehký tukání na bříško a to jsem včera měla taky odpoledne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 11:54

@Liddka
malá se v noci převalovala, tak jsem dala ruku na bříško a bylo to takový lehký ťukání jak kdyby kopání ale pravidelný :mrgreen: musela jsem se hrozně smát :mrgreen: chuděrka malá..tak škytla tak 8× a za 5 min zas a pak usnula :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.11.12 11:55

@MiriamK Tak koukám že budeš mít asi taky spíš nočního živla co? když takhle ponocuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 12:06

@Liddka
ona asi spinkala, ale pak ji probudila ta škytavka :) je spáš spíš já ponocuju :mrgreen:

teď jsem vybalila balíček co mi dneska došel :srdce:
už mám namyšlenej kompletek na křest :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.12 12:08
@MiriamK píše:
@Liddka
malá se v noci převalovala, tak jsem dala ruku na bříško a bylo to takový lehký ťukání jak kdyby kopání ale pravidelný :mrgreen: musela jsem se hrozně smát :mrgreen: chuděrka malá..tak škytla tak 8× a za 5 min zas a pak usnula :srdce:

skytani je skvele, pripada mi ze poskakuje jak pinpongovy micek v brise :-)
Jen at skytaji tim si pak procvici plice ;-) ublizit jim to nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 12:16

@IvkaH
bylo to krásný, hnedka jsem si na tebe vzpomněla, jak si to popisovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.11.12 12:36

@Liddka ahoj. V ktorom si tyzdni? Hlavne oddychuj a zajtra urcite chod rovno k lekarovi, radsej tam byt zbytocne ako nieco zanedbat. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.11.12 12:44
@Liddka píše:
@MiriamK Tak koukám že budeš mít asi taky spíš nočního živla co? když takhle ponocuje :mrgreen:

ja malu citim kazdy vecer okolo jedenastej, aj ked uz spim tak sa povacsinou na to kopanie zobudim a potom celu noc je pokojna. Moja kamaratka ma teraz dvojrocneho chlapceka a ten jej prespi celu noc uz od troch mesiacov, tak dufam, ze to bude aj u mna tak podobne. No ale ked bude mala po mne, tak sa mam na co tesit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.11.12 12:45

Ozaj baby, a uz mate vybrane aj mena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.12 12:51
@Liddka píše:
Ahoj holky tak včera večer mě manžel chtěl odvézt do nemocnice strašně mě bolel ten pravej podbřišek ale fakt dost už nevím co mám dělat. Dneska to sice bolí ale ne tak jako včera tak nevim jestli mám zítra jet k doktorovi a nebo jestli mám počkat na ten pátek… :roll:

Pokud je to hodne stiplava bolest jela bych hned ke tvemu dr nebo do nemocnice do ambulance, klidne muzes mit nejaky zanet nebo neco, taky je mozne ze jen hur tve telo snasi, ze se ti roztahuje panev a le bylo by dibre aby to skontroloval dr. Pokud je to hodne neprijemne do patku bych necekala ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 12:54

@Grapho
taky jsem dřív byla dlouho do noci vzůru :) snad taky nebude po mně :mrgreen:

já už jméno mám od 4tt :) Milla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.12 12:54

Pardon za preklepy :oops: pisu z mob. :-).

My jmena mame vybane teoreticky Klaudie/Mia nebo Max/Maxmilian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
28.11.12 13:29

Holky bolí Vás ještě prsa? :think: mě zase začaly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.11.12 13:30

My sme vybrali Nataly (Natalka) :) uz sa strasne tesime, ten cas sa vlece tak pomaly- teda aspon mne. Je to prve a strasne vytuzene babo a uz sa neviem dockat kedy budem drzat Natalku v naruci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí