Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka
Jj byla jsem u třech pani ![]()
A holky včera v 11 v noci jsme měli první skytavku ![]()
@MiriamK Fakt?
Tak to je hezký a jak si to poznala? mě mamka říkala že je to taky lehký tukání na bříško a to jsem včera měla taky odpoledne ![]()
@Liddka
malá se v noci převalovala, tak jsem dala ruku na bříško a bylo to takový lehký ťukání jak kdyby kopání ale pravidelný
musela jsem se hrozně smát
chuděrka malá..tak škytla tak 8× a za 5 min zas a pak usnula ![]()
@MiriamK Tak koukám že budeš mít asi taky spíš nočního živla co? když takhle ponocuje ![]()
@Liddka
ona asi spinkala, ale pak ji probudila ta škytavka
je spáš spíš já ponocuju ![]()
teď jsem vybalila balíček co mi dneska došel ![]()
už mám namyšlenej kompletek na křest
![]()
@MiriamK píše:
@Liddka
malá se v noci převalovala, tak jsem dala ruku na bříško a bylo to takový lehký ťukání jak kdyby kopání ale pravidelnýmusela jsem se hrozně smát
chuděrka malá..tak škytla tak 8× a za 5 min zas a pak usnula
skytani je skvele, pripada mi ze poskakuje jak pinpongovy micek v brise ![]()
Jen at skytaji tim si pak procvici plice
ublizit jim to nemuze.
@IvkaH
bylo to krásný, hnedka jsem si na tebe vzpomněla, jak si to popisovala ![]()
@Liddka ahoj. V ktorom si tyzdni? Hlavne oddychuj a zajtra urcite chod rovno k lekarovi, radsej tam byt zbytocne ako nieco zanedbat. Drzim palce.
@Liddka píše:
@MiriamK Tak koukám že budeš mít asi taky spíš nočního živla co? když takhle ponocuje
ja malu citim kazdy vecer okolo jedenastej, aj ked uz spim tak sa povacsinou na to kopanie zobudim a potom celu noc je pokojna. Moja kamaratka ma teraz dvojrocneho chlapceka a ten jej prespi celu noc uz od troch mesiacov, tak dufam, ze to bude aj u mna tak podobne. No ale ked bude mala po mne, tak sa mam na co tesit ![]()
@Liddka píše:
Ahoj holky tak včera večer mě manžel chtěl odvézt do nemocnice strašně mě bolel ten pravej podbřišek ale fakt dost už nevím co mám dělat. Dneska to sice bolí ale ne tak jako včera tak nevim jestli mám zítra jet k doktorovi a nebo jestli mám počkat na ten pátek…
Pokud je to hodne stiplava bolest jela bych hned ke tvemu dr nebo do nemocnice do ambulance, klidne muzes mit nejaky zanet nebo neco, taky je mozne ze jen hur tve telo snasi, ze se ti roztahuje panev a le bylo by dibre aby to skontroloval dr. Pokud je to hodne neprijemne do patku bych necekala
.
@Grapho
taky jsem dřív byla dlouho do noci vzůru
snad taky nebude po mně ![]()
já už jméno mám od 4tt
Milla
Pardon za preklepy
pisu z mob.
.
My jmena mame vybane teoreticky Klaudie/Mia nebo Max/Maxmilian
My sme vybrali Nataly (Natalka)
uz sa strasne tesime, ten cas sa vlece tak pomaly- teda aspon mne. Je to prve a strasne vytuzene babo a uz sa neviem dockat kedy budem drzat Natalku v naruci ![]()