Poradna duly
Jana Čurdová
@Ninouš
samozřejmě jsem byla tak v šoku, že jsem mu nebyla schopná nic říct, jestli si ze mě dělá srandu nebo jak to vlastně myslí..vůbec jsem to nečekala, že se takto doktor k těhotné může zachovat..
jinak chodím na Výstavní k dr. Krahulcovi..ten je poslední dobou taky nepříjemnej..nestíhá.. ![]()
Holky já jdu taky na Veveří byla jsme tam i v I.trim a ted ve 21tt teda MiriamK to ti řekl Vlašín já byla u něho a byla jsme naproto s ním spokojená, jak vše mě říkal a dělaly jsme si i legraci, jako at si na 6.4.natočím budík, aby jsme porod nezaspaly a že mám udělat maželovi velkou večeři, že se mu povedl dotřetice ten kluk atd.:-)…a já jdu na veveří na ten 4D ulz k Dr. Vondráčkové…
@Olčík
jo Vlašín..měl tam nějaké komplikace s jednou maminkou, ale to neznamená, že se musel tak chovat..nevím, jesti vypadám moc mladě nebo proto, že jsem blond..jsem ekonom, nejsem doktor a o krvi nevím absolutně vůbec nic..biologii jsem ani na jedné škole neměla..
úplně mi zkazil tu radost a celej den..jsem teď větší „cíťa“, která maminka, ale není že…tak si asi moc všechno beru ![]()
@MiriamK Ty jo tak to je teda masakr takové dotazy někteří doktoři by zasloužili
já právě na utz byla u kolegyně mojí dr. a na Veveří si chci skočit akorát na 3D UTZ ať vidíme malou pořádně.
@Ninouš
já bych si ten 3D nebo 4D nechala udělat až asi později..ale nevím moc se mi to nelíbí..jaký je mezi tím 3D a 4D rozdíl? ![]()
Holky já jdu ted právě ne to 3/4D budu 25tt, tak uvidíme mám hlavně strach s té dr.
A copak měl zakomplikace s maminkou?
No hele sem taky blondýna a poměrně mladá na třetí dítě
je mě 26let, teda bude za 14dní ![]()
@Olčík
mně za 10 dní bude 25 ![]()
to nevím, jen jsem řekla, že toho asi má moc a on že má teď spíš hodně komplikovaný případ..nevím, ale nikdo s brekem neodcházel.. ![]()
@MiriamK Jaký je rozdíl přesně nevím jen vím že 4D je jakoby kvalitnější
já na něj chci jít abych viděla pořádně obličejíček malé a mít z tohoto UTZ fotku na památku. Zavolám si tam a zjistím kolik to stojí ![]()
Neskutečný, jakej je to business a všichni jenom chtějí na těch maminkách a miminkách co nejvíc vydělat ![]()
@Olčík A 1200 to stojí i včetně té nahrávky? A platí se asi i ještě k tomu fotky když chce že? @MiriamK Jo byznys ze dnes dělá úplně ze všeho je to mazec. Já bych moc chtěla Lauru pokud mi to projde u manžela ![]()
@Ninouš
1200 i s fotkou a DVDčkem
já dostala teďka dvě fotky..jedna nebyla moc povedená, měla obličejíček úplně u placenty, tak to trošku splívalo..