Poradna duly
Jana Čurdová
kdybste viděly mou hromadu oblečení pro malou to je růžová cukrová vata ve všech možných odstínech ![]()
je mi fajn po snídani a za chvilku se vrhnu na úklid zase:)
@Liddka
jj je to trošku dražší ten komplet ale nevadí ![]()
jsem dlouho neuklízela no ![]()
@MiriamK Tak hlavně uklízej pomalu a podle svých potřeb at potom tě zase nebolí bříško ![]()
@Liddka
jj neboj neboj, už jsem se ponaučila ze včerejška
jen vytřu, uklídm kuchyň a snad už je to vše
přijdou mi dnes měřit vodu, tak ať je všechno v pořádku ![]()
a co ty budeš dnes dělat? ![]()
@MiriamK Já asi pujdu ještě dělat vanilkový rohlíčky a asi taky uklidím
a pak půjdu odpočívat
tak at ti tu vodu naměří pořádně ![]()
@Liddka
doufám, že mi vrátí hodně peněz, protože jsem tu moc nebyla ![]()
@MiriamK My než jsme se nastěhovali sem do baráku tak jak jsme měli ten podnikovej byt tak tam jsme mohli vytočit vody kolik jsme chtěli jen elektřinu jsme platily a ještě nám dost vraceli ![]()
@Liddka
to já mám docela nízké zálohy, ale doplácím třeba teďka za plyn 20,–Kč ![]()
ale uplně to nesnáším, když mi někdo cízí leze do bytu ![]()
Tak ja hlasim, ze som ukecala mojho draheho aby sme sa na ten kocik isli pozriet
na buduci tyzden si urobime sluzobku do Hradce Kralove a od tial to je este 1,5hod, tak tam zbehneme. Som zvedava ako bude vyzerat. Vam normalne zavidim tie hromadky, ja som este poriadne ani nezacala nakupovat, odkladam to az po novom roku, teraz nakupime vianocne darceky, tak nechcem moc utracat, kedze budeme viac ako dva tyzdne mimo CR. Ja dnes poobede budem len oddychovat, od nedele som sa nezastavila, takze dnes som si povedala ze ani nevarim…este mame uvarene, tak to dojeme ![]()
@Grapho
to já už bych chtěla mít vše nakoupené do konce roku a pak už jenom dokupovat maličkosti ![]()
@Grapho Nejsi sama já jsem taky ještě nezačala nakupovat taky začnu až po vánocích ![]()
@MiriamK Aj ja, ale stale to nejako nevychadza, doteraz sme sa zariadovali a prerabali, my sme sa pred par mesiacmi vratili zo zahranicia, takze peniazky co sme mali isli do prerabky, teraz zijeme len z vyplaty, tak musim pockat do noveho roka, ked sa vsetko utrasie.
@Liddka tak to ma celkom tesi, mna uz chytala panika…ale minule som si kupila nadherne hnede nohavice, tie su uplne bombove
a aj tak to vsetko objednam z netu, takze sa nemusim nikde trepat po obchodoch s velkym bruchom.