TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
5.12.12 11:32
@Grapho píše:
@Liddka tak to ma celkom tesi, mna uz chytala panika…ale minule som si kupila nadherne hnede nohavice, tie su uplne bombove :-) a aj tak to vsetko objednam z netu, takze sa nemusim nikde trepat po obchodoch s velkym bruchom.

teda babatku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.12.12 11:35

@Grapho Přesně tak někde lítat s bříškem. mě to dělá už ted problém někam jdu do obchodu a některý lidi do tebe strčí tak že skoro spadneš a dkyž jim řekneš at do tebe laskavě nestrkaj že člověk je ještě těhotnej tak na tebe koukaj jak na nějakýho blba :cert: Některý lidi jsou fakt zlý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
5.12.12 12:31

@MiriamK Ahoj, tak to budem máme vybranou stejnou postýlku :kytka: vybrala jsem teda tu příroní. Jsem zvědavá kdy dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
5.12.12 12:32
@Liddka píše:
@Grapho Přesně tak někde lítat s bříškem. mě to dělá už ted problém někam jdu do obchodu a některý lidi do tebe strčí tak že skoro spadneš a dkyž jim řekneš at do tebe laskavě nestrkaj že člověk je ještě těhotnej tak na tebe koukaj jak na nějakýho blba :cert: Některý lidi jsou fakt zlý :cert:

to sa stalo aj mne… V kauflande, taká 60-ročná krava má zrazila nakupnym kosikom a ešte som bola aj zlá, že jej zavadzam v ceste. Niektorých ľudí fakt nepochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.12.12 12:36

@Grapho Já taky ne a ještě ty lidi vidí že jsi těhotná a je jim to jedno. Já nemám řidičák tak do poradny jezdím busem když manžel nemůže a to taky oni vidí že seš těhotná ale sednout ně nepustí ale já jsem taková že teda někoho poprosim jestli by mě nepustil sednout ale já jsem vždycky když šla nějaká maminka s dítětem nebo starší člověk tak jsem je vždycky pustila sednout.Fakt někdy nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.12.12 12:37

@Nix Ahoj jak je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
5.12.12 12:46

@Liddka Ahoj :mavam: je mi dobře, teď sem se nabědvala, půjdu na chvilku odpočívat :roll: pak se zase vrhnu na louskání ořechů do cukroví.
Jak se máš ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
5.12.12 13:25

@Nix
máš tu stejnou s tím medvídkem s mašlí? :) já chci tu bílou jak je na fotce s tím hnědým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
5.12.12 13:28

@Liddka
ještěže mám ten řidičáka a auto  :think:

holky teď jsem douklízela a jdu vařit…dneska mě asi škrábne..na ruce se mi od mopu udělala taková rýha do krve a dost to bolí.. :( chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.12.12 14:55

@Nix Já se mám taky dobře zítra už jdu na ten velkej utz a už budu vědět co to bude já dneska chci taky péct cukroví ale nějak se mi do toho nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
5.12.12 14:56

@MiriamK Podle obrázku je to stejná postýlka, ja mám objednanou tu přírodní. Jen je to bez te vybavičky (peřinky, povlečení, kapsáře…) jen sem zvědavá jak brzo dorazí nebo spíš doufám že dorazí do vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.12.12 14:58

@MiriamK Co to teda máš za mop? Když ti to udělalo rýhu do ruky :think: A co si vařila dobrého? :mrgreen: Do toho pátku by ti to mělo přijít poslala jsem to doporučeně. A nelekni se toho škrabopisu jsem hroznej hrabal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.12.12 15:00

@Nix To by ti to mělo přijít do 14 dnů ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
5.12.12 15:08

@Liddka
já jsem dřív dělala hodně gelové nehty a dostala jsem z toho exem..dělala jsem třeba 3 holky a pak mi dlaně tak popraskaly, že mi tekla krev.. :| takže teď nemám tu vrchní část kůže a všechno co dělám rukama je prostě problém..nádobí, úklid, papírování apod..

dělala jsem žampionový krém všechno jsem to snědla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
5.12.12 15:08

@Nix
a tu výbavičku si budeš dokupovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek