Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to je on kdyby to byl kluk tak určitě ten modrej jinak na holku jeden z těch dvou a je ktomu sedačka, korba no prostě všechno a cena 4500 kč od známého a jsou nový takže paráda ![]()
@Liddka
jo to nevadí ![]()
já jsem teďka douklízela a jsem uplně ko
a ještě zítra..není to sranda s mimískem teda ![]()
@MiriamK Ten se mi líbí taky. Abych řekla pravdu tak značku nevím ale je dovezenej z Polska ale je kvalitní
Vždyt jo za tu cenu neber ho normálně by byl tak o 100% dražší ![]()
Holky, uz mate vybrane kociky? Pozeram ze Liddka uz ano, a co ostatne? Mne sa jeden paci, tiez polsky, od Taka, nasla som ho na nete, ale zatial som ho nenasla v ziadnej predajni v okoli a dve hodiny jazdit niekam sa mi fakt nechce a bojim sa ho objednat, aby v skutocnosti nevyzeral inak ako na obrazku.
@Grapho Ahoj to bych radši přes internet nezkoušela fakt ho nikde nemaj?
Len v eshopoch, v prahe nikde, v ostrave v nejakom baby shope a este par obchodov ale vsetko relativne daleko. Na vianoce sa chystam na SVK, a moja mama chce aby sme isli pozriet aj do polska ze mozno nieco nakupime, tak dufam, ze ho tam niekde najdem ![]()
@Liddka
uklízela a prala 2×:| a jsem uplně ko..pobolívá mě trošku bříško…už to není sranda s mimískem
a zítra znovu ![]()
@Grapho
já už mám vybraný - Casual Play S4
zkus se podívat, jestli je tady na ten kočárek diskuze, nebo ji založ a uvidíš ![]()
@MiriamK To víš s batužkem ve předu to už moc nejde
mě přijde že jsem ted víc unavená než na začátku těhotzenství ![]()
@Liddka
jj taky mi přijde, že se rychleji unavím..ale zas večer nemůžu usnout ![]()
a co jsi dělala ty? ![]()