Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, muzu se pridat? posledni menstruace 22.11. A od stedreho dne silna dalnice.na utz jdu 13.1. A pri predstave jidla ci piti mi neni dobre
vsem moc drzim palce.
@Mikr V9tej!!!
tak to máme úplně stejně!!
já taky poslední MS 22.11. a na štědrý den jsme měli překvápko v podobě dvou dálnic
akorát jsem objednaná k doktorovi už 3. 1. tak jsem zvědavá, co uvidí
snad bude vše ok!! a zvracis aji? mě jen bolí podbřišek jinak nic víc ![]()
@Barbulinda uplne stejne
ne nezvracim, je to takova zvlastni neurcita nevolnost a nechutenstvi. A v podbrisku citim takove hrabani. Prsa nic. Ty zvracis?
@Mikr já nezvracím a snad i nebudu
i když máma prozvracela obě těhotenství, tak se docela děsím
snad nás to ale nepotká!!! na prsa si nemůžu ani šáhnout, jsou napnuté jak pružiny
![]()
@Barbulinda 3.1.uz uvidis srdicko
ja uvidim o tyden pozdeji
ted lezim s kaslem a rymou a odpocivam ![]()
@Mikr myslis ze uuz? ja nejak pocitam s tim ze neuvidim, ze je to brzy…
chudero, tak to odpocivej at jsi brzy fit
ted jsem slysela ze je na ceste nejaka chripkova epidemie tak na sebe vsechny musime davat pozor ![]()
Ahojky ráda bych se k vám přidala. Test jsem si ještě tedy nedělala, MS naposledy 5.12. Prsa mě bolí už přes týden, motám se a žaludek na vodě. 9 den po MS me začalo bolet v kříži a bolí stale i když o dost míň. Takže pokud vše dobře dopadne mám termín začátek září. Toto bude moje třetí, tak snad se nemýlím. ![]()
Ahoj děvčata, hlásím se do klubu
Posledni MS 21.11. a v den očekávané MS jsem na testu objevila první // v životě, ta teď jen doufám, že vše bude probíhat tak, jak má a to samé přeji i vám všem ![]()
Vitam nove prichozi
holky kdy se chystate na prvni navstevu k doktorovi??
@Barbulinda já dnes dr. volala a mám přijít příští týden. To budu 6+1tt
@Barbulinda já se chystám teprve zítra testovat jestli se mi vůbec ukáží //. Cyklus mám cca 24 dni, tak snad už to bude vidět. Jinak se chystám k dr az 11.1. To budu 6+2 tt. Všem blahopřeji k // a prvotěhulkám o to více a vůbec se nebojte. Všechno to přišlo samo. Mým dětem je 12 a 10. Děsně to uteklo a zase se těším na to hodné miminko, které nediskutuje. ![]()
@Zenoa tak to drzim palce at se tam obe // ulazi
ja docela zacinam silet
mam dneska silnejsi bolesti podbrisku…vlastne me poboliva pd vynechane ms presne jako min mesic kdy jsem mela sp
@Barbulinda píše:
@Zenoa tak to drzim palce at se tam obe // ulazija docela zacinam silet
mam dneska silnejsi bolesti podbrisku…vlastne me poboliva pd vynechane ms presne jako min mesic kdy jsem mela sp
A dr ti nedal nějaký prášky na udržení, když se naposledy neudrželo. Myslím, že něco takového je. Říká se, že po sp je teď už je děloha připravena a bude to ok. Odpočívej. Podbřišek mě bolí také, ve středu docela dost. Od té doby polehávám. Ještě že mám dovolenou. Ale od pondělka to zase začne. ![]()
@Barbulinda bolest podbrisku je normální, určitě buď v klidu a nestresuj se ![]()