TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
30.12.16 14:21

Ahoj holky, muzu se pridat? posledni menstruace 22.11. A od stedreho dne silna dalnice.na utz jdu 13.1. A pri predstave jidla ci piti mi neni dobre :) vsem moc drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.16 14:29

@Mikr V9tej!!! :-) tak to máme úplně stejně!! :hug: já taky poslední MS 22.11. a na štědrý den jsme měli překvápko v podobě dvou dálnic :-) :-) akorát jsem objednaná k doktorovi už 3. 1. tak jsem zvědavá, co uvidí :-) snad bude vše ok!! a zvracis aji? mě jen bolí podbřišek jinak nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
30.12.16 14:37

@Barbulinda uplne stejne :) ne nezvracim, je to takova zvlastni neurcita nevolnost a nechutenstvi. A v podbrisku citim takove hrabani. Prsa nic. Ty zvracis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.16 14:40

@Mikr já nezvracím a snad i nebudu :D i když máma prozvracela obě těhotenství, tak se docela děsím :D snad nás to ale nepotká!!! na prsa si nemůžu ani šáhnout, jsou napnuté jak pružiny :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
30.12.16 14:47

@Barbulinda 3.1.uz uvidis srdicko :srdce: ja uvidim o tyden pozdeji :) ted lezim s kaslem a rymou a odpocivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.16 16:03

@Mikr myslis ze uuz? ja nejak pocitam s tim ze neuvidim, ze je to brzy… :) chudero, tak to odpocivej at jsi brzy fit :hug: ted jsem slysela ze je na ceste nejaka chripkova epidemie tak na sebe vsechny musime davat pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.12.16 18:32

Ahojky ráda bych se k vám přidala. Test jsem si ještě tedy nedělala, MS naposledy 5.12. Prsa mě bolí už přes týden, motám se a žaludek na vodě. 9 den po MS me začalo bolet v kříži a bolí stale i když o dost míň. Takže pokud vše dobře dopadne mám termín začátek září. Toto bude moje třetí, tak snad se nemýlím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.12.16 19:53

Ahoj děvčata, hlásím se do klubu :kytka: Posledni MS 21.11. a v den očekávané MS jsem na testu objevila první // v životě, ta teď jen doufám, že vše bude probíhat tak, jak má a to samé přeji i vám všem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.16 20:31

Vitam nove prichozi :potlesk: :) holky kdy se chystate na prvni navstevu k doktorovi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.12.16 20:42

@Barbulinda já dnes dr. volala a mám přijít příští týden. To budu 6+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.12.16 20:56

@Barbulinda já se chystám teprve zítra testovat jestli se mi vůbec ukáží //. Cyklus mám cca 24 dni, tak snad už to bude vidět. Jinak se chystám k dr az 11.1. To budu 6+2 tt. Všem blahopřeji k // a prvotěhulkám o to více a vůbec se nebojte. Všechno to přišlo samo. Mým dětem je 12 a 10. Děsně to uteklo a zase se těším na to hodné miminko, které nediskutuje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.16 21:15

@Zenoa tak to drzim palce at se tam obe // ulazi :) ja docela zacinam silet :( mam dneska silnejsi bolesti podbrisku…vlastne me poboliva pd vynechane ms presne jako min mesic kdy jsem mela sp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.12.16 21:27
@Barbulinda píše:
@Zenoa tak to drzim palce at se tam obe // ulazi :) ja docela zacinam silet :( mam dneska silnejsi bolesti podbrisku…vlastne me poboliva pd vynechane ms presne jako min mesic kdy jsem mela sp

A dr ti nedal nějaký prášky na udržení, když se naposledy neudrželo. Myslím, že něco takového je. Říká se, že po sp je teď už je děloha připravena a bude to ok. Odpočívej. Podbřišek mě bolí také, ve středu docela dost. Od té doby polehávám. Ještě že mám dovolenou. Ale od pondělka to zase začne. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.12.16 21:44

@Barbulinda bolest podbrisku je normální, určitě buď v klidu a nestresuj se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.12.16 21:45

@Zenoa to obdivuji, ze vydrží s netestovat  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí