Poradna duly
Jana Čurdová
@Zenoa ja jdu prave na kontrolu az v uetery tak uvidime jestli neco dostanu
@Pindulina85 holky dekuji za podporu ![]()
@Pindulina85 vím že to nemá smysl. Mam příznaky moc brzy, jen doufám že nebudou dvě.
prý někomu ukazuje i týden po vynechání MS. Mě stačí ty příznaky a závidím těm co příznaky nemají. U prvního jsem ani nevěděla, že jsem těhu krom toho zvětšujícího břicha. ![]()
Ahoj holky muzu se pridat? Podledni MS byla 1.12. Hned 27. Na testu duch a 28. Digitalni test pozitivni, rano jsem delala jeste normalni test a taky pozitivni. Cekame druhe prvni ma 20mesicu. ![]()
Příspěvek upraven 31.12.16 v 18:11
Dnes jsem 4+2 a nevim kdy se objednat k sdr. 11. Odjizdime na hory a rada bych UZ jeste pred horama ale obavam se ze to bude jeste brzy :/ co myslite? Kdyz bych sla 10. Tak budu 5+5
@Andy00 ahoj, super
5+5tt není brzo. Taky si mě tak sestra zvala, ale neměla jsem hlídání, tak jdu o 2 dny později.
@Pindulina85 píše:
@Zenoa tak co? Testovala jsi?
Ahojky tak sněhobílo.
Pokud přežiju, tak znovu v úterý. ![]()
@Andy00 Vítej. Určitě jdi toho 10. Srdicko by mělo být vidět. Taky se chystám až 11. A to jsem 5 dnů za tebou. ![]()
Ahoj, taky se pridavam, mame to na den stejne jako @Andy00
akorát nas prvorozeny uz bude mit 2 roky. Doufám, že vše půjde jak má, v září jsme meli zamlkle těhotenství v 7.tt
jo a jsem po ivf, takže je to opravdu vymodlene, už první bylo. Držím palečky všem ![]()
Ahoj holky!
dělala jsem si dnes ráno zase test a nebyl vůbec o nic silnější než ten z předevčíra. Myslíte, že je to ok?:( Nezlobte se za blbe dotazy, jsem po mimodeloznim a mam z toho trochu nerviky:(
@myfairlady píše:
Ahoj holky!dělala jsem si dnes ráno zase test a nebyl vůbec o nic silnější než ten z. předevčíra. Myslíte, že je to ok?:( Nezlobte se za blbe dotazy, jsem po mimodeloznim a mam z toho trochu nerviky:(
@myfairlady.
Jestli chceš trošičku uklidnit, tak já si dělala tři testy ob den a byly na chlup stejné a potom najednou na čtvrtém teprve čárka zesílila a to o dost
Hold to hcg asi každému roste jinak
Neboj, to bude dobré, máš krásné // ![]()
@myfairlady ja si dneska delala taky test a nebyla carka stejne silna jako ta kontrolni a jen o malinko silnejsi nez na testu z 27. Tak snad to bude ok mozna jeste zabrhnu do lekarny pro dalsi test ![]()
Ahojky,
Začala jsem lehce spinit, je to „normální“ nebo mám jet někam na pohovost? U doktora jsem ještě nebyla.. Tak teď vůbec nevím, jestli to bude zase mimodelozni tak mě trefí. Břicho mě nebolí, jen mě párkrát píchlo v boku. Když jsem měla první mimodelozni tak se to zjistilo až když jsem měla velký křeče a krvacela jsem do břicha, ale jinak jsem nekrvacela.tak úplně nevím. Mám strach :/
@Charlotteee spineni je docela caste v pocatcich ale asi bych pro svuj klid jela