TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
479
3.1.17 07:11

@Andy00 Takže říkáš prsa jsou proti :poblion: v pohodě :D to máš asi pravdu. Hodně pracovního času trávím v autě a asi by to nebylo úplně dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.1.17 07:13

@petivka no nejhorsi jsou rana a vecery to mam fakt pocit ze se kazdou chvili :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.1.17 11:14

Zdravím ;)
Můžu se taky přidat? Poslední MS 6.12., duch na testu 29.12., dnes ten duch vypadá takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.1.17 11:22

@Cwrček gratuluju to vypada dobre :) ja tu mela jeste jeden test tak jsem udelala jeste ten a uz je tam krasna dalnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.1.17 11:23
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.1.17 11:51

@Andy00 děkuju ;) no ještě aby se to udrželo, je to moje poprvé, co jsem našla na testu //… Na kontrolu se budu objednávat asi až koncem ledna, když bude vše v pořádku.. V neděli jsem trošku špinila, ale včera a dnes už dobrý…
Ty máš krásný // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.1.17 12:27

@Andy00 Jé, to je paráda. Já to takhle měla hned na prvním testu. Po té dlouhé době, co se snažíme už jsem vyléčená z předčasného testovaní tak to na mě najednou vyskočilo takhle :)
@Cwrček vítej :mavam:, jsme na tom stejně. Taky moje první //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.1.17 12:35

@petivka no me prave bolela prsa a tak takze jsem zkusila test driv carky byli videt ale ne takhle krasne tak sem to chtela zkusit jeste znovu i abych si overila ze hcg roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.1.17 12:38

@Andy00 Já jsem si právě myslela už tolikrát, že mám jasný příznaky a nikdy z toho nic nebylo a pak jsem z toho byla akorát špatná tak jsem přešla do fáze, že jsme testy nedělala, resp.jsem je ani neměla doma. Ale Teď už mi bylo tak divně a říkala jsem si, že už bych to měla dostat a navíc byl Silvestr…tak jsem si říkala, co kdyby…a byly tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.1.17 12:39

@petivka jasny to chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.1.17 12:46

Mě tak divně tlačil podbřišek už 10dpo a tlačí stále :) jinak prsa mě vždy bolí už od ovulace až do začátku MS… Teď mi přijde, že bolí o něco víc a hlavně ze strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.1.17 16:17

Je to tam!

Holky tak jsem ted byla na gynde a v děloze už jde vidět vacek :potlesk: :potlesk: hcg 1500 jupiiii :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.1.17 16:21

@myfairlady velka gratulace!! Na kolikaty tt ti to vychazi? Ja doufam ze za tyden bude taky neco videt uz budu 5+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
3.1.17 16:26

@myfairlady parada, tak strasak z mimodelozniho je pryc :dance: ja jdu v sobotu a zacinam byt holky nervozni, tak moc se bojim, aby se to vyvijelo tak, jak ma :nevim: sestra mi rekla, at udelam test jeste, nez se vydam k nim, tak jsem to dnes zkusila a test je paradni, snad je vse jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.1.17 16:30

@Pindulina85 test je ukazkovy to bude vsechno dobre :) ja si dnes taky delala jeste znovu abych videla ze carka sili a dost sem se tim uklidnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí