TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
6.1.17 21:14

@xantule to je mi moc lito, to je takova nespravedlivost. Ani si nedokazu predstavit, cim jste si museli projit :( Tak ted se nam urcite vsem zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
7.1.17 09:05

Prvni UTZ 6+0

Tak z dnesni kontroly nejsem moudra. Tehotenstvi v deloze potvrzene, ale zatim jen cerny flek… jdu zas za 10 dni, tak uvidime :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
7.1.17 09:19

@Pindulina85 u vás dělají kontroly i v sobotu? Každy to ma jinak viditelné, příště už určitě bude embryjko krásně vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
7.1.17 09:40

@xantule snad ano. Jsem trosku zklamana, ale gestacni vacek pry velikostne odpovida. Jj, muj doktor je nadsenec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
7.1.17 11:35

@Pindulina85 Nic se neděs, byla jsem asi 5+ něco (tenhle týden) a taky tam byl jen černý flek - jdu taky znovu příští týden - snad už bude něco vidět líp :) Doktorka řekla, že velikost odpovídá stáří a umístění dobrý. Tak se nestresuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
7.1.17 11:50

@petivka @Pindulina85 ja v utery ucekavam stejny nalez ale hlavne ze budu vedet ze je mimco tam kde ma byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.1.17 11:59

Ahoj holky muzu se k vam pridat? Jsem 6 plus 4, na kontrole jsem byla 5 plus 6 a byl videt taky jen gestacni vacek a trochu sediva smouha a to doktorka rikala ze tady se zacne tvorit embryjko, takze bych rekla ze je to snad normalni, jeste jsem i spinila tak mi dala utrogestan, mela jste nektera taky problem se spinenim? TP porodu mam cca 30.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
7.1.17 12:09

@Andy00 Přesně tenhle výsledek jsem taky chtěla slyšet. Někdo má v 6.týdnu už vidět srdíčko, ale zatím bych se vážně zbytečně nestresovala. Dr snad řekne, kdyby bylo něco špatně.
@Andzelinas Ahoj, vítej. Se špiněním zatím ne, ale četla jsem, že je to celkem běžné…
Včera večer mě bolelo břicho, jak kdybych to měla dostat… Dneska už je zase lépe. Schovávám se doma před zimou, musela jsem ráno vylézt se psem a brrr teda. -23°C. Dnes už nikam nejdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
7.1.17 12:33

@petivka ja kdybych nejela na hory tak tam jdu az pozdeji ale ve stredu odjizdime tak chci vedet ze je vse v poradku a muzu v klidu odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.1.17 12:38

@petivka Taky me vcera bolelo bricho i jsem se stocila do klubicka :) o prsou ani nemluvim a kdyz se nenajim tak je mi na zvraceni, na kontrolu jdu 11.1. a uz bych rada videla misto smouhy srdicko, kdy jdes na ko ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
7.1.17 12:40

@Andzelinas Já jdu nejspíš 13.1. byla jsem ve čtvrtek a doktorka řekla, ať přijdu zase za týden - a v ten pátek to dobře skloubím s prací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.1.17 12:53

@petivka Tak budu drzet palce, me chtela doktorka kvuli tomu spineni dat neschopenku 8o abych byla v klidu a necestovala, nakonec jsme se domluvili na praci z domova, coz jsem nakonec rada ze mi zamestnavatel umoznil, nemam cas myslet na nejhorsi a na druhou stranu jsem vic v klidu nez kdybych byla v kanclu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
7.1.17 13:15

@Andzelinas Tak to je ideální. Mně taky nabízela neschopenku (hrozně dlouho jsem nemohla otěhotnět), ptala se mě na práci, jestli mě nestresuje, jestli radši nechci zůstat doma. Ale pokud nebudu mít problémy, budu chodit do práce, dokud to půjde… pokud by se něco objevilo, zůstávám samozřejmě ihned doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
8.1.17 12:58

Ahoj holky, muzu se přidat? Poslední ms byla 30.11. První slabý test 2.1 a dnes pořádné dálnice. :pankac: K MUDr jsem objednana 13.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
8.1.17 13:18

@Andzelinas Já pri prvním tehu spinila temer cely první trinestr. Ted taky, bolesti jak když to mam dostat. Minule jsem dostala utrogestan uvidím jestli mi ho zase napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí