Poradna duly
Jana Čurdová
Ivetkooo moc moc ti gratuluji!!! To bude tve prvni mimi nebo uz mas doma? Ja mám doma uz dvě a čekáme treti tak stale věřím, ze opět vse proběhne hladce! U tebe to bude to same - vím to!!! Moc ti preji zdrave miminko a hlavne at i ty sama jsi zdravá!!! Buh tebe i miminko opatruj!!! ![]()
Děvcatkaaaa chci se zeptat… jak se tedka cítíte? Me se ted posl par dnu jaxi pritizilo
… bývá mi zle jakoby tlak v žaludku po jídle tak se nesmím nikdy moc nacpat
… Jinak bych rekla, ze mám stale pocit jakoby na omdleni… tohle se mi nedělo pri předchozích tehotenstvich.,…
jinak zitra ráno jdu na krev tak na me myslete at je Hcg uz poradne jak ma byt… Ted bych měla byt nějaký 6tt ![]()
@lovenik Mám to podobně… Obzvlášť teď ten víkend nebyl nic moc. Břicho mě tlačilo, jak kdybych to měla dostat a jídlo se mi pořád vrací
ale v běžnym režimu funguju dobře…
@lovenik Také jdu v pondělí na kontrolu.6+2,tak snad vše ok. jakmile se pořádně najím, jako bych snědla kameny, hrozný pocit ![]()
@lovenik Děkuji.Zatim mravenčení v prsou a divný tlaky v podbřišku. unava velká a nafouknuta jak balón. v prvním tehu to bylo lepší ![]()
@lovenik A co ty? Kolikátý TT? A miminko první nebo už máš dětičky?
@lovenik tak zaludek se mnou taky ted cvici, mam takovu celodenni kocovinu
Tak at zitra HCG pekne vyjde. Taky mam nutkani necodo toho 18.podniknout, nevim, jestli vydrzim cekat ![]()
Ahoj! Vítam všechny nove příchozí ![]()
Holky a to si představte, že ja byla u doktorky 3.1., byl tam cerny flicek bez ničeho a priste jdu az 24.1
To nejde vydržet! ![]()
@lovenik mě je ted nejak lepe uz mi rano a vecer neni na zvraceni jen mě častěji bolí břicho jakoby mě tam pne na ko jdu zítra tak uvidíme. Tak dej dnes vedět jak si dopadla
@myfairlady musime vydrzet, alespon to bude poradne videt. Ale je to vazne doba
Jen ja to budu muset oznamit v praci a to jeste nevim, jestli to bude v poradku
@Andy00 kolik budes zitra tt? Drzime palce, to uz neco uvidis ![]()
@Pindulina85 no ja myslím že nic moc neuvidím, budu 5+5tt jenze jak jedeme ve stredu na hory tak chci mit jistotu ze je mimi kde ma at muzu byt klidna ![]()