Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se hlásím, tehu 5 TT, srdíčko nám bije jak zvon.mimi je tam, kde má být.
fotečka ![]()
@Pindulina85 Děkuji,první tehu bylo bez problémů, tak snad bude i tohle druhé. dekuji moc ![]()
@Mishell88 jeee ty uz si mela videt srdicko? To je parada to ma dr. Asi dobry UZ, ja jdu zitra dopoledne
Holky pojdte všechny psát jen do té uzavřené skupinky tohle může číst kdokoli tam jen my
https://www.emimino.cz/…ana/diskuse/
@Andy00 No,takový starý křáp, jsem u něj už 14 let a má pořád ten samý. Je to porodník, holt to s rukama asi líp umí
nebo jsem těhotná déle, těžko říct. ale dekuji
@promiminko gratuluju
Jojo bolest je bohužel normální, ja mam občas i dost křeče tak doufám ze je vse v poradku, zitra jdu na první kontrolu ![]()
@A123 no mě přijde jak kdybych snad cítila pohyby
(3+6 ), ale to jsou podle mě nějaké křeče nebo pohyby tak ve střevech, že
. Jako jsem těhotná podruhé, ale to předchozí bylo v roce 2012, takže už přesně nevím. Vím že mě od začátku dost bolely prsa a od samého začátku jsem trpěla únavovým syndromem
, spala jsem snad i ve stoje.
Asi jet o normální že jsem nafouklá jak žaba a furt se mi chce na malou, že.
@promiminko Jojo to je normální, furt si říkám ať me raci bolí bricho a je mi blbe nez abych necítila nic ![]()
@laurine ja jsem po druhé, ale první skončilo v 6.tydnu. No o únavě mi ani nemluv, usinam i v sedě
a jeste ani míč nejím jak je mi furt blbe
Holky je to fakt normální že jsem nafouklá jak žaba. Manžel si dělá srandu že jsem snad ve 4 měsíci. Ale UTZ říká jasně že nebylo v pondělí nic vidět a hodnota HCG jen 385 a měla bych být tak 4 TT. Prosím ujistěte mě že to není možné být ve 4 měsíci. Cítím jakési pochody a je to zvláštní, ale podle mě jsou to pochody ve střevech. Ale při této hodnotě HCG a když na UTZ nebylo spodem nic vidět, tak je to jasné že začátek. To by UTZ viděl i spodem kdyby tam bylo větší mimi. Asi je to i tím, že mám břicho po prvním těhu roztáhlé a jsem nafouklá jak žaba. Jsem fakt asi paranoidní. Díky za názory.
@laurine ja byla kolem toho 4.tt taky nafoukla vecer teda takze jsem si taky prisla jak ve 4. mesici uplynul tyden a je to pryc