TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
21.1.17 21:24

@Sisi 79

Těhotná jsem po 3 a musím rict, ze každé tehu je fakt jiné!!!;)… nikdy jsem neměla horší ksicht nez ted ;)))) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.1.17 21:37

@lovenik dekuju, doufám že bude všechno v pořádku :srdce: :dance: ted jdu v patek a doufám, že uslyším už srdíčko :srdce: člověk když tady čte co se děje a nezná to, tak panikari :(
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.1.17 06:50

@Melanie.D vubec se ničeho neboj je to uplně normální…Mě píchá jako při menses už druhé těhu a každý den :-)Doktor mi řekl několikrát, že je to normální jak pracuje děloha :-)Takže pokud nekrvácíš vubec to neřeš :_)A užívej těhulkování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.1.17 14:18

@martis8 me od soboty prave taky kazdy den a koncim 7tt. Tak to jsem rada :) dekuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.1.17 14:25

Po 4letech zase tady

:D ahoj holky, tak jsem po pár letech zase tu. Čekáme neplánovaně naše třetí a snad i poslední dítě :lol: mám za sebou už dvě kontroly, druhá byla dnes v 7+5, srdíčko krásně bije :srdce: doma už máme dva kluky, tak schválně co to asi zase bude :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.1.17 16:06

@wond3r nadhera, doufam ze uz taky dostaneme dalsi fotecku se :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.1.17 08:07
@Melanie.D píše:
@martis8 me od soboty prave taky kazdy den a koncim 7tt. Tak to jsem rada :) dekuju :potlesk:

Me od 6tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.1.17 08:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.1.17 00:34

@wond3r

V tom případe vam moc preji holčičku ale jinak je to opravdu fuk hlavne abyste byli v pořádku! My čekáme tez treti tak jsem zvědavá tez ;)))) :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.1.17 09:37

@lovenik děkuju. No uvidíme, hlavně ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.1.17 15:00

moje miminko

Tak 8tt, srdicko :srdce: :srdce: blikalo jako o zavod :-) nadhera, pristi tyden prukazka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.2.17 21:16

10+0

Ahoj těhulky,

musím říct že jsem těhotná poprvé je mi 27let. Poslední ms 25.11.2016 a bylo mi jasné že to vyšlo asi po dvou týdne kdy sem se cítila zvláštně nebylo mi špatně jen prostě pocit který se hrozně zvláštně popisuje. Když sem další ms nedostala bylo mi to jasné test sem si dělala 11.1.2017 přítel dostal 14.1. dvě čárky jako dárek 35.narozeninám. V pondělí 6.2. si jdu pro průkazku Jinakzvracet sem zvracela 4krát ale hrozně se mi zvýšil čuch… přeji vše klidné těhulkování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
8.2.17 22:19

Ahoj devcatka ;) jak se vam všem daří… Doufám, ze jste dopadly lépe nez ja ;)!… Nase tehotenstvi skončilo zamlklym potratem… cca v 7 tt… Stale věřím, ze již brzy budeme zkoušet nove početí… Musela jsem na revizi dělohy neboli kyretaz… Začala jsem nejprve par dnu špinit… Potom šla jasna krev a to se dal vystupňovalo, ze jsem Luka jako kdyz kohoutek pustíte a k tomu šílený bolesti bricha… Ted musím projít 6 neděli a potom se uvidí ;) 3 mimi jsme si prali hodne a tak věřím, ze nam Buh znovu požehná!!! Tímto se s vami na okamžik loučím a všem vam tehulkam preji hlavne zdravicko a zdravá miminka! Objimam! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
9.2.17 07:02

@lovenik Ahoj to je mi líto, ale nejsi v tom sama já dopadla úplně stejně a v úterý byla na revizi. Ale s tím rozdílem že ja nešpinila nic mě nebolelo ale plod se prostě 3 týdny nevyvýjel. Taky ted mam šestinedělí a hned po menstruaci věřím že zase otěhotním :)

Taky se se všemi loučím, mějte se krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.2.17 10:53

@lovenik a Andy 00 děvčátka to mě moc mrzí že jste o svoje štěstíčka přišli a držím palce hlavně ať jste v pořádku a další pokus už vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí