Poradna duly
Jana Čurdová
@Andy00 no jo, to jsi Ty s tema horama
tak uvidis, to pocatecni cekani je pekne na budku ![]()
@Andy00 píše:
@Pindulina85 no ja myslím že nic moc neuvidím, budu 5+5tt jenze jak jedeme ve stredu na hory tak chci mit jistotu ze je mimi kde ma at muzu byt klidna
to nemam, ale mela bych nastoupit po rodicovske ![]()
@Pindulina85 no to máš pravdu, a to se ted porad rozmyslim zda lyzovat nebo ne :/
@Pindulina85 @lovenik https://www.emimino.cz/…ceka-278356/ přidejte se do zamčené diskuze ![]()
@Andy00 píše:
@Pindulina85 no to máš pravdu, a to se ted porad rozmyslim zda lyzovat nebo ne :/
zalezi, jak si dobrej lyzar
jen tak v klidu muzes…uvidis, na co se budes citit, My jedem na ty hory a lyze necham dom, nejsem uplne dobra a ze bych upadla je docela mozne
v uzavreme skupince uz jsem, tak tam pojdme hromadne… porad koukam do obou…
@Andy00 Tak když na něj kliknu, skočí mi jen můj profil, nic vic ![]()
@Andy00 Omlouvám se, nemám ještě zkušenosti s emiminem.me to furt háže na můj profil a nic.jak se ta skupinka jmenuje? ![]()
@lovenik Dekuji
i já gratuluju tobě
Tak jak dneska Hcg? Ano naše to bude první miminko, už se s manželem strašně moc těšíme. Ju ty už máš 2 rarášky? a kolik jim je?
Jinak mě je posledních 14 dní divně, ale po ránu mám strašný hlad a je mi fakt dobře, tak se najím a cca hodinu po jídle začíná nevolnost, pak odpoledne to bývá lepší a úplně nejhorší je to večer, má to takhle ještě někdo? Neustále čtu všude o těch ranních nevolnostech a já to mám přesně naopak
jinak já jdu na další kontrolu teď ve středu, pan doktor mě skutečně hodně hlídá a já jsem mu za to vděčná ![]()
@lovenik Dekuji
i já gratuluju tobě
Tak jak dneska Hcg? Ano naše to bude první miminko, už se s manželem strašně moc těšíme. Ju ty už máš 2 rarášky? a kolik jim je?
Jinak mě je posledních 14 dní divně, ale po ránu mám strašný hlad a je mi fakt dobře, tak se najím a cca hodinu po jídle začíná nevolnost, pak odpoledne to bývá lepší a úplně nejhorší je to večer, má to takhle ještě někdo? Neustále čtu všude o těch ranních nevolnostech a já to mám přesně naopak
jinak já jdu na další kontrolu teď ve středu, pan doktor mě skutečně hodně hlídá a já jsem mu za to vděčná ![]()
@Andy00 píše:
Ja byla lyzovat ten den, co jsem to zjistila. Pak me ségra řekla at neriskuju tak už jsem nebyla… Nezalezi jen jaký lyzar jsi ty. Muze te někdo sejmout… My máme jet začátkem února do Alp. Bezne nepadam, ale náhoda je blbec. Asi to nechám plavat. Cekala jsem na mimi dlouho… Nestojí mi to za to.
Holky můžu k vám? Minulý pátek jsem našla na testu // čárky a koupila jsem si pak i ten co ukazuje týdny a v sobotu mi to ukázalo 2-3 týdny. Poslední MS začala 15.12. Vím že je to ještě hodně brzy, ale nedalo mi to. Byla jsem dnes u dr. Dle ultrazvuku tomu nasvědčuje, že bych mohla být těhotná a říkal 3+5 a ještě čekáme na výsledky z krve. Ono asi to hrotím, ale na prvního synka (6.2. bude mít 4 roky), jsme čekali 2,5 roku a nakonec se zadařilo 3 pokusem přes reprodukční centrum. Takže jestli se teď zadařilo normálně, byli bychom nejšťastnější. Holky držte pěsti a já budu vám. Díky moc. Jsem ráda za tuto stránku, zatím to nikdo neví ale prostě jsem to musela někomu svěřit.