TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
9.1.17 08:35

@Andy00 no jo, to jsi Ty s tema horama :) tak uvidis, to pocatecni cekani je pekne na budku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
9.1.17 08:36
@Andy00 píše:
@Pindulina85 no ja myslím že nic moc neuvidím, budu 5+5tt jenze jak jedeme ve stredu na hory tak chci mit jistotu ze je mimi kde ma at muzu byt klidna :)

to nemam, ale mela bych nastoupit po rodicovske :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
9.1.17 08:37

@Pindulina85 no to máš pravdu, a to se ted porad rozmyslim zda lyzovat nebo ne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
9.1.17 08:39

@Pindulina85 @lovenik https://www.emimino.cz/…ceka-278356/ přidejte se do zamčené diskuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
9.1.17 08:50
@Andy00 píše:
@Pindulina85 no to máš pravdu, a to se ted porad rozmyslim zda lyzovat nebo ne :/

zalezi, jak si dobrej lyzar ;) jen tak v klidu muzes…uvidis, na co se budes citit, My jedem na ty hory a lyze necham dom, nejsem uplne dobra a ze bych upadla je docela mozne :mrgreen: v uzavreme skupince uz jsem, tak tam pojdme hromadne… porad koukam do obou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.1.17 09:00

@Pindulina85 Dám vědět, co dr videl- neviděl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.1.17 09:01

@myfairlady A kolikaty ti řekli že jsi TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
9.1.17 09:01

@Mishell88 taky se přidej do uzavřené skupinky ;) odkaz je výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.1.17 09:06

@Andy00 Tak když na něj kliknu, skočí mi jen můj profil, nic vic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
9.1.17 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
9.1.17 09:19

@Andy00 Omlouvám se, nemám ještě zkušenosti s emiminem.me to furt háže na můj profil a nic.jak se ta skupinka jmenuje? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.1.17 10:08

@lovenik Dekuji :)i já gratuluju tobě :) Tak jak dneska Hcg? Ano naše to bude první miminko, už se s manželem strašně moc těšíme. Ju ty už máš 2 rarášky? a kolik jim je? :) Jinak mě je posledních 14 dní divně, ale po ránu mám strašný hlad a je mi fakt dobře, tak se najím a cca hodinu po jídle začíná nevolnost, pak odpoledne to bývá lepší a úplně nejhorší je to večer, má to takhle ještě někdo? Neustále čtu všude o těch ranních nevolnostech a já to mám přesně naopak 8o jinak já jdu na další kontrolu teď ve středu, pan doktor mě skutečně hodně hlídá a já jsem mu za to vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.1.17 10:08

@lovenik Dekuji :)i já gratuluju tobě :) Tak jak dneska Hcg? Ano naše to bude první miminko, už se s manželem strašně moc těšíme. Ju ty už máš 2 rarášky? a kolik jim je? :) Jinak mě je posledních 14 dní divně, ale po ránu mám strašný hlad a je mi fakt dobře, tak se najím a cca hodinu po jídle začíná nevolnost, pak odpoledne to bývá lepší a úplně nejhorší je to večer, má to takhle ještě někdo? Neustále čtu všude o těch ranních nevolnostech a já to mám přesně naopak 8o jinak já jdu na další kontrolu teď ve středu, pan doktor mě skutečně hodně hlídá a já jsem mu za to vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
9.1.17 10:16
@Andy00 píše:
@Pindulina85 no to máš pravdu, a to se ted porad rozmyslim zda lyzovat nebo ne :/

Ja byla lyzovat ten den, co jsem to zjistila. Pak me ségra řekla at neriskuju tak už jsem nebyla… Nezalezi jen jaký lyzar jsi ty. Muze te někdo sejmout… My máme jet začátkem února do Alp. Bezne nepadam, ale náhoda je blbec. Asi to nechám plavat. Cekala jsem na mimi dlouho… Nestojí mi to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
9.1.17 10:50

Holky můžu k vám? Minulý pátek jsem našla na testu // čárky a koupila jsem si pak i ten co ukazuje týdny a v sobotu mi to ukázalo 2-3 týdny. Poslední MS začala 15.12. Vím že je to ještě hodně brzy, ale nedalo mi to. Byla jsem dnes u dr. Dle ultrazvuku tomu nasvědčuje, že bych mohla být těhotná a říkal 3+5 a ještě čekáme na výsledky z krve. Ono asi to hrotím, ale na prvního synka (6.2. bude mít 4 roky), jsme čekali 2,5 roku a nakonec se zadařilo 3 pokusem přes reprodukční centrum. Takže jestli se teď zadařilo normálně, byli bychom nejšťastnější. Holky držte pěsti a já budu vám. Díky moc. Jsem ráda za tuto stránku, zatím to nikdo neví ale prostě jsem to musela někomu svěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí