TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
9.1.17 11:15

@laurine Moc gratuluji :)To je super, že se Vám to podařilo normálně :)Moc držim pěstičky, ať je vše vpořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
9.1.17 11:45

@Ivetkaaaaaa1 díky moc. Jen to nechci zakřiknout. Už počítám minuty a budu volat doktorovi na výsledky krve. Bože ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.1.17 12:07

@laurine to chápu, já mám za sebou jeden spontánní potrat s následnou revizí a jedno zamlklé těhotenství dvojčetné s následnou revizí. Prožívám totéž, s každou návštěvou lékaře se strašně bojím, s každým voláním na výsledky, hrůza, snažím se na to nepomýšlet, teď už to musí dopadnout dobře, ale je to fakt těžké. Až budeš vědět Hcg určitě napiš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
9.1.17 13:44

@Ivetkaaaaaa1 tak hCG je 385 a doktor mi řekl, že to odpovídá 3+5. Takže těhotná jsem, jupííí :dance: :srdce: :srdce:
Jen teď musím a budu doufat, že se miminečko udrží a bude vše v pořádku. To že bych si přála holčičku to je ještě strašně moc daleko a moje tajné(vlastně veřejné :D ) přání. V první řadě si přeju, aby se miminečko udrželo a rostlo a aby to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.1.17 13:46

@laurine tak super :)tak držím palce, určitě to dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
9.1.17 13:53

@Ivetkaaaaaa1 děkuji, i tobě držím pěsti.
Nechtěla bych podstupovat to co jsme museli v roce 2012 než jsem tehdy otěhotněla a čekala našeho syna. Bylo to hodně psychicky i fyzicky náročné. To že finančně taky, to je další věc, ale stálo to za to. Syn oslaví za měsíc 4 roky, miláček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.1.17 13:58

@laurine To je krásný konec :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
9.1.17 14:28

@laurine Tak to moc gratuluji :kytka
@Ivetkaaaaaa1 Šup holky do uzavřené skupiny ;) Odkaz víše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.1.17 15:07

:mavam: já taky posílala žádost :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
9.1.17 15:08

Ahoj, hlasim se z hor, nakonec jsme v pohode odjeli do italie, ucime prcka lyzovat, tak je to takovy oddychovy, prvni kontrolu jsem mela nez jsme odjeli, a to jsem byla 6+3 a uz bylo srdicko :srdce:, tak jsme si rekli ze pojedem…do uzavreny skupiny jsem poslala zadost, ale zatim mi to nejde, tak sem tam kouknu sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.1.17 15:17

@Vypett jééé tak to gratuluju :kytka: dávej tam na sebe na těch horách pozor!! :-) prosím tě, a jak byl velký tvůj „prcek“? :-) já byla taky na kontrole 6+3, ale srdíčko ještě nešlo vidět… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.1.17 15:20

@Sisi 79 já také už posílala žádost, ale zatím asi ještě nebyla schválená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
9.1.17 15:35

@Barbulinda davam davam, sice me to laka, ale nelyzuju, no aspon je hezky, tak si uzivam slunicka…sice uz jsem dostala prukazku ale nemam ji s sebou, myslim ze 6mm, v zacatcich asi zalezi na kazdym dnu, takze to zas bude hidne individualni, a kdy jdes priste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
9.1.17 15:37

@Barbulinda Ja jdu v pátek na první kontrolu, mela bych byt ted 5+5 a v pátek přes 6, tak jsem taky zvedava jestli uz bude srdíčko. Jinak jsem četla diskuze, ze se kolikrát objeví az po 7tt. Určitě se ukáže ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.1.17 18:54

@Vypett ja mela prave minuly mesic samovolny potrat tak me tedka stresuje uplne vaecko :( chystam se pristi vikend taky na lyze, priteli jsem koupila pobyt ve spyndlu tak vubec nevim co s tim lyzovanim..priste jdu az 18.1.to bych mela byt vic jak 8tt tak se rozhodne :) @Sisi 79 ja prave taky cetla ze je to u kazdyho jiny tak doufam ze budeme mit obe brzy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí