Poradna duly
Jana Čurdová
@laurine Moc gratuluji
To je super, že se Vám to podařilo normálně
Moc držim pěstičky, ať je vše vpořádku ![]()
@Ivetkaaaaaa1 díky moc. Jen to nechci zakřiknout. Už počítám minuty a budu volat doktorovi na výsledky krve. Bože ať to vyjde.
@laurine to chápu, já mám za sebou jeden spontánní potrat s následnou revizí a jedno zamlklé těhotenství dvojčetné s následnou revizí. Prožívám totéž, s každou návštěvou lékaře se strašně bojím, s každým voláním na výsledky, hrůza, snažím se na to nepomýšlet, teď už to musí dopadnout dobře, ale je to fakt těžké. Až budeš vědět Hcg určitě napiš ![]()
@Ivetkaaaaaa1 tak hCG je 385 a doktor mi řekl, že to odpovídá 3+5. Takže těhotná jsem, jupííí
![]()
Jen teď musím a budu doufat, že se miminečko udrží a bude vše v pořádku. To že bych si přála holčičku to je ještě strašně moc daleko a moje tajné(vlastně veřejné
) přání. V první řadě si přeju, aby se miminečko udrželo a rostlo a aby to dopadlo dobře.
@Ivetkaaaaaa1 děkuji, i tobě držím pěsti.
Nechtěla bych podstupovat to co jsme museli v roce 2012 než jsem tehdy otěhotněla a čekala našeho syna. Bylo to hodně psychicky i fyzicky náročné. To že finančně taky, to je další věc, ale stálo to za to. Syn oslaví za měsíc 4 roky, miláček ![]()
@laurine Tak to moc gratuluji :kytka
@Ivetkaaaaaa1 Šup holky do uzavřené skupiny
Odkaz víše
Ahoj, hlasim se z hor, nakonec jsme v pohode odjeli do italie, ucime prcka lyzovat, tak je to takovy oddychovy, prvni kontrolu jsem mela nez jsme odjeli, a to jsem byla 6+3 a uz bylo srdicko
, tak jsme si rekli ze pojedem…do uzavreny skupiny jsem poslala zadost, ale zatim mi to nejde, tak sem tam kouknu sem…
@Vypett jééé tak to gratuluju
dávej tam na sebe na těch horách pozor!!
prosím tě, a jak byl velký tvůj „prcek“?
já byla taky na kontrole 6+3, ale srdíčko ještě nešlo vidět… ![]()
@Sisi 79 já také už posílala žádost, ale zatím asi ještě nebyla schválená ![]()
@Barbulinda davam davam, sice me to laka, ale nelyzuju, no aspon je hezky, tak si uzivam slunicka…sice uz jsem dostala prukazku ale nemam ji s sebou, myslim ze 6mm, v zacatcich asi zalezi na kazdym dnu, takze to zas bude hidne individualni, a kdy jdes priste?
@Barbulinda Ja jdu v pátek na první kontrolu, mela bych byt ted 5+5 a v pátek přes 6, tak jsem taky zvedava jestli uz bude srdíčko. Jinak jsem četla diskuze, ze se kolikrát objeví az po 7tt. Určitě se ukáže
![]()
@Vypett ja mela prave minuly mesic samovolny potrat tak me tedka stresuje uplne vaecko
chystam se pristi vikend taky na lyze, priteli jsem koupila pobyt ve spyndlu tak vubec nevim co s tim lyzovanim..priste jdu az 18.1.to bych mela byt vic jak 8tt tak se rozhodne
@Sisi 79 ja prave taky cetla ze je to u kazdyho jiny tak doufam ze budeme mit obe brzy ![]()