Poradna duly
Jana Čurdová
@Ivetkaaaaaa1 tak to je vyborna zprava.
ja jdu na prvni utz v sobotu a taky budu po tydnu hlidana. Tak si drzme palce
@Ivetkaaaaaa1 Tak to gratuluji a držím palce ať už je všechno v pořádku.
Holky, já se nakonec dostala k dr už dnes. Včera jsem tam volala, jestli je to v pohodě, jít toho 24 a sestra mě pozvala na dnešek. Jsem cca v 5.týdnu, prcek je na svém místě, srdíčko ještě vidět nebylo. Za týden znovu na ultrazvuk. A doktorka se mě zrovna ptala, jestli nechci zůstat raději doma ![]()
@petivka ja zítra zacinam 6.tt a jdu v úterý tak doufam ze bude treba i srdicko
gratuluju ze je vse v poradku ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla poprvé od pozitivního testu na gyndě a vše je v pořádku. Mrňous je tam, kde má být a srdíčko mu už krásně tluče
Tak doufám, že to vše bude v pohodě probíhat i nadále
Opatrujte se všechny ![]()
Já měla poslední MS 22.11.2016, teď jsem v 7tt a už jsem byla na 4UTZ, o Vánocích mezi svátky na pohotovosti nejdřív kvůli špineni a pak kvůli krvácení, jakoby něco prasklo, ale naštěstí kontrola po Vánocích na gyndě v poradku a hned odpoledne zase jako by něco prasklo a krve jak z vola, byla jsem hned druhy dne na kontrolu a vše je OK a srdíčko bije, prý tak asi ruplo cévka a pak se to najednou uvolnilo, myslim, že už jsem pro začátek začala stresu až dost, teď beru utrogestan a askorutin a je to snad v pohodě, kontrola v utery
nechcete založit uzavřenou skupinku?
Gratuluji k srdicku, ja jdu na kontrolu v utery tak doufam ze by taky mohlo srdicko uz taky byt, ale nevim jdu brzy budu komcit 6tt kvuli tomu ze jedeme na hory. ty jsi kolik?
Gratuluji ke vsem kontrolam, ktere jsou plne dobrych zprav
ja jdu zitra rano
@xantule dekuji, celkem jo. Mela jsem 2× zamlkle tehotenstvi, pak jsem porodila syna a ted tehotna, tak nevim, co me ceka, jen vnitrne doufam, ze uz mam vybrano
@Pindulina85 ja na první těhu čekala dva roky a pak jsem na zacatku 7mesice porodila cisarem kvůli HELLP syndromu a malá po devíti dnech v inkubátoru umřela, mohli jsme se snažit po roce, ale nevydrželi jsme a otehulila jsem po 11mesicich, už jsem zažila dvakrát pohotovost, ale mi to vybojujeme