TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
5.1.17 12:14

@Ivetkaaaaaa1 Gratulace :potlesk: :) Ted už bude vse jak má byt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.1.17 12:20

@myfairlady Děkuju, snad ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
5.1.17 12:54

@Ivetkaaaaaa1 tak to je vyborna zprava. :srdce: ja jdu na prvni utz v sobotu a taky budu po tydnu hlidana. Tak si drzme palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.1.17 13:07

@Pindulina85 také držím palce, i všem v této skupince :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
5.1.17 16:49

@Ivetkaaaaaa1 Tak to gratuluji a držím palce ať už je všechno v pořádku.

Holky, já se nakonec dostala k dr už dnes. Včera jsem tam volala, jestli je to v pohodě, jít toho 24 a sestra mě pozvala na dnešek. Jsem cca v 5.týdnu, prcek je na svém místě, srdíčko ještě vidět nebylo. Za týden znovu na ultrazvuk. A doktorka se mě zrovna ptala, jestli nechci zůstat raději doma 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
5.1.17 17:18

@petivka ja zítra zacinam 6.tt a jdu v úterý tak doufam ze bude treba i srdicko :) gratuluju ze je vse v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.1.17 17:14

Ahoj holky, tak jsem dnes byla poprvé od pozitivního testu na gyndě a vše je v pořádku. Mrňous je tam, kde má být a srdíčko mu už krásně tluče :srdce: Tak doufám, že to vše bude v pohodě probíhat i nadále :andel: Opatrujte se všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.1.17 17:45

Já měla poslední MS 22.11.2016, teď jsem v 7tt a už jsem byla na 4UTZ, o Vánocích mezi svátky na pohotovosti nejdřív kvůli špineni a pak kvůli krvácení, jakoby něco prasklo, ale naštěstí kontrola po Vánocích na gyndě v poradku a hned odpoledne zase jako by něco prasklo a krve jak z vola, byla jsem hned druhy dne na kontrolu a vše je OK a srdíčko bije, prý tak asi ruplo cévka a pak se to najednou uvolnilo, myslim, že už jsem pro začátek začala stresu až dost, teď beru utrogestan a askorutin a je to snad v pohodě, kontrola v utery ;) nechcete založit uzavřenou skupinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.1.17 17:53

Já jdu až za 14 dní, jsem nervózní :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
6.1.17 18:01

@xantule jsem taky pro uzavrenou skupinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
6.1.17 18:05

Gratuluji k srdicku, ja jdu na kontrolu v utery tak doufam ze by taky mohlo srdicko uz taky byt, ale nevim jdu brzy budu komcit 6tt kvuli tomu ze jedeme na hory. ty jsi kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
6.1.17 18:48

Gratuluji ke vsem kontrolam, ktere jsou plne dobrych zprav :palec: ja jdu zitra rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.1.17 19:13

@Pindulina85 tak držím palce :palec: nervózní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
6.1.17 19:33

@xantule dekuji, celkem jo. Mela jsem 2× zamlkle tehotenstvi, pak jsem porodila syna a ted tehotna, tak nevim, co me ceka, jen vnitrne doufam, ze uz mam vybrano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.1.17 19:42

@Pindulina85 ja na první těhu čekala dva roky a pak jsem na zacatku 7mesice porodila cisarem kvůli HELLP syndromu a malá po devíti dnech v inkubátoru umřela, mohli jsme se snažit po roce, ale nevydrželi jsme a otehulila jsem po 11mesicich, už jsem zažila dvakrát pohotovost, ale mi to vybojujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí