Poradna duly
Jana Čurdová
@Andy00 Dekujiii:) A vůbec nevim:( Termín moji ovulace je zahalen tajemstvim:D A ms byla posl v listopadu, ale podle toho se nelze ridit, muj cyklus je dlouhý a nepredvidatelny:) Ale podle testu a selského rozumu jsem v 5 tt. Takže neboj, minimálne vacek budeš mit taky ![]()
@Pindulina85 dekujiii:) Juuu a tvůj test je teda nádherný, takový jsem neměla včera ani zdaleka, a přitom hcg 1500 ze včerejší krve:) A neboj:) Ted musíme všechny žit okamžikem, takže se radovat, že je vse ok a kdyby přišel problém, tak se teprve bude resit. Jinak si to vůbec neuzijeme a to by byla skoda:) Vím, lehce se to řekne, taky se bojim jak blazen, ale snažím se ty negativní myšlenky odhánět a hlavně nečist diskuse s katastrofickymi tématy
Jo a dostala jsem gynprodyl na podporu udržení, sice si myslím, že je to spíš placebo… ale budu mit trochu lepší pocit. Zkus si o něj taky říct, jestli nemáš nic proti hormonům… Tak moc držím palce! ![]()
@myfairlady a za ten gynprodyl se neco doplaci? Ja dostala jeste pred teh. duphaston a za jednu krabici jsem doplacela 90kc.
@lenula29 Já platila rovnych 100 Kč, ale je tam 45 tablet a ja budu brát jen jednu večer, tak to mám na 6 tydnu:)
No tak vidim, ze se doplaci uz asi za vsechny leky s progesteronem. Pojistovny to nechcou proplacet. Ja jeste pred 3roky nedoplacela nic.
@lenula29 A pomáhal ti? Prý má hodně nežádoucích účinků, tak ať ta pozitiva stoji za to…:) ![]()
@petivka
dekuju! Tobě taky preju vse dobre a bezproblemove tehulkovani:)
@myfairlady no brala jsem ho na prodlouzeni faze od ovu po dalsi ms asi 2m. A ten mesic co jsem ho vysadila, jsem otehotnela
Dle vyšetření - pohmatu podbrisku MUDr mimi odpovídá 6tt
… Na utz jdu az ve 12tt…
! Do te doby jen dlouhe čekání… Ale je to me treti takze to dáaam!!!;)
@lovenik ty jo, to jsou zvlastni postupy. Ale pokud si nikdy nemela zadny problem, tak proc ne ![]()
Ahoj muzu se k vám přidat?
Ja měla termín poslední ms 28.11. Uz jsem jednou prodělala potrat s revizi. Ted jsem měla 13 dni po KET hcg 1280. Na kontrolu jdu az příští týden ![]()
@lovenik Gratulace a budeme se těšit na info z ultrazvuku:)) ![]()
@A123 Ahoooj
Vitej
To je super, že se zadarilo:) Tak hodně štěstíčka ![]()
Holky mam dotaz…Dost hubnu, za tech par týdnů tehu (prakticky za ty cca 3 tydny co jsou od ovu) jsem zhubla už skoro 3 kila…Nemam vůbec chuť do jídla a když už, tak jenom na zeleninu a polévky atd. Jako nehladovim… Třeba včera večer jsem se najedla dost..ale ráno na váze zase méně. Myslíte, že to neva? Jinak pro upřesnění…začala jsem cca na 65 kg a ted mam 62. Takže žádný hubenour:)
Ahoj holky, moc vas zdravim. ![]()
Jsem dnes 6+1 a je mi uz tyden spatne, zaludek porad na vode, moc toho take nesnim ani nevypiju, na nic nemam chut, take jsem dost unavena a zadychavam se.
Snad se to casem zlepsi ![]()
Preji vsem prijemny den
@Mikr s tou nevilnosti jsme na tom podobne ale jist se snazim vetsinou mi to pomuze ze se mi udela lepe. Pit se ucim hodne protoze jsem po minulem tehu mela problem s ledvinou tak sbych tomu predesla ale jsem nato hrozna piju desne malo tak ted kvuli mimi se snazim co nejvic. Cekas prvni?