TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6474
15.1.17 09:21

Ahooj holky, já se k vám přidám pokud můžu? :-) já zjistila že jsem znovu těhu před vánoci a vůbec mě to teda nenapadlo, ms byla dost nepravidelná takže jsem koukala :-) doma máme březnátko malou princeznu které budou ted 2 ročky :-) takže čekáme druhé :-) :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
15.1.17 11:42

@pidin Ahoj, přidej se k nám do uzavřené skupiny, odkaz je výše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.1.17 17:26

@martis8 ahoj, no už to mám stejné, také mi bývá zle celý den a tepím nechutenstvím :? Po jídle i před, prostě jak kdy. Zatím jsem nezvracela :D dneska jsme měli kontrolu a :srdce: už mimískovi bije :potlesk: podle ultrazvuku jsem 6+5 a v pátek jdu už ke svému gyndaři, tak se těším, už mám dvě fotečky. Pak už u mého dr ty kontroly nebudou tak časté 8o bude to zase nekonečné čekáni :roll: už máte bříško??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.1.17 20:37

Ahoj holky, čekám své první miminko. Je tu nějaká prvo-maminka z Prahy na sdílení „dojmů“? :) Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
16.1.17 22:01

Proc je tato skupinka srpen /zari a ta uzavrena uz jen srpen? Takto existiji 2skupinky se srpnem a ani jedna v zari :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
16.1.17 22:05
@Bobiska81 píše:
Proc je tato skupinka srpen /zari a ta uzavrena uz jen srpen? Takto existiji 2skupinky se srpnem a ani jedna v zari :(

Je to i na záři ;) Přidej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
18.1.17 10:55

@Kattine já už mám, bud z jidla nebo jsem nafouklá :-) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.1.17 08:23

Jak se mate kočičky?;) a jak se cítíte?;) u me střídavě… většinou je mi jako na zvracení a mám nechuť k jídlu ;( to neni ok ;(… Taky si ted připadám jako vypelichana slepice a přijdu si fakt hnusná oproti těm dvěma předchozím tehu ;))))) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.1.17 11:20

@lovenik kdyz uz si zkusena mamina..zeptam se tě :) boli te/bolelo někdy pri tehu bricho? Jako kdyz ma přijít menzes? :nevim: je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
21.1.17 11:38

@Melanie.D Ja to co popisuješ mela okolo 4-6tt. I ted me občas pichne ale uz jen malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
21.1.17 11:41

@lovenik Haha, Ja si taky přijdu hrozne krasna, ted se mi udělal pupinek vedle rtu :mrgreen: Špatne mi byva okolo oběda, tak hodinu ale apetit to mam. :lol: 4 dny jsem myslela na extra čokoládový zakusek az jsem si pro nej došla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
21.1.17 12:01

@Melanie.D ta bolest na MS je normální, natahuji se děložní vazy, proto to jsou takové bolesti a pichnuti, vůbec se není čeho bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
21.1.17 12:07

@xantule dekuju :) nechci plasit, ale člověk se bojí když to nezná. Tehu máme vytoužený :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.1.17 21:20

@Melanie.D

Ja jsem uz po 3 tehu a tedy to bolení v podbrisku pociťuji uz méně nez u zcela prvního tehotenstvi ;)… Tak uz jsem asi vytahnuta po tech dvou porodech ;))))… Moc na tebe myslím at jde vse jak ma a ty bolesti co popisuješ jsou opravdu normaaal… Kdyby byl problem musela bys krvacet a to u tebe neni a nebude takze ty bud urcite zcela bez obav!!! Opatruj se!!! A tesim se na tvuj prvni ultrazvuk nech si udělat foto!;) :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
21.1.17 21:22

@TD_mimi

Ahojik čekám treti a jsem z Prahy… Písni do zprav pokud mas facebook ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...