Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooj holky, já se k vám přidám pokud můžu?
já zjistila že jsem znovu těhu před vánoci a vůbec mě to teda nenapadlo, ms byla dost nepravidelná takže jsem koukala
doma máme březnátko malou princeznu které budou ted 2 ročky
takže čekáme druhé
![]()
@pidin Ahoj, přidej se k nám do uzavřené skupiny, odkaz je výše ![]()
@martis8 ahoj, no už to mám stejné, také mi bývá zle celý den a tepím nechutenstvím
Po jídle i před, prostě jak kdy. Zatím jsem nezvracela
dneska jsme měli kontrolu a
už mimískovi bije
podle ultrazvuku jsem 6+5 a v pátek jdu už ke svému gyndaři, tak se těším, už mám dvě fotečky. Pak už u mého dr ty kontroly nebudou tak časté
bude to zase nekonečné čekáni
už máte bříško??? ![]()
Ahoj holky, čekám své první miminko. Je tu nějaká prvo-maminka z Prahy na sdílení „dojmů“?
Terka
Proc je tato skupinka srpen /zari a ta uzavrena uz jen srpen? Takto existiji 2skupinky se srpnem a ani jedna v zari ![]()
@Bobiska81 píše:
Proc je tato skupinka srpen /zari a ta uzavrena uz jen srpen? Takto existiji 2skupinky se srpnem a ani jedna v zari
Je to i na záři
Přidej se.
Jak se mate kočičky?;) a jak se cítíte?;) u me střídavě… většinou je mi jako na zvracení a mám nechuť k jídlu ;( to neni ok ;(… Taky si ted připadám jako vypelichana slepice a přijdu si fakt hnusná oproti těm dvěma předchozím tehu
![]()
@lovenik kdyz uz si zkusena mamina..zeptam se tě
boli te/bolelo někdy pri tehu bricho? Jako kdyz ma přijít menzes?
je to normalni?
@Melanie.D Ja to co popisuješ mela okolo 4-6tt. I ted me občas pichne ale uz jen malo
@lovenik Haha, Ja si taky přijdu hrozne krasna, ted se mi udělal pupinek vedle rtu
Špatne mi byva okolo oběda, tak hodinu ale apetit to mam.
4 dny jsem myslela na extra čokoládový zakusek az jsem si pro nej došla ![]()
@Melanie.D ta bolest na MS je normální, natahuji se děložní vazy, proto to jsou takové bolesti a pichnuti, vůbec se není čeho bát ![]()
@xantule dekuju
nechci plasit, ale člověk se bojí když to nezná. Tehu máme vytoužený
![]()
Ja jsem uz po 3 tehu a tedy to bolení v podbrisku pociťuji uz méně nez u zcela prvního tehotenstvi
… Tak uz jsem asi vytahnuta po tech dvou porodech
… Moc na tebe myslím at jde vse jak ma a ty bolesti co popisuješ jsou opravdu normaaal… Kdyby byl problem musela bys krvacet a to u tebe neni a nebude takze ty bud urcite zcela bez obav!!! Opatruj se!!! A tesim se na tvuj prvni ultrazvuk nech si udělat foto!;)
![]()
Ahojik čekám treti a jsem z Prahy… Písni do zprav pokud mas facebook
![]()