Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
všechny Vás zdravím, my máme magora souseda pouze na chalupě, ale bohatě mi to stačí. máme dvouchalupu, která tedy patří mamince a minule když jsme tam s manželem přijeli, chodil nám kolem chalupy, nepozdravil, mě řekl, že tam nemám co dělat, at vypadnu, že mi to tam nepatří, když jsem mu řekla, že on je na našem pozemku, řekl mi, že pozemek je společný, že tam může být jak chce, tak já na něj, jak by se mu tedy líbilo, kdybych se mu já procházela kolem chalupy na tom tedy společném pozemku, a on na to, že tam já nemám co dělat, začal nám nařizovat, co kde jak máme udělat, tak jsem ho prostě vyhodila, jediné, co máme společné a proč on musí na náš pozemek, je společný elektroměr, ted začínáme řešit převod z maminky na mě, pak ho vyzvu, at si udělá vlastní elektroměr a nechci s ním mít nic společného.
takže vím, jak sousedi dokážou spravit náladu
, já byla otrávená celý den, chtělo se mi brečet a třásla jsem se vzteky, takže Vám všem, co máte trable se sousedy přeji, aby se vše brzy vyřešilo a měli jste klid, protože to se vážně nedá dlouho vydržet.hodně síly a štěstí!!!
vrobca: žluč je velice kvalitní přírodní konzervant, to věděli už lidi v pravěku. Takže tě asi zklamu, ten váš soused vydrží asi dlouho…
![]()
sajinda: souseda je potřeba namočit do kaolínu, aby si nemohl vyskakovat a prudit. Až to ztuhne, bude klid
. Myslím, že v porcelánce ho mají dost… ![]()
Jura: děkuji za radu, možná použiju ![]()
Ale já si říkám, že jestli se bude pořád takhle rozčilovat, brzy ho klepne pepka a bude klid. protože to není možný, aby takový nervy přežil ![]()
sajinda: no nechci tě zklamat, ale našemu to naopak velice prospívá ![]()
Jura007:a já mu to přeji, alespoň ještě dlouho uvidí, jak ostatní mají hezký a spokojený život, užírá se a stejně ze svého nic nemá ![]()
vrobca píše:
sajinda: no nechci tě zklamat, ale našemu to naopak velice prospívá
jo je pravda, že ty největší potvory žijou nejdýl a mají největší štěstí. ať si to užijou. boží mlýny melou pomalu...... ![]()
sajinda píše:vrobca píše:jo je pravda, že ty největší potvory žijou nejdýl a mají největší štěstí. ať si to užijou. boží mlýny melou pomalu......
sajinda: no nechci tě zklamat, ale našemu to naopak velice prospívá
tak tak, melou pomalu, ale jiste! Nasemu sousedovy spadly k nam na dvur jeho zuby
rval, rval, rval a najednou, sup ![]()
tamichita píše:sajinda píše:tak tak, melou pomalu, ale jiste! Nasemu sousedovy spadly k nam na dvur jeho zubyvrobca píše:jo je pravda, že ty největší potvory žijou nejdýl a mají největší štěstí. ať si to užijou. boží mlýny melou pomalu......
sajinda: no nechci tě zklamat, ale našemu to naopak velice prospívá![]()
rval, rval, rval a najednou, sup
Ahojky, tak teď jsem se upřímně pobavila, od plic jsem se tu zasmála
Tak to je bombaaaaa!
jéžiš, já bych mu je nevrátila ![]()
ještě pořád se směju, moc děkuju, prodloužila jsi mi život
![]()
sajinda píše:tamichita píše:Ahojky, tak teď jsem se upřímně pobavila, od plic jsem se tu zasmálasajinda píše:tak tak, melou pomalu, ale jiste! Nasemu sousedovy spadly k nam na dvur jeho zubyvrobca píše:jo je pravda, že ty největší potvory žijou nejdýl a mají největší štěstí. ať si to užijou. boží mlýny melou pomalu......
Tak to je bombaaaaa!
jéžiš, já bych mu je nevrátila
ještě pořád se směju, moc děkuju, prodloužila jsi mi život![]()
Jsem strasne rada, ze jsem ti prodlouzila zivot! Ja se rehtam jeste tedka. Kdyz mu vypadly, tak jsem se tam malem poskladala smichy
nechala jsem ho tam a sla domu
pak me napadlo, ze bych mu je mela rozslapat a hodit pres zidku se slovy, tady mas zuby
ale stitim se jich.
holky, pište pište, co pěkného se stalo sousedům prudičům, ať se pobavíme,to s těmi zuby mě vážně dostalo. já se pořád směju ![]()
sajinda píše:
holky, pište pište, co pěkného se stalo sousedům prudičům, ať se pobavíme,to s těmi zuby mě vážně dostalo. já se pořád směju
Jasny, at si ten zivot, ktery nam ztrpcuji, osladime ![]()
tamichita píše:sajinda píše:Jsem strasne rada, ze jsem ti prodlouzila zivot! Ja se rehtam jeste tedka. Kdyz mu vypadly, tak jsem se tam malem poskladala smichytamichita píše:Ahojky, tak teď jsem se upřímně pobavila, od plic jsem se tu zasmálasajinda píše:tak tak, melou pomalu, ale jiste! Nasemu sousedovy spadly k nam na dvur jeho zubyvrobca píše:jo je pravda, že ty největší potvory žijou nejdýl a mají největší štěstí. ať si to užijou. boží mlýny melou pomalu......
Tak to je bombaaaaa!
jéžiš, já bych mu je nevrátila
ještě pořád se směju, moc děkuju, prodloužila jsi mi život![]()
nechala jsem ho tam a sla domu
pak me napadlo, ze bych mu je mela rozslapat a hodit pres zidku se slovy, tady mas zuby
ale stitim se jich.
No vážně bomba!!!!Takže jsi mu je fakt nevrátila?
Tak to je ještě lepší!!!jsi dobrá
já bych smíchy lehla. ![]()
Tamichita
no vida, tak na něj taky došlo. Bych mu je vrátila, ale předem je pěkně vymáchala v žumpě ![]()
holky, ja nevim co s tema zubama budu delat, ale sahat se mi na ne nechce, mam k tomu od detstvi odpor, vzdy si vzpomenu jak dedovi plavaly ve sklenicce
no, takze si s nima mozna poradi nas pes az je tam objevi ![]()