Trable se sousedem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.1.13 21:20

No měli jsme něco podobného, přišli jsme do baráku, kde bydleli samý starousedlíci, doktoři atd. a my obyč lidi s dětma a psem, taky rekonstrukce, každý den jsem uklízela 4 patra baráku, aby nikdo neměl kecy, stejně byli :cert: :cert: pak zas že náš pes čůrá na chodbě, nesmysl zrovna jsem chodila já venčit, takže 100% to nebyl, za děti ruku do ohně nedám, ale chodila jsem já. Pak někdo vyryl do zdi p. ča, č. rák, m.dat atd, a byl to náš kluk 8o dokonce mi tvrdila v kterou hodinu, že šla ven a nebylo, za půl hodiny šla zpět a bylo.No kluk už byl pár dní na ŠVP, čuměla ale neomluvila se :roll: Pak zas přišel chlap, a něco začal říkat vylezl muž a řekl „jděte do prdele, zabouchl mu před nosem“ od té doby klid, zdravíme, oni odpovídají a občas mají tendence se začít vybavovat, na to jim ale seru! Je to banda, co si o sobě myslí bůhví co. Je to blbý, jsou to starší lidi, ale když oni se chovají jak hovada tak já se na ně usmívat nebudu, to bych se musela poblít sama ze sebe.
Nejsou všichni stejní, jsou tu i normální partaje, kluk vynáší nákupy lidem, holka když letí s odpadkama a vidí že souseda má pytel za dveřma tak ho vezme taky.
Takže jediná rada, nesrat se s nima, jak oni tak vy, nesmíte ukázat strach. Sežeň si vaše stanovy, pořádně nastuduj, klidně si nech od někoho poradit a jdi jim po krku ;)

Já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 21:24

Anonym já: Teda tak to muselo být taky pěkný peklo…Takže asi víš jak se cítim…Důchodci jsou nejhorší.. :palec: Díky za tip mrknu a budu studovat, jsem teď doma…Já se s nima už taky nemazlim..baba mi minule málem vrazila mezi dvařma a začali mi tykat tak jsem jí poslaal do háje, ale jsem těhotná a nechci se nervovat a až bude mimi na světě chci mít svatej klid od nich… :kytka: Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 21:35
@Anonymní píše:
Anonym já: Teda tak to muselo být taky pěkný peklo…Takže asi víš jak se cítim…Důchodci jsou nejhorší.. :palec: Díky za tip mrknu a budu studovat, jsem teď doma…Já se s nima už taky nemazlim..baba mi minule málem vrazila mezi dvařma a začali mi tykat tak jsem jí poslaal do háje, ale jsem těhotná a nechci se nervovat a až bude mimi na světě chci mít svatej klid od nich… :kytka: Děkuju

jediný co nám pomohlo, že se chlap postavil.To víš že příjemné to nebylo, oba dva máme tak nějak úctu ke starším, ale pokud se chovají hnusně tak se na ně neusmívám. Klid mít asi nebudeš, zrovna před měsícem tu zas jeden zvonil, že jsme zase neuklidili, uklidili ale syn se nepodepsal na nástěnku :roll: tak jsem mu to řekla a šla kluka podepsat :roll: a úklid je u nás od neděle do neděle, my uklízíme zásadně v pondělí :mrgreen:
Chce to jim ukázat, že nejste pos. aný, oni se zklidní, uvidíš ;)

Já.

• Citovat
  • Upravit
2398
13.1.13 21:37

Och jejda, tak pokud jsi těhotná, počítej s tím, že na Tebe budou bušit i v noci, že Ti pláče mimi, či budou vyzvídat, co se děje, proč pláče atd. (s tím si zas užila moje ségra).

Není nad baráček a mít klid, ale kde na něj vzít :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
13.1.13 21:51

U nás se ze společného fondu oprav hradí opravy společného majetku (čili výmalba a opravy chodeb, venkovní úpravy atd.), co se komu děje v bytě, to společný fond neřeší a ani si neumím představit, že by to našeho domovníka zajímalo, že máme vlhké zdi vevnitř. Takže se obávám, že to bude čistě váš soukromý problém a budete ho muset vyřešit (a zaplatit) sami. Možná špatné vnitřní omítky, nějaká chybka při rekonstrukci :nevim:. Pozvěte si na posouzení odborníka.
U nás nám výmalbu uvnitř bytu zaplatili ze společného fondu jen jednou, a to když se stala havárie ve stupačkách na společném ventilu a nás to vytopilo.

Tím ale nechci omlouvat chování sousedů, je mi vás fakt líto. Musí to být nepříjemné, když jsou sousedi cíleně protivní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 22:04
@Malá Mia píše:
U nás se ze společného fondu oprav hradí opravy společného majetku (čili výmalba a opravy chodeb, venkovní úpravy atd.), co se komu děje v bytě, to společný fond neřeší a ani si neumím představit, že by to našeho domovníka zajímalo, že máme vlhké zdi vevnitř. Takže se obávám, že to bude čistě váš soukromý problém a budete ho muset vyřešit (a zaplatit) sami. Možná špatné vnitřní omítky, nějaká chybka při rekonstrukci :nevim:. Pozvěte si na posouzení odborníka.
U nás nám výmalbu uvnitř bytu zaplatili ze společného fondu jen jednou, a to když se stala havárie ve stupačkách na společném ventilu a nás to vytopilo.Tím ale nechci omlouvat chování sousedů, je mi vás fakt líto. Musí to být nepříjemné, když jsou sousedi cíleně protivní.

Máme starou omítku, původní, tak by to hrait měli. Hlavně paní nad námi tam také teklo a uhradili jí to s fondu a to třikrát…Nás ani nevyslechla a rovnou mi řekla ať jí neotravuju. Proto si myslím, že když to zaplatili paní nad námi, nám musí taky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 22:06

@danik Ať si zvoní a nadávají, nad námi mají malé dítě a huláku tady na chodbě furt a nikoho to netrápí. Přítel by je seřval, nejhorší na tom je, že to na ně nezabírá. Naschváli dělat nechci a neumím, ale asi mi nezbyde než jim to oplácet rovným dílem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 22:09
@Anonymní píše:
jediný co nám pomohlo, že se chlap postavil.To víš že příjemné to nebylo, oba dva máme tak nějak úctu ke starším, ale pokud se chovají hnusně tak se na ně neusmívám. Klid mít asi nebudeš, zrovna před měsícem tu zas jeden zvonil, že jsme zase neuklidili, uklidili ale syn se nepodepsal na nástěnku :roll: tak jsem mu to řekla a šla kluka podepsat :roll: a úklid je u nás od neděle do neděle, my uklízíme zásadně v pondělí :mrgreen:
Chce to jim ukázat, že nejste pos. aný, oni se zklidní, uvidíš ;)Já.

Já jsem nechtěla být hrubá ani sprostá, ale prostě už mi taky ujely nervy a musela jsem nadávat( né sprostě) Přítel nepomohl a stejně si jedou svojí…Na minulé chůzi ho sjeli všichni tak, že se radši sebral a odešel, jedna babka se mu začala i smát… :roll: nemůžu ani usnout jak jsem z nich hotová už…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 22:10

Abych nezapomněla, panelák je v dezolátnim stavu na učtě minimálně 200 000, ale nevou omítku ani okna dělat nebudou, protže se nechtěljí zadlužovat na stará kolena.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 22:12
@Anonymní píše:
Já jsem nechtěla být hrubá ani sprostá, ale prostě už mi taky ujely nervy a musela jsem nadávat( né sprostě) Přítel nepomohl a stejně si jedou svojí…Na minulé chůzi ho sjeli všichni tak, že se radši sebral a odešel, jedna babka se mu začala i smát… :roll: nemůžu ani usnout jak jsem z nich hotová už…

to je hrozný :hug: chápu jak ti teď je, já měla nervy uplně v pr.deli, večer jsem nemohla spát, v noci se budila. Hrozný to bylo, po půl roce jsme se postavili, a fakt se to uklidnilo. Přeji taky dobrý konec :hug:

Já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.13 22:15
@Anonymní píše:
to je hrozný :hug: chápu jak ti teď je, já měla nervy uplně v pr.deli, večer jsem nemohla spát, v noci se budila. Hrozný to bylo, po půl roce jsme se postavili, a fakt se to uklidnilo. Přeji taky dobrý konec :hug:Já.

Děkuju, zajdeme zítra na družstvo a přečteme si ty řády. Dohodli jsme se s přítelem prozatím, že nebudu vytírat chodbu( když baba nedodržuje řád, já nemusím taky) ještě za to bere naše nepíze že se o to tady stará-nestará. Snad nám poradí, protože jinak na toc nemám, prodám to tady cikánům a ať se třeba postaví na hlavu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný