Trable se sousedem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
12.8.10 13:29

taky bych na ně nesahala, fuj :poblion: a co soused, to je nevyžadoval zpátky? neprudí kvůli nim? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.10 13:35

Jo, to se teda muselo stát nedávno :lol: A to mu ani nestojí za to, aby na tebe slušně zazvonil a požádal, abys mu je vrátila??? 8-o
Hehehe, napadlo mě, aby tě nechtěl zažalovat, žes mu je ukradla - rovnou z jeho nectný huby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 15:31

jo jo, to by se ta žaloba krásně vyjímala. ukradla mi zuby z huby!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
12.8.10 16:41
Gina108 píše:
Jo, to se teda muselo stát nedávno :lol: A to mu ani nestojí za to, aby na tebe slušně zazvonil a požádal, abys mu je vrátila??? 8-o
Hehehe, napadlo mě, aby tě nechtěl zažalovat, žes mu je ukradla - rovnou z jeho nectný huby :mrgreen:

Holky, jo, rval tam jeste chvili, ale ja sla domu, mam zavrena okna a dvere, abych nemusela poslouchat ty hnusne urazky. Jasny, to by byla super zaloba :DDD Jsem zvedava jestli se prijde omluvit a poprosit, at mu je vratim… nove by byly urcite drahe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 16:47

no, musí chlapec pochopit, že urážkama „žuby špátky nědoštane“ :mrgreen:
jinak vím, že to musí být boj to vydržet, snad se Ti to díky naší diskusi zdá aspoň krapet snesitelnější. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 16:48

každopádně budu napjatě čekat jak to dopadne, jestli to překousne a přileze nebo bude radši bez zubů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.8.10 17:00
sajinda píše:
jinak vím, že to musí být boj to vydržet, snad se Ti to díky naší diskusi zdá aspoň krapet snesitelnější. :roll:

Já se musím chlámat ještě teď. :lol: Normálně ty zuby nafoť a pošli někam do zábavnýho časáku, dostaneš majlant :lol: Jo a ještě nahraj jak ti příště bude nadávat třeba „čoulo, kujvo“. Hehehe i když mu ty zuby vrátíš, tak jestli začne prudit znovu, stačí na něj zašišlat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 17:10

to už stačí!!! se furt směju :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
12.8.10 20:50
tak tak, melou pomalu, ale jiste! Nasemu sousedovy spadly k nam na dvur jeho zuby :D :potlesk: rval, rval, rval a najednou, sup :D

To je bomba :potlesk: to mně se nepoštestí :-( . U nás to bylo naopak, sušili jsme závěsy, přišel velký vítr a šup, jeden závěs byl za plotem, nechci ani domyslet, jak se na něm vyřádil :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 21:13

jé tak to je mi Tvého závěsu upřímně líto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
12.8.10 21:32
Gina108 píše:
sajinda píše:
jinak vím, že to musí být boj to vydržet, snad se Ti to díky naší diskusi zdá aspoň krapet snesitelnější. :roll:
Já se musím chlámat ještě teď. :lol: Normálně ty zuby nafoť a pošli někam do zábavnýho časáku, dostaneš majlant :lol: Jo a ještě nahraj jak ti příště bude nadávat třeba „čoulo, kujvo“. Hehehe i když mu ty zuby vrátíš, tak jestli začne prudit znovu, stačí na něj zašišlat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak tu máme s mužem už pět minut záchvat smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Nebyla jsem schopná mu to souvisle přečíst…

Čoulo, kujvo… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
12.8.10 21:37

Tamichita - to mě moc mrzí, že je to takový debil, já vím že to není žádný med žít vedle takového souseda. …ty zuby, to nemá chybu…jsem myslela že se zakousnu do noťase když jsem to četla :mrgreen:

My máme zase souseda(věřícího-svědci Jehovovi) který nesnáší psi a taky na ně pěkně sprostě řve. Několikrát jsem to překousla, ale nakonec mi rupl nervy a taky jsem na něj vlítla když šel okolo a zase řval. Byl dost překvapený a asi to vůbec nečekal, taky jsem mu řekla pěkně od plic co si o něm myslím.
No, zatím je relativně v klidu :mrgreen:
Sice pořád brblá když jdu sekat trávu(nelíbí se mu zvuk traktůrku), ale co mám dělat když máme skoro 3000m2 velkou zahradu.
Jen před pár dny za náma přišel a opatrně se nás zeptal zda bych nemohla přemístit větrník(takový ten z pouti o průměru 30cm)že mu hází na jeho zahradu prasátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
13.8.10 06:57

ahoj, taky dobrý soused, koukám, že mu vůbec vadí všechny zvuky :lol: jo takový větrník z pouti, to musí bejt prasata!!!! hotový svině veliký :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
13.8.10 06:58

oni vůbec svědci jehovovi je dobrá pakáž :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
13.8.10 08:53
sajinda píše:
jé tak to je mi Tvého závěsu upřímně líto :roll:

On už se mi popravdě řečeno stejně moc nelíbil, ale bylo mi ho líto vyhodit, takže mi vlastně soused prokázal službu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný