Trable se životem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
22.10.16 16:06

A co kdyby ses zaměřila na studium tak, abys jej zvládala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
22.10.16 16:15

@lowwees Najdi si chlapa, který bude hrdý na to, že tě má a bude si tě vážit. Toto je opravdu ztráta času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.16 18:19
@lowwees píše:
To bych samozřejmě nerada, jenom mám teď pocit že nevím co chci! Ale nechci se unahlit.. Spoustu věcí dělám na truc.. Asi abych ho potrestala, ale na tom se stavět nedá..

Dala bych tomu čas, nevídala bych se s ním nějakou dobu. Domluvila bych se na tom, že 14 dní spolu nebudete komunikovat, odpočineš si, trochu se pročistí vzduch a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.10.16 21:01
@lowwees píše:
Ahoj, zkusím to vzít ve zkratce, tři roky žiju s mužem, kterého nepoznavám. Přestěhovali jsme se před půl rokem do domu jeho prarodičů, to byla první chyba. Na vesnici jsem se začala cítit odriznuta, navíc jsem do toho dělala státnice a na partnera neměla tolik času. Prázdniny jsme trávili na brigádě a já si po prázdninách začala neúspěšně hledat práci, on si ji přes známého nasel. Je to opravdu dobře placená práce a já na něho byla hrdá. Než se změnil. Začal mít pocit, že on vydělává a já se valim doma. Já si ale usilovně hledala práci a po dvou měsících se zapsala na mgr. studium - ano, jsem nerozhodna, teď si hledám práci znovu, protože atudium nezvládám, jen jsem to chtěla zkusit abych nelitovala. V práci dostal přítel za partaka mladou, svobodnou slečnu a začal být divný. Pak jak to bývá koukla jsem se do mobilu a bylo to. Psali si jak jsou si oporou, on ze se do ní zamiloval.. Rekl mi na to, že mě už tolik nemiluje, ze neciti co by měl, ze ho dusim a ze nemá prostor-ted ho ma ale stejně sedí doma. Zhroutil se mi svět.. Za týden pozitivní test, za další týden spontánní potrat ze stresu. Naštěstí cca 2.tyden takže bez zákroku. Rekl mi, že mi nevěří a jesli jsem těhotná udělala jsem to naschvál abych si ho udržela. O potratu ani neví. Dítě jsme neplanovali, ale svatbu ano. Beru antiko, mohl za to asi trezalkovy caj. Miluji svého přítele ale nedokážu to prekousnout. Dvakrát jsem od něj odešla, pokaždé přišel s tím jak mě miluje, potřetí jsem se odstěhovala na kolej. Snažím se o obnovu vztahu, ale pořád mám v hlavě tu zradu.. Přítele miluju ale je to egoista. Já teď začala žít po svém, chodím ven s přáteli, přestala jsem mu podlezat a svým způsobem se asi i snažit. Rezignovala jsem aby mi znovu neublížil. Vztah napravit chci, miluji o, ale místo hezkého večera pořád jen pitvam s kým si píše a vyjíždím na něj kvůli tomu. Z práce neodejde, se slečnou jsou kamarádi prý, navíc kolegové.. :roll:

K čemu ti je takový chlap, který tě nepodrží ani když přijdeš o práci, ani když se jenom vzdáleně rýsuje těhotenství, a to nemluvím o tom, že se kolem
něj mihne nějaká sukně, a už je „zamilovaný“.Určitě máš na víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.10.16 21:59

Vraťte se do města, nebo odjeďte někam daleko, postavte se na vlastní nohy a od odřízněte se od něj.

Hlavně netěhotněte, protože nenastane žádná změna, jen dotoho průšvihu ještě uvrtáte dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
23.10.16 09:44

Já ti nevím, ale partner, který se cítí využíván proto, že nemůžeš cca dva měsíce najít práci?
Kdyby to byl rok tak asi chápu jeho nervozitu, ale pár měsíců.
Nevzbuzuje to ve mě moc důvěru k jeho schopnostem být oporou ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí