Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den mám problém přítel se nesnese s kocourem a já se kocoura nechci vzdát ale nechci přijít ani o chlapa a já nevím jak to vyřešit
za rady moc dekuju
@andilek89 píše:
Dobrý den mám problém přítel se nesnese s kocourem a já se kocoura nechci vzdát ale nechci přijít ani o chlapa a já nevím jak to vyřešitza rady moc dekuju
Proč ho nesnese? Důvod je důležitý. Třeba má alergii na kočky a nebo se třeba nechce přizpůsobit ničemu, co se mu nechce. Může být x důvodů mezi tím a něco to o něm vypovídá. Jaký má důvod?
@andilek89 delaji si něco? kamarádka řešila něco podobného a vyhrál a to kocour. Koucour na neho útočil nebo na neho sysel atd..pak se z přítele vyklubal dobrý hajzlik tak bylo dobře ze se zbavila pritele
kocour nejde dat ven?
@andilek89 píše:
Přítel s kocourem všechno mu vadí hlavně mnoukani
Nevím jak to mate Vy, ale ja bych na svou kočičku nedala dopustit a pokud by se přítelovi nelíbila, asi bych poslala pryc jeho, ale kazdy to ma jinak. Podle me s timhle se da pracovat, kdyby spis vadil kocourovi pritel, bylo by to horsi
zkuste si s nim promluvit nebo dat tomu čas, jak dlouho spolu žijete?
Už určitou dobu nemám úplně důvěru k lidem, kteří nemají bezdůvodně rádi zvířata.
Pokud by šlo o alergii, vyhrál by přítel, ale takhle mi to přijde podezřelé. Pokud teda kocour nevříská jako pavián.
Přítel ze začátku taky nebyl z kocoura nadšený a to je koucour zlatíčko, nic mu nedělal ani k němu nechodil. Jasně jsem dala najevo kdo tady byl dřív a kdo se musís přizpůsobit, něchtěla bych nikoho kdo nemůže zvířata. No časem si ho zamiloval a už mám slibenou druhou kočku
Opravdu záleží co přesně proti němu má, jen mňoukání pro mě není důvod.
@Nitetis píše:
Přítel ze začátku taky nebyl z kocoura nadšený a to je koucour zlatíčko, nic mu nedělal ani k němu nechodil. Jasně jsem dala najevo kdo tady byl dřív a kdo se musís přizpůsobit, něchtěla bych nikoho kdo nemůže zvířata. No časem si ho zamiloval a už mám slibenou druhou kočkuOpravdu záleží co přesně proti němu má, jen mňoukání pro mě není důvod.
A jak to mate s bydlenim? Kazdy ve svem nebo uz spolu? Pokud jste kazdy ve svem, tak bych to resila tim, ze se bud pritel bude snazit respektovat kocoura nebo se nebudete schazet u tebe, ale potom je i budoucnost znacne nejista. Pokud jste sestehovani, tak jste to meli resit asi driv.
No určitě to řešit, vím, že bývalý měl ex s kočkou..a nejednou se „chlubil“, jak v době její nepřítomnosti kočku šikanoval, shazoval z postele, zavíral v místnostech a tak… takže určitě to nenechávat, že si to sedne… třeba o tom jen poak nebudete vědět…někdo prostě kočky nerad a nemá to žádný racionální důvod..
Pokud mas kocoura doma a s pritelem se jen navstevujete, tak bych se schazela u nej. Navic pokud si te nasel uz s kocourem, nemuze si prece myslet, ze se ho kvuli nemu, jen tak z jeho pleziru zbavis. Pokud si to mysli, dost to o nem vypovida. Pokud u tebe bydli, tak by to mel tolerovat a pokud bydlis ty u nej, mela bys zas tolerovat ty jeho. ![]()
Ani se mu nedivim
taky bych doma kocku nechtela a blbe snasela
"řeším " něco podobného. Debata, že pořídíme kočku se vedla skoro rok. Nakonec před třemi týdny naši domácnost obohatila půroční kočka. Nějak jsem čekala co bude. Ovšem přítel asi přecenil svoje síly. Mladší syn ADD ji neustále honí a provokuje. Kočka naštěstí není blbá a dokud má chuť, nechá se jím zlobit, když ho má plné zuby sekne drápkem a zaleze si. Ovšem u přítele je to těžší. Díky jeho obsedanci potřebuje kolem sebe svůj druh chaosu a kočka je prostě zvědavá. Dnes ráno se mu prošla po notebooku, když hledal ponožky strkala mu hlavu do skříně, T nadával jak pohan. A teď babo raď ![]()